+31 (0)33 247 1227

Zoeken

110 Landen
320+ Members
20K Cases per jaar

Over React Werelds meest vertrouwde partner in anti-namaak

React is een Nederlandse non-profitorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring in het bestrijden van namaakhandel voor meer dan 320 members, zoals Apple, Nike en Pandora. React heeft een groot internationaal netwerk met strategisch geplaatste kantoren en partners over de hele wereld om de wereldwijde handel in namaakgoederen efficiënt te bestrijden.

Doel member portal Members inzicht geven in alle React-diensten en operationele efficiëntie verbeteren

Om de dienstverlening verder te professionaliseren en te verbeteren, werkt React samen met True People om een nieuw member portal te ontwerpen en te ontwikkelen. De oude portal had een slechte gebruikerservaring en gebrek aan gegevens/ inzichten. Het belangrijkste doel van de nieuwe portal is om members goed te informeren en de samenwerking met members te verbeteren om zo, met name douane en politie cases sneller af te handelen.

De vraag:
Hoe kan de samenwerking tussen de members, de autoriteiten en React efficiënter verlopen?
De oplossing:
Een slimme portal met inzicht in verdachte goederen, de diensten van React en factuurhistorie.
Het resultaat:
Operationele efficiëntie is verbeterd, processen verlopen sneller en de members zijn tevreden. Diverse wensen vanuit meerdere afdelingen bij React worden ingevuld met één portal.

Wat hebben we gedaan voor React? Functies van de nieuwe Member Portal

Case inzicht en afhandeling

Alle informatie van een case wordt samengebracht, zodat deze snel en efficiënt beoordeeld kan worden.

Inzicht in lidmaatschap en diensten

Members kunnen eenvoudig zien in welke landen React bescherming tegen vervalste goederen faciliteert en in welke landen bescherming mogelijk zou kunnen zijn.

Rapportage en analyse

Door met filters snel en efficiënt gegevens te selecteren, kan in rapportages eenvoudig inzicht gegeven worden in de cases, merken en type producten van de vervalste goederen.

Slim data synchroniseren en analyseren Koppelingen met Microsoft 365

Koppeling met Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 is een software applicatie die door React gebruikt wordt voor het registeren en afhandelen van cases en gegevens. Met een slimme synchronisatie met Dynamics voor een grote hoeveelheid relevante data, is de portal in staat de juiste informatie op eenvoudige wijze te presenteren aan de Members. Dit draagt bij aan efficiëntere afhandeling van de cases.

Meer over Dynamics Terug naar React

Wat is Microsoft Dynamics?

Microsoft Dynamics is het businessapplicatieplatform van Microsoft. Dynamics bevat bedrijfssoftware in de vorm van applicaties in de cloud. Deze apps zijn gebaseerd op ERP en CRM en integreren naadloos met tools. De verschillende toepassingen werken perfect samen en ondersteunen de groei van organisaties.

React zet Dynamics in voor het registreren, administreren en factureren van cases die gemeld worden door diverse instanties in 110 landen wereldwijd.

Koppeling met Sharepoint

Een groot probleem in afhandeling van cases is het zorgen dat de Members de juiste afbeeldingen snel kunnen raadplegen. De inrichting van SharePoint is dermate complex en uitgebreid dat het onmogelijk is de afbeeldingen vanuit SharePoint aan de juiste mensen beschikbaar te stellen.

Met een slimme koppeling kunnen afbeeldingen en documenten van SharePoint snel en efficient via de Member portal worden aangeboden aan de Members. Zo kan snel uitsluitsel worden gegeven van vervalsing of niet.

Meer over Sharepoint Terug naar React

Wat is Sharepoint?

SharePoint is een online samenwerkingsplatform, dat gebruikt wordt voor het beheren van documenten, processen en voor online samenwerken. SharePoint is volledig geïntegreerd met Office 365 en kan ook worden gekoppeld met Dynamics 365 (ERP en CRM). Je kunt dus vanuit Dynamics documenten rechtstreeks in SharePoint maken, delen en bewerken. Hierdoor zijn alle documenten in een organisatie via één portal toegankelijk en vindbaar.

De SharePoint van React is zeer complexe inrichting met vele (sub)sites en drives. In een doorlopend proces zorgen we ervoor dat de koppeling steeds verder wordt verbeterd. De Portal 'kent' de structuur van SharePoint en zorgt ervoor dat de juiste documenten en afbeeldingen direct benaderbaar zijn door de personen waarvoor dat relevant is.

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
10 Geldplannen
Nibud
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
Meer cases bekijken

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een krachtige maatwerk webapplicatie.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195