+31 (0)33 247 1227

Zoeken

22% Meer verkeer
20% Meer sessies
27% Meer paginaweergaven

Website als inspiratiebron Waardevolle leads scoren via website

Rohde & Grahl houdt zich bezig met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Ze realiseren een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde werkomgeving die past bij de organisatie en de werknemers. Via de website wil Rohde & Grahl bedrijven inspireren door een indruk van de mogelijkheden en producten te geven, zodat zij deze uiteindelijk aanschaffen.

Meer conversie en betere contentbeheer

Rohde & Grahl wil met de website meer leads generen en de website moet vaker bezocht worden door de juiste doelgroep. De website dient als een basis platform, wat het vertrekpunt is naar een samenwerking met de organisatie. Rohde & Grahl had een Umbraco specialist nodig voor advies en ondersteuning bij het vernieuwen van de website. De vernieuwde website is versimpeld en meer conversiegericht. Daarnaast hebben we de techniek achter de website verbeterd, zodat de website makkelijker te beheren is voor de content editors.

De vraag:
Hoe inspireer je bedrijven om te investeren in een verantwoorde werkomgeving via de website?
De oplossing:
Een Umbraco website die aansluit bij de behoefte van de doelgroep en makkelijk te beheren is voor de content editors.
Het resultaat:
Bezoekers kunnen makkelijker navigeren door de website en content editors kunnen eenvoudiger, overzichtelijker en logischer werken.

Wat hebben we gedaan voor Rohde & Grahl? Van online strategie naar conversie

Persona's gecreëerd

Om de website aan te laten sluiten op de behoefte van potentiële klanten, hebben we de doelgroep in kaart gebracht. Door in gesprek te gaan met de sales managers en door te vragen waar nodig is, hebben we een compleet profiel van de ideale klanten kunnen schetsen.

Meer over persona's Terug naar Rohde & Grahl

Het creëren van persona’s om de juiste doelgroep te bereiken

Een persona is een niet-bestaand fictioneel karakter dat symbool staat voor een groep gebruikers van een product of dienst. Tijdens onze persona sessie worden het gedrag, de doelen, de behoeften, de problemen en de frustraties van jouw doelgroep in kaart gebracht. Op basis van de informatie die we uit de persona sessie halen, creëren we persona’s in de huisstijl van jouw organisatie. Deze persona's kan je gebruiken voor alle marketingactiviteiten binnen jouw organisatie.

Alles over de persona sessie

Conversiepaden uitgewerkt

Aan de hand van de persona’s en hun bijhorende conversiedoelen hebben we in wireframes gevisualiseerd hoe de persona’s het snelste bij hun doel komen. Door de juiste functionaliteiten toe te voegen en een logische pagina- en navigatiestructuur, kan de doelgroep binnen een paar klikken converteren.

Meer over wireframes Terug naar Rohde & Grahl

Met wireframes focussen op de flow en interactie

Wireframes zijn een visueel hulpmiddel bij het ontwikkelen van een website of -applicatie. Ze worden vroeg in het ontwikkelingsproces gebruikt om de websitestructuur en paginastructuur vast te stellen, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en sneller bij hun doel uitkomen.

Alles over wireframes

Online vindbaarheid verbeterd

Om meer betaald verkeer naar de website te krijgen, hebben wij een SEO plan voor Rohde & Grahl geschreven. In het SEO plan hebben wij verschillende deelgebieden onderzocht die betrekking hebben op het hoger ranken in zoekmachines, zoals zoekwoorden, meta data, techniek en linkbuilding.

Meer over SEO plan Terug naar Rohde & Grahl

Organische vindbaarheid van je website verbeteren

In het SEO plan onderzoeken we verschillende deelgebieden die betrekking hebben op de organische vindbaarheid van je website. Deze verschillende deelgebieden zijn: aanpassingen in het CMS, technische aanpassingen, zoekwoorden optimalisatie en linkbuilding.

Alles over het SEO plan

Umbraco CMS

Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waarmee content editors zonder enige kennis eenvoudig content kunnen toevoegen en bewerken. Rohde & Grahl was op zoek naar een Umbraco Specialist voor advies en ondersteuning. Content editors kunnen nu makkelijker, overzichtelijk en logischer de website beheren.

Meer over Umbraco CMS Terug naar Rohde & Grahl

Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en hier is geen technische kennis voor nodig. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn.

Alles over Umbraco

Rapportage website prestaties

Wij leveren periodiek rapportages over de website prestaties aan Rohde & Grahl. In de rapportage vergelijken we hoe de website heeft gepresteerd met de periode ervoor. Hieruit kunnen we conclusies trekken over waarom de website beter of juist slechter heeft gepresteerd en kunnen we adviseren over hoe de website (nog) beter kan presteren.

Meer over meten & analyseren Terug naar Rohde & Grahl

Door middel van meten & analyseren verbeterpunten vaststellen

Elke bezoeker laat digitale sporen achter op je website. Met deze data leren we bezoekers nog beter begrijpen. Hoeveel mensen bezoeken de site? Op welke pagina’s klikken ze? Wanneer gaan ze weer weg? Op basis van deze informatie kunnen er haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat de juiste bezoekers worden bereikt en geholpen.

Alles over meten & analyseren
Daniëlle Pieket Weeserik

Manager Marketing en Communicatie

“True People is een fijne en professionele partij met een persoonlijke benadering die met je meedenkt!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
38% Lagere bounce rate
Brandweer
308% Meer downloads
AMCS Group
Meer cases bekijken

Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195