Copyright True People. All Rights Reserved

Rohde & Grahl

Rohde & Grahl realiseert een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde werkomgeving, die past bij de organisatie en de werknemers. Via de website willen ze bedrijven inspireren en een indruk van de mogelijkheden geven. 

Bedrijven inspireren via de website

Via de website worden bedrijven geïnspireerd om een verantwoorde werkomgeving te creëren.

Bedrijven inspireren om te investeren in een verantwoorde werkomgeving

Een goede werkomgeving betaalt zich altijd uit. Zitten, staan, lopen en een dynamische werkplek: het interieurontwerp van een kantoor stimuleert medewerkers hun dag door te brengen in afwisselende houdingen. Hoe inspireer je bedrijven om te investeren in een verantwoorde werkomgeving?

Rohde & Grahl

Rohde & Grahl is een dynamische organisatie die zich bezig houdt met kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Ze realiseren een inspirerende, stijlvolle en verantwoorde werkomgeving, die past bij de organisatie en de werknemers. Ze ontwikkelen en produceren producten die lang meegaan en goed te recyclen zijn. Hun website is bedoeld als inspiratieomgeving en geeft een indruk van de mogelijkheden. 

BEKIJK HET RESULTAAT

Meedenken in online vraagstukken

Door de persoonlijke benadering en het meedenken in online vraagstukken, heeft Rohde & Grahl voor True People gekozen als Umbraco partner. Wij hebben we de mogelijke technische optimalisaties in kaart gebracht. In combinatie met de wensen en verbeteringen die vanuit Rohde & Grahl werden aangegeven, wordt de Umbraco omgeving verder doorontwikkeld en geoptimaliseerd.

Wil jij ook digitaal versnellen?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken