+31 (0)33 247 1227

Zoeken

31% Meer gebruikers
3 Digitale oplossingen
24% Meer inschrijvingen

Website, mijn-omgeving en middleware applicatie Meer conversie behalen en efficiëntere bedrijfprocessen

Scholen in de Kunst wil kinderen, jongeren en volwassenen in contact brengen met kunst en cultuur. Scholen in de Kunst geeft cursussen, is actief in het onderwijs en ondersteunt amateurkunstverenigingen. Via de website willen ze meer cursussen verkopen en de organisatie bekender maken in regio Amersfoort. Samen met Scholen in de Kunst zorgen we dat inschrijvingen soepel verlopen, zodat meer bezoekers zich online inschrijven voor een cursus.

Het inschrijfproces van cursussen zo efficiënt mogelijk inrichten

Scholen in de Kunst maakte gebruik van een administratiesysteem met beperkingen. Dit had invloed op zowel de bezoekers als de content editors van Scholen in de Kunst. Bezoekers hadden moeite om door het inschrijfproces te komen en haakte daardoor sneller af. De content editors hadden geen vrijheid in het publiceren van het cursusaanbod, doordat het toenmalig administratiesysteem erg leidend en dominant was. Om het inschrijfproces voor bezoekers soepeler te laten verlopen, hebben wij een mijn-omgeving gebouwd waar cursisten zich kunnen inschrijven. Via een middleware applicatie is het administratiesysteem niet meer direct gekoppeld aan de website, waardoor content editors meer vrijheid hebben en de website minder kwetsbaar is.

De vraag:
Hoe kan het inschrijfproces van cursussen zo efficiënt mogelijk worden ingericht, zodat bezoekers zich eenvoudig kunnen inschrijven en content editors genoeg vrijheid hebben in het publiceren van het cursusaanbod?
De oplossing:
Een website en mijn-omgeving die gekoppeld zijn aan een middleware applicatie.
Het resultaat:
Het online schrijven is toegenomen en de bedrijfsprocessen verlopen efficiënter.

Wat hebben we gedaan voor Scholen in de Kunst? Bedrijfsprocessen verlopen soepeler, sneller en goedkoper

Content editors meer vrijheid gegeven

Door de middleware applicatie hebben de content editors minder beperkingen gekregen bij het plaatsen van cursussen op de website. Dit geeft ze meer vrijheid, kost minder tijd en zorgt voor betere communicatie naar bezoekers.

Het inschrijfproces eenvoudiger gemaakt

Het inschrijfproces van een cursus was een groot struikelblok voor de bezoekers. Nu kunnen bezoekers zich eenvoudig via de mijn-omgeving kunnen inschrijven voor een cursus, zodat Scholen in de Kunst meer cursussen verkoopt.

Website minder kwetsbaar gemaakt

Doordat Scholen in de Kunst de middleware applicatie nu zelf in beheer heeft, is de website minder kwetsbaar geworden. Wijzigingen in systemen hebben geen invloed op de website, waardoor bezoekers dit niet merken.

Middleware applicatie verzorgt de communicatie met systemen

De middleware applicatie is verantwoordelijk voor van het verwerken van gegevens. Het verzorgt de communicatie met externe systemen en levert via een slimme technische oplossing gegevens aan de website.

Meer over middleware Terug naar Scholen in de Kunst

Intelligente datahub

In de middleware applicatie wordt inzichtelijk gemaakt welke gegevens ontvangen zijn uit een extern systeem en hoe deze gegevens worden aangeboden op de website. Een groot voordeel van de middleware applicatie is dat niet meerdere websites aangepast moeten worden zodra een extern systeem wordt vervangen of het contract van een koppeling met een derde systeem veranderd.

Via de website meer conversie behalen

Via de website wil Scholen in de Kunst meer conversie behalen en de organisatie bekender maken in regio Amersfoort. De vernieuwde website heeft een complete rebranding gekregen en is gebruiksvriendelijker geworden met als doel om de conversie te verhogen. Om de online doelen van Scholen in de Kunst te behalen, hebben we eerst de behoefte van de doelgroep in kaart gebracht. Op basis hiervan hebben we heldere en meetbare conversiepaden vastgesteld.

Meer over websites Terug naar Scholen in de Kunst

Met een maatwerk website jouw online doelen bereiken

Onze websites zijn maatwerk en gebouwd vanuit jouw doelen. Of je nu meer leads wilt genereren, bezoekers wilt informeren, een sterkere merkbeleving wilt creëren of meer wilt verkopen. Wij vertalen jouw ambities naar de ontwikkeling van een website op maat. Een maatwerk website sluit naadloos aan bij jouw behoeften en die van de doelgroep.

Alles over websites

Via de mijn-omgeving digitaal inschrijven voor een cursus

Scholen in de Kunst wil bevorderen dat klanten zich zoveel mogelijk online inschrijven voor cursussen. Als klanten de juiste cursus hebben gevonden op de website, worden ze doorgestuurd naar de mijn-omgeving. Via de mijn-omgeving kunnen cursisten zich digitaal inschrijven voor een cursus, zodat dit proces vlekkeloos verloopt.

Meer over webapplicaties Terug naar Scholen in de Kunst

Geld en tijd besparen met een maatwerk webapplicatie

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie kan je bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Een webapplicatie bespaart uiteindelijk tijd en geld.

Alles over webapplicaties
Marjolein Smit

Online communicatie & marketing

“True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
20.000 Cases per jaar
React
150 Gemeenten beschikbaar
Nibud
Meer cases bekijken

Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195