+31 (0)33 247 1227

Zoeken

33% Meer bezoekers
210% Meer winkelafspraken
65% Vaker SlaapID aangevraagd

In opdracht van Sleeptrade Meer conversie behalen, zodat meer consumenten naar de winkels gaan

Samen met Sleeptrade hebben wij de Beddenspecialist.nl gerealiseerd. Beddenspecialist.nl is een winkelformule in Nederland voor zelfstandige beddenspeciaalzaken. De winkelformule bestaat uit winkels door heel Nederland. Beddenspecialist.nl biedt aan consumenten een onafhankelijke slaaptest, de SlaapID. Deze informatie over slaaphoudingen, slaapbewegingen en slaaptemperatuur leiden tot advies voor welke bed het beste bij het slaapgedrag en lichaam past. Via de website kunnen consumenten zich aanmelden voor de slaaptest, zodat er zoveel mogelijk consumenten naar de beddenspeciaalzaken komen.

Adviserende rol en proactief meedenken om meer conversie te behalen

Beddenspecialist.nl zet de website in om online afspraken te maken en slaaptesten aan te bieden, zodat consumenten naar de beddenspeciaalzaken komen. In de winkels adviseren en selecteren beddenspecialisten de juiste producten aan consumenten, zodat zij een betere nachtrust krijgen. Hoe meer consumenten via de website naar de winkel komen en producten aanschaffen, hoe meer omzet Beddenspecialist.nl uiteindelijk behaalt. Wij spelen een adviserende rol en denken proactief mee in oplossingen, zodat Beddenspecialist.nl meer conversie behaald.

De vraag:
Hoe kan Beddenspecialist.nl de website inzetten om meer traffic naar winkels te krijgen?
De oplossing:
Een website met heldere conversiepaden, zodat bezoekers een slaaptest aanvragen of een winkelafspraak maken.
Het resultaat:
Er worden meer SlaapID's aangevraagd, ook vullen bezoekers vaker het formulier in om een winkelafspraak te maken.

Wat hebben wij gedaan voor Beddenspecialist.nl? Oplossingen die leiden tot meer conversie

Online campagnes efficiënter ingericht

Beddenspecialist heeft 28 ondernemers op de website staan. Bij een online campagne moesten content editors 28 keer een ondernemerspagina aanpassen. Door een campagne module te ontwikkelen, kunnen content editors nu in één keer een campagne aanmaken en daar ondernemers aankoppelen. Op deze manier kunnen campagnes efficiënter worden ingericht.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie geïmplementeerd

Beddenspecialist.nl gebruikt Searchine als interne zoekfunctie. Na de implementatie van Searchine Site Search is de conversie na het uitvoeren van een zoekopdracht verdubbeld. Doordat Searchine Site Search uitgebreide pagina informatie geeft, weten bezoekers sneller of een zoekresultaat aan hun verwachting voldoet.

Meer over Searchine Terug naar Sleeptrade

Meer conversie behalen met Searchine Site Search

Zoeken op een website kan de klantervaring maken of juist breken. Door de verschillende mogelijkheden die Searchine biedt, verzekeren we dat deze zoekoplossing de zoekervaring maakt. De interne zoekoplossing van Searchine voldoet aan het verwachtingspatroon, geeft inzicht in websitefouten, biedt zoekfilters aan, biedt relevante content op 404-pagina's, kan pagina's boosten en maakt meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar.

Alles over Searchine

Content management eenvoudiger gemaakt

Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waarmee content editors zonder enige kennis eenvoudig content kunnen toevoegen en bewerken. Sleeptrade was op zoek naar een Umbraco Specialist voor advies en ondersteuning. Content editors kunnen nu makkelijker, overzichtelijk en logischer de website beheren.

Meer over Umbraco Terug naar Sleeptrade

Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en hier is geen technische kennis voor nodig. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn.

Alles over Umbraco
Renate Tesselaar

Marketing Manager

“True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
38% Lagere bounce rate
Brandweer
40% Meer downloads
Enpuls
Meer cases bekijken

Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195