+31 (0)33 247 1227

Zoeken

33% Meer bezoekers
210% Meer winkelafspraken
65% Vaker SlaapID aangevraagd

Over Sleeptrade Initiatief om meer consumenten naar de winkels te krijgen

Sleeptrade is een organisatie dat zich richt op onderzoek naar het slaapgedrag van mensen en het creëren van een optimale slaapomgeving. Sleeptrade en True People hebben samen de website Beddenspecialist.nl gerealiseerd. Beddenspecialist.nl bestaat uit een groep samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige winkeliers op het gebied van slaapcomfort. Via Beddenspecialist.nl wil Sleeptrade meer consumenten naar de zelfstandige winkels krijgen.

Het doel Van productgerichte focus naar advies en consultancy

Sleeptrade zet de website Beddenspecialist in om online afspraken te maken en slaaptesten (SlaapID's) aan te bieden, zodat consumenten naar de beddenspeciaalzaken komen. De website richt zich op verschillende persona's, dus er zijn veel contactpunten. Alle touchpoints hebben als einddoel de consument naar de winkel te krijgen. De website Beddenspecialist.nl evolueerde van een productgerichte focus naar advies en consultancy, omdat de verkoop uiteindelijk in de winkel gebeurd. Op basis van specifieke behoeften heeft de website meerdere interactieve tools om te laten zien dat we de bezoeker kunnen helpen.

De vraag:
Hoe kan Beddenspecialist.nl de website inzetten om meer traffic naar winkels te krijgen?
De oplossing:
Een website met heldere conversiepaden, zodat bezoekers een slaaptest aanvragen of een winkelafspraak maken.
Het resultaat:
Er worden meer SlaapID's aangevraagd, ook vullen bezoekers vaker het formulier in om een winkelafspraak te maken.

Hoe bereiken we het doel? Tools & functionaliteiten

Interactieve tools

Door een aantal vragen te beantwoorden, kunnen mensen inzicht krijgen in de beste matras of tips krijgen als ze slaapproblemen hebben. Om de resultaten te krijgen, gebruiken de bezoekers de tool en laten ze hun e-mail achter. Het advies krijgen ze gratis per e-mail, waarbij Beddenspecialist de gebruikers probeert over te halen om naar de winkel te gaan voor persoonlijk advies.

Winkelzoeker

Via de winkelzoeker kunnen bezoekers de dichtstbijzijnde winkel selecteren. Bij het selecteren van een winkel past de content van de website zich aan naar wat relevant is voor die specifieke winkel. CTA's zijn winkelspecifiek en alleen merken worden opgenomen die deel uitmaken van het assortiment van die specifieke winkel.

Hoe hebben we geholpen? Slimme oplossingen

Online campagnes efficiënter ingericht

Beddenspecialist heeft 28 ondernemers op de website staan. Bij een online campagne moesten content editors 28 keer een ondernemerspagina aanpassen. Door een campagne module te ontwikkelen, kunnen content editors nu in één keer een campagne aanmaken en daar ondernemers aankoppelen. Op deze manier kunnen campagnes efficiënter worden ingericht.

Gebruiksvriendelijke zoekfunctie geïmplementeerd

Beddenspecialist.nl gebruikt Searchine als interne zoekfunctie. Na de implementatie van Searchine Site Search is de conversie na het uitvoeren van een zoekopdracht verdubbeld. Doordat Searchine Site Search uitgebreide pagina informatie geeft, weten bezoekers sneller of een zoekresultaat aan hun verwachting voldoet.

Meer over Searchine Terug naar Sleeptrade

Meer conversie behalen met Searchine Site Search

Zoeken op een website kan de klantervaring maken of juist breken. Door de verschillende mogelijkheden die Searchine biedt, verzekeren we dat deze zoekoplossing de zoekervaring maakt. De interne zoekoplossing van Searchine voldoet aan het verwachtingspatroon, geeft inzicht in websitefouten, biedt zoekfilters aan, biedt relevante content op 404-pagina's, kan pagina's boosten en maakt meerdere (sub)domeinen doorzoekbaar.

Alles over Searchine

Content management eenvoudiger gemaakt

Umbraco is een zeer gebruiksvriendelijk CMS, waarmee content editors zonder enige kennis eenvoudig content kunnen toevoegen en bewerken. Sleeptrade was op zoek naar een Umbraco Specialist voor advies en ondersteuning. Content editors kunnen nu makkelijker, overzichtelijk en logischer de website beheren.

Meer over Umbraco Terug naar Sleeptrade

Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

Umbraco is een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en hier is geen technische kennis voor nodig. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn.

Alles over Umbraco
Renate Tesselaar

Marketing Manager

“True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

Samen succes behaald Vergelijkbare cases

Meer cases bekijken
3 Digitale oplossingen
Scholen in de Kunst
125% Meer demo aanvragen
AMCS Group
Meer cases bekijken

Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195