+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Online strategie
 • Ontwerp
 • Ontwikkeling
 • Optimalisatie
 • Snel naar...

  1. Online strategie

  Online strategie bekijken

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  Organisatiedoelen vaststellen

  Wie ben je als organisatie en wat heb je te bieden? Wat wil je bereiken met de nieuwe website of webapplicatie? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

  Persona's creëren

  Persona's geven jou richting en houvast om klantgericht te communiceren. Om waardevolle persona's te creëren, heb je de juiste informatie nodig. Deze informatie verzamelen we in onze interactieve brainstormsessie.

  Klantreis uitstippelen

  De Buyer Journey omvat alle fases die de doelgroep doorloopt voordat zij overgaan tot een lead. Door de fases in kaart te brengen, krijg je inzicht over welke content belangrijk is voor het boeien en binden van de doelgroep.

  Online strategie bekijken

  2. Ontwerp

  Ontwerp bekijken

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  Wireframes

  In wireframes visualiseren we hoe de content, sitestructuur en navigatiestructuur moet worden ingericht, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en overgaan tot conversie.

  Webdesign

  Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Wij vertalen het verhaal van jouw organisatie in een innovatief webdesign met oog op de beleving en de gestelde doelen.

  Ontwerp bekijken

  3. Ontwikkeling

  Ontwikkeling bekijken

  Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen en eisen, zodat je online groeit. Bij True People is niks té gek.

  Website

  Al onze websites zijn op maat gemaakt, schaalbaar, geschikt voor lange termijn, uniek en persoonlijk. Met een maatwerk website behaal je meer omzet, meer bezoekers en/ of meer conversie.

  Webapplicatie

  Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en/of verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

  Software koppeling

  Software koppeling zorgt ervoor dat je website communiceert met andere applicaties. Een goede koppeling bespaart tijd, geld en voorkomt dat er menselijke fouten gemaakt worden.

  Ontwikkeling bekijken

  4. Optimalisatie

  Optimalisatie bekijken

  De oplevering van je nieuwe digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Beheer & onderhoud

  We zorgen ervoor dat je digitale oplossing altijd goed bereikbaar is en goed onderhouden blijft. Dit doen we door regelmatig updates uit te voeren. Via onze support staan we altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

  Meten & analyseren

  Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van data ontzettend belangrijk. Door het gebruikersgedrag te meten en analyseren, kunnen we je digitale oplossing nog beter laten aansluiten op de behoefte van eindgebruikers.

  Online marketing

  Het inzetten in marketing is onmisbaar voor het behalen van je online doelstellingen. Wij ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie, het aanbieden van relevante content en conversie optimalisatie.

  Optimalisatie bekijken

  Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195