Online marketing Website optimalisatie Gerelateerde artikelen Kunnen we jou adviseren?

Zoekmachine, conversie & content optimalisatie

Wij geven jou advies en ondersteuning bij het optimaliseren van je online vindbaarheid, het behalen van je online doelen en het invullen van je content.

Wij helpen bij het optimaliseren van jouw website of webapplicatie

Hoe mooi je website ook is, zonder bezoekers bereik je weinig. Ook als je wel genoeg bezoekers hebt, betekent het niet dat ze ook converteren. En sluit je content wel aan bij de juiste doelgroep? Wij kunnen jou helpen met zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en content optimalisatie. Wil je zelf inspelen op het gedrag van je websitebezoekers? Met de True Insights rapportage word je elke maand op de hoogte gehouden hoe jouw website heeft gepresteerd vergeleken met de vorige periode.

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA)

Het grootste deel van je websitebezoekers vind je via zoekmachines zoals Google. Je website optimaliseren voor zoekmachines is dus de perfecte manier om snel organisch (onbetaald) verkeer te krijgen. Met Search Engine Advertising (SEA) krijg je via advertenties betaald verkeer naar je website. Wij kunnen jou helpen met het verbeteren van je online vindbaarheid. 

  • Conversie optimalisatie

Conversie houdt in dat de bezoeker de gewenste actie op jouw website uitvoert. Dit kan het aanschaffen van een product zijn, maar bijvoorbeeld ook het invullen van een contactformulier of het downloaden van een pdf. Om te zorgen dat je website meer conversie krijgt, is inzicht in van het gedrag van de websitebezoekers essentieel. Wij analyseren de data en het bezoekersgedrag op je website, zodat wij jou kunnen adviseren waar de conversie te behalen is. 

  • Content optimalisatie

Naast een mooie website is goede content heel belangrijk voor je website. Content zijn alle teksten, artikelen, foto's en video's die voor je doelgroep bestemd zijn. Wij bieden content ondersteuning om jou te helpen met het realiseren van passende content, zodat jij een goede indruk achterlaat bij de bezoekers. 

  • True Insights rapportage

Meten is weten! True Insights laat in één oogopslag zien hoe jouw website ervoor staat. Je krijgt elke maand een visuele rapportage van de websiteprestaties vergeleken met de vorige periode toegestuurd. Door te weten wat de website resultaten zijn, krijg je de mogelijkheid om acties te ondernemen en doelen op te stellen. Om een goed beeld te krijgen hoe de rapportage van jouw website er ongeveer uit komt te zien, bieden wij een vrijblijvend voorbeeldrapport aan.

TRUE INSIGHTS

Kunnen we jou adviseren?

Contact

Zoeken