+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Hoe
 • Snel naar...

  Laat met branding zien wie jullie organisatie is en waar jullie voor staan

  Branding is de totale identiteit van jullie bedrijf. We laten zien wie jullie als bedrijf zijn en waar jullie voor staan. Het helpt om op te vallen tussen jullie concurrenten, jullie waarden te laten zien en de ideale klanten aan te trekken. Met branding bouwen we ook een relatie op met jullie doelgroep. Ze gaan jullie bedrijf herkennen en hierdoor groeit hun vertrouwen, waardoor ze eerder overgaan tot conversie.

  Belangrijke onderdelen van branding:

  Neem contact op

  Redenen waarom branding zo belangrijk is

  Zorgt voor herkenning

  Door de uitstraling consistent te houden, zal jullie bedrijf eerder herkend worden door de doelgroep. Mensen hebben de neiging om eerder zaken te doen met bedrijven die ze al kennen. Het voelt dan namelijk al bekend en vertrouwt.

  Onderscheid jullie van de concurrenten

  Branding maakt het verschil tussen jullie bedrijf en de concurrenten. Jullie product of dienst kan misschien (bijna) hetzelfde zijn als die van de concurrenten, maar hoe jullie het naar buiten brengen kan het verschil maken.

  Creëert een emotionele band

  Met branding bouwen jullie een emotionele band op met de doelgroep. Dit zorgt ervoor dat ze eerder voor jullie bedrijf kiezen dan voor de concurrent.

  Stappen die we nemen met branding

  1. Strategie

  In de eerste stap kijken we naar wie jullie bedrijf is, wat jullie willen uitstralen en wie jullie ideale klant is. Na de eerste stap weten we wat jullie bedrijf onderscheid, wat jullie verhaal is en hoe we de doelgroep hiermee kunnen raken.

  2. Creatie

  In deze stap gaan we de uitkomsten van stap 1 vertalen naar een visuele uitstraling, die laat zien waar jullie bedrijf voor staat. Nu begint de huisstijl vorm te krijgen! De huisstijl omvat verschillende elementen zoals logo, kleuren, lettertype en fotografie.

  3. Presentatie

  In deze stap gaan we diep er in op hoe we jullie merk overal kunnen terug laten komen. Denk hierbij aan de website en social media, maar ook aan bijvoorbeeld visitekaartjes en promotiemateriaal.

  Versterk je merk met een krachtige identiteit. Maak indruk, inspireer en creëer impact.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195