+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Hoe
 • Snel naar...

  UX design voor een optimale gebruikerservaring

  UX design staat voor User Experience, wat letterlijk gebruikerservaring betekent. Met UX design draait het allemaal om de gebruikersvriendelijkheid van de website. Een website of webapplicatie is in de meeste gevallen het eerste wat potentiële klanten zien. Een goede, eerste indruk is dus erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat een potentiële klant op de website blijft, of direct weer verlaat. Dit is waar UX design een grote rol in speelt.

  Dat bezoekers snel en gemakkelijk kunnen vinden waar naar ze opzoek zijn, is een essentieel onderdeel van UX design. Een goed UX design werkt niet alleen fijn voor de bezoekers, maar hiermee kunnen jullie ook de bezoekers naar het conversiedoel toesturen. Dit betekent dus meer kans op conversie!

  Om optimale gebruikerservaringen te realiseren, onderzoeken we hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel overgaan tot een conversie. Dit maken we visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een uniek design dat past bij de huisstijl van jullie organisatie.

  Neem contact op

  Redenen waarom UX design zo belangrijk is

  Verhoogt de conversie

  Bij UX design is er over nagedacht hoe bezoekers op een simpele manier door jullie website of webapplicatie kunnen navigeren, zodat ze uiteindelijk de door jullie gewenste actie uitvoeren.

  Versterkt jullie online identiteit

  Een website moet vertrouwen wekken, herkenbaar zijn en daarnaast ook nog aantrekkelijk zijn. Een krachtig UX design versterkt de online identiteit en zet bezoekers aan tot actie.

  Zorgt voor een positieve eerste indruk

  In 10 seconden bepalen bezoekers of zij op jullie website blijven. Jullie hebben dus 10 seconden om te bewijzen dat julie bedrijf de beste keuze is voor de bezoekers.

  Stappen die we nemen voor een krachtig UX design

  1. Wireframes

  Met wireframes laten we de opbouw van jullie nieuwe website of webapplicatie zien en hoe pagina’s met elkaar in verbinding staan. Hierbij wordt nog niet gekeken naar de uitstraling, maar ligt de focus op het uitwerken van de klantreis. Hoe kunnen we bezoekers op een simpele manier door de digitale oplossing laten loodsen?

  2. Design

  Het oog wil wat. Naast een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, speelt het uiterlijk van jullie digitale oplossing een belangrijke rol bij het behalen van conversie. Wanneer de website of webapplicatie een verouderde of onprofessionele uitstraling heeft, zal de websitebezoeker snel afhaken. Wij ontwerpen unieke en professionele websites of webapplicaties aansluitend bij jullie huisstijl en boodschap.

  Creëer digitale impact met een krachtig UX design.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195