+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Hoe
 • Wie zijn wij
 • Snel naar...

  Hoger in de zoekresultaten komen met zoekmachine optimalisatie

  SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. SEO draait om het organisch vindbaar maken van de website, zodat jullie hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google komt te staan. Google toont namelijk niet willekeurig een paar websites die bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. Hier hangen verschillende factoren aan vast.

  Met zoekmachine optimalisatie (SEO) onderzoeken we verschillende factoren die betrekking hebben op de organische vindbaarheid van jullie website. Deze verschillende factoren zijn: On page SEO, off page SEO en technische SEO.

  Neem contact op

  Redenen waarom zoekwoorden optimalisatie zo belangrijk is

  Bovenaan de zoekmachine

  Het doel van SEO is een goede basis leggen voor een website met een effectieve gebruikerservaring. Google zal 'belonen' door jullie hoger in de zoekresultaten te plaatsen. Dat wil iedereen toch?

  Geen advertentiekosten

  SEO is een gratis vorm van online marketing. Door een goede website aan te bieden die aansluit op de wens van de doelgroep, klikken ze uiteindelijk op jullie zoekresultaat.

  De doelgroep begrijpen

  Met SEO probeer je je in te leven in de doelgroep: welke vragen of problemen hebben ze waarvoor jullie product of dienst een oplossing kan zijn? Welke woorden gebruiken ze tijdens het zoeken?

  Factoren waar we naar kijken bij zoekmachine optimalisatie

  On page SEO: content

  On page SEO, de naam zegt het eigenlijk al, is het optimaliseren van verschillende onderdelen binnen een pagina om zo goed mogelijk te scoren op een zoekwoord die vooraf is bepaald. Door het aanpassen van content zal de pagina hoger scoren in de zoekresultaten. Er zijn verschillende elementen op een webpagina die we gaan optimaliseren om zo beter vindbaar te worden in de zoekmachines, zoals de URL, H1, H2, interne links, externe links, afbeeldingen, tekst en meta data.

  Off page SEO: linkbuilding

  Off page SEO draait om de factoren die niet direct zichtbaar zijn op een pagina of zelfs de website. Bij off page SEO hebben jullie andere websites nodig om de ranking positief te beïnvloeden, zoals linkbuilding. Linkbuilding is het actief links vergaren van andere websites naar jullie website. Dit is essentieel voor jullie positie in zoekmachines zoals Google. Google ziet links naar jullie website namelijk als een stem van iemand. En hoe meer stemmen jullie krijgen, hoe relevanter en waardevoller Google de website zal zien.

  Technische SEO

  Content is king, maar om jullie content optimaal te laten scoren in Google moeten alle technische aspecten van SEO ook op orde zijn. Anders zal de website niet goed gevonden worden in de zoekresultaten. Technische SEO zijn instellingen die op serverniveau moeten worden aangepast. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de laadtijd, gebroken links en mobielvriendelijkheid.

  Mensen staan centraal
  Bij True People staan altijd de mensen centraal. Succes begint bij het goed begrijpen van de wensen en behoeften van jullie als opdrachtgever en natuurlijk die van de eindgebruikers.
  Proactief meedenken
  Door betrokken te zijn bij jullie business en eerst de behoefte achter jullie vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jullie organisatie echt groeit.
  Passie & plezier
  Wij geloven dat passie & plezier zorgen voor betere resultaten. En dit hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken.

  Kies voor True People en creëer impact door zoekmachine optimalisatie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195