+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Waarom
 • Cases
 • Snel naar...

  Wat is een persona?

  Een persona is een niet-bestaand fictioneel karakter dat symbool staat voor een groep gebruikers van een product of dienst. De persona wordt levendig omschreven met een naam en een persoonlijke achtergrond. Daarnaast wordt het gedrag, de doelen, de behoeften, de problemen en de frustraties van de persoon in kaart gebracht.

  Persona sessie

  Tijdens de persona sessie worden het gedrag, de doelen, de behoeften, de problemen en de frustraties van jouw doelgroep in kaart gebracht door middel van een interactieve opdracht. De persona sessie wordt gehouden met medewerkers van jouw organisatie die het meeste contact hebben met klanten of met je klanten zelf. Dit is meestal een groep van 3 tot 8 personen.

  De persona's

  De persona's Op basis van de informatie die we uit de persona sessie halen, creëren we persona’s in de huisstijl van jouw organisatie. Deze persona's kan je gebruiken voor alle marketingactiviteiten binnen jouw organisatie.

  Waarom persona's creëren?

  Klanten beter begrijpen

  Persona's helpen de wensen en problemen van klanten beter te begrijpen. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om content te creëren die aansluit op de behoeften van klanten.

  Klantgericht communiceren

  Aan de hand van persona’s kan er klantgericht worden gecommuniceerd. Je weet namelijk voor welke boodschap de persona vatbaar is en via welke kanalen de persona te bereiken is.

  Hetzelfde beeld creëren

  Met persona's ontwikkel je één integraal klantbeeld waardoor de gehele organisatie vanuit hetzelfde klantbeeld communiceert, denkt en werkt.

  “Don’t just create content to get credit for being clever. Create content that will be helpful, insightful, or interesting for your target audience.”

  - David Ogilvy

  Samen succes behaald Online strategie bepaald voor

  Meer cases bekijken
  40% Meer downloads
  Enpuls
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Bekijk onze volgende dienst

  Ga naar klantreis
  Ga naar klantreis

  Kies voor True People en bereik de juiste doelgroep met de interactieve persona sessie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195