+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Onze werkwijze
 • Cases
 • Snel naar...

  Geld en tijd besparen met een maatwerk webapplicatie

  Een webapplicatie is online software, die wij op maat maken voor jullie organisatie. Een webapplicatie kan jullie bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Voor een maatwerk webapplicatie zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Door eerst jullie bedrijfsprocessen grondig te analyseren en ons te laten inspireren door de wensen van de eindgebruiker, creëren we een webapplicatie waarmee jullie echt waarde toevoegen voor gebruikers. Maatwerk webapplicaties die wij leveren sluiten precies aan bij jullie bedrijfsprocessen voor meer efficiëntie, kostenbesparing en een hoger gebruiksvriendelijkheid.

  Onze maatwerk webapplicaties dragen bij aan:

  Efficiëntie

  Met een maatwerk webapplicatie versimpelen we de taken van werknemers of de doelgroep.

  Tijdswinst

  De essentie van een webapplicatie is dat we bedrijfsprocessen vergemakkelijken. Hiermee besparen jullie dus ook tijd.

  Omzetverhoging

  Met het besparen van tijd bespaar jullie ook automatisch kosten, wat weer resulteert in omzetverhoging.

  Verschillende soorten webapplicaties die wij maken:

  Klantenportaal

  Met een klantenportaal sta je 24/7 voor je klanten klaar, ook verbeterd het de klantervaring.

  Klantenportaal

  CRM oplossing

  Een CRM oplossing is een instrument om verbonden te blijven met de klanten, processen te stroomlijnen en uiteindelijk winst genereren.

  Meer over CRM-oplossing

  Intranet

  Een intranet is een beveiligd netwerk binnen je organisatie. Ideaal om in te communiceren en samen te werken.

  Meet over intranet

  Extranet

  Met een extranet deel je een beveiligd netwerk niet alleen intern, maar ook met partners en/of klanten.

  Meer over extranet

  Online leerplatform

  Bied online leerprocessen, zoals een cursus, opleiding of ander lesmateriaal aan als commerciële of educatieve organisatie.

  Meer over online leeromgeving

  Staat jouw oplossing er niet bij?

  Geen probleem, wij kunnen in principe alles bouwen. Bespreek met ons jouw plannen en wij denken graag mee in de mogelijkheden.

  Werkwijze: webapplicatie ontwikkelen

  Benieuwd hoe wij het bouwen van een webapplicatie aanpakken? Wij hebben een uitgebreide tijdlijn voor je samengesteld, waardoor je precies kan zien welke stappen wij ondernemen voordat we bij het eindresultaat zijn. Na het opleveren van de webapplicatie, houden we deze in beheer en zorgen we ervoor dat het goed onderhouden blijft.

  Analyse

  Probleem-, en doelgroepanalyse

  Elk proces begint bij een probleemstelling of vraagstuk. Voordat we de samenwerking aangaan willen wij dit gezamenlijk in kaart brengen en jullie (organisatie) natuurlijk beter leren kennen.

  Organisatiedoelen vaststellen

  Wie ben je als organisatie en tegen welke problemen loop je aan om je doelen te bereiken? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

  Persona’s

  Persona’s geven je inzicht om het portaal volledig naar wensen van de eindgebruiker in te richten. Dit doen we tijdens een interactieve brainstormsessie.

  Design Sprint

  Indien nodig, plannen we een Design Sprint in. Dit is een methode om sneller tot een innovatie oplossing te komen. Tijdens de Design Sprint maken we het probleem duidelijk, bedenken we een oplossing, bouwen we een prototype en testen we het met de eindgebruikers.

  Requirements

  Requirements

  Na de uitgebreide analyse hebben we de gewenste oplossing voor ogen. Nu moeten we bepalen hoe we het portaal gaan inrichten, zo kijken we onder andere naar de functionaliteiten die het portaal moet beschikken en of we hiervoor data van andere systemen nodig hebben.

  Functionaliteiten

  We kijken naar de gewenste functionaliteiten van het portaal. Degene met de meeste prioriteit nemen we mee in het MVP.

  Software koppelingen

  Met welke externe systemen moet het portaal kunnen communiceren? Al deze informatiestromen worden gebundeld en komen samen in het portaal.

  Scoping

  Doormiddel van scoping vormen we de basis van het planningsproces en definiëren we de einddoelen van het project.

  Feasibility Check

  Feasibility Check

  Wat hebben we nodig om het gewenste systeem te bouwen? Kunnen we de data uit externe systemen halen? Hoeveel tijd gaat het in beslag nemen om het te bouwen? En hoe is de verhouding tussen de investering en de bussineswaarde die het je oplevert. Dit zijn de vragen waar we ons vervolgens mee bezig gaan houden.

  Proof of Concept

  Doormiddel met een proof of concept bepalen we of het portaal dat we hebben bedacht, qua functionaliteiten en externe koppelingen, haalbaar is.

  Tool selectie

  Vervolgens bepalen met welke tools, plug-ins en framework we gaan inzetten om het portaal in te ontwikkelen. Wij kunnen het bouwen in ADAPT of Umbraco, maar ook een combinatie ervan zijn!

  Ontwikkeling MVP

  Ontwikkeling MVP

  MVP staat voor Minimum Viable Product, dit is de eerste versie van het portaal. Het doel van de MVP is het sneller in gebruik kunnen hebben van het portaal en op basis van ervaringen en nieuwe wensen meer functionaliteiten toevoegen. We houden je altijd nauw betrokken bij de bouw, zodat je precies weet wat de stand van zaken is!

  Agile Scrum Methode

  Het bouwen van de MVP doen we volgens de Agile Scrum Methode. We werken in teams samen naar het gewenste eindresultaat.

  Oplevering MVP

  Het portaal is live, trek de champagne maar open! Na het opleveren is de MVP klaar voor gebruik.

  Doorontwikkeling

  Doorontwikkeling

  Een portaal is een levend product. Na het opleveren van de MVP, werken we door aan de uitbreiding van de gewenste functionaliteiten. Blijven altijd bezig op de achtergrond en denken proactief mee om het portaal te blijven verbeteren.

  Analyse

  Voor elke nieuwe probleemstelling zoeken we weer een passende oplossing. Hiervoor moeten we eerst alle wensen en eisen helder hebben, dit geeft ons een goed beeld voor de gewenste uitbreiding.

  Feasibility check

  Voor een nieuwe oplossingen, toetsen we ook weer de haalbaarheid van dit project. Wij kiezen altijd voor de meest efficiënte aanpak!

  Ontwikkelen

  Ook het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten doen we volgens de Agile Scrum Methode. Hierbij ben jij ook altijd nauw betrokken.

  Beheer & onderhoud

  Beheer & onderhoud

  Naast het doorontwikkelen van het portaal, zijn wij ook bezig met het onderhoud ervan. Wij zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost, het portaal altijd up-to-date blijft en doen ons best om hackers buiten de deur te houden.

  Support

  Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en via onze backlog kan je nieuwe aanpassingen of problemen doorgeven. Het team pakt dit zo snel mogelijk op.

  Updates

  Om ervoor te zorgen dat het portaal landurig mee gaat, worden er regelmatig updates uitgevoerd. Elke update zorgt vaak weer voor nieuwere mogelijkheden, een snellere portaal of lossen we eventuele problemen op.

  Veiligheid & oplossen bugs

  In een portaal staan veel privé gegevens. Om te voorkomen dat dit op straat beland doen we er alles aan om je portaal zo veilig mogelijk te onderhouden.

  Samen succes behaald Maatwerk webapplicatie ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  20K Cases per jaar
  React
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken

  Veel gestelde vragen

  Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn webapplicatie veilig is?

  We maken in onze software gebruik van bewezen technieken en zorgen dat updates (security patches) zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. De door ons gebruikte cloud omgeving is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510, en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

  Hoe beschermen jullie de ontwikkelde bron-code?

  Elke aanpassing die wij maken wordt voorzien van meta-informatie en veilig gesteld in onze source control software.

  Kunnen jullie mijn webapplicatie ook hosten?

  Ja, wij bieden hosting aan in de cloud. Eventueel kun je natuurlijk ook voor een eigen (off-)cloud optie kiezen.

  Krijg ik een test-omgeving tijdens de ontwikkeling?

  Ja, wij werken standaard met Ontwikkel, Test, Acceptatie en een Productieomgeving. Deze omgevingen worden automatisch bijgewerkt met de laatste versie.

  Kunnen jullie koppelingen maken met andere systemen?

  Ja, elk systeem met een koppelmogelijkheid (API) kan worden gebruikt. We hebben ervaring met veel bekende HR, CRM en ERP systemen.

  Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

  Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

  Kunnen jullie ook een mijn-omgeving bouwen?

  Ja zeker! Een mijn-omgeving is ook een webapplicatie.

  Heb je al een bestaande website? Dan kunnen wij de mijn-omgeving koppelen aan je website. Als je een nieuwe website én mijn-omgeving wilt, kunnen wij dat beide voor je doen!

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bouwen jullie ook webshops?

  In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites en webapplicaties. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

  Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een krachtige maatwerk webapplicatie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195