+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Support

We staan altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen met het portaal op te lossen. Wij zijn altijd persoonlijk bereikbaar voor spoedgevallen. Via onze backlog kan je altijd aanpassingen doorgeven die je terug wilt zien in de portaal. Op de backlog kan je ook de stand van zaken zien voor lopende werkzaamheden.

Updates

Wij zijn op de achtergrond altijd bezig om het portaal te onderhouden. Technologie ontwikkeld zich in een rap tempo. Zo kan het zijn dat een portaal van een jaar geleden, nu een veel snellere laadtijd kan halen door de code te updaten. Ook zorgt nieuwe technologie weer voor nieuwe mogelijkheden in het portaal. Wij houden je altijd op de hoogte van de updates die wij willen doorvoeren.

Veiligheid & oplossen bugs

Updates zijn noodzakelijk om een webapplicatie zo veilig mogelijk te houden. Het zorgt ervoor dat bepaalde veiligheidslekken en andere problemen worden opgelost. Naarmate een website of portaal op dezelfde, ongewijzigde software blijft draaien, krijgen hackers de ruimte en tijd om een nieuwe manier te bedenken om je portaal binnen te dringen.

Het kan altijd voorkomen dat je tijdens het gebruik van het portaal een bug opspoort. Dit betekent dat iets niet werkt zoals het hoort. Geen paniek, waar software is, zijn bugs. Bugs kunnen vaak snel worden opgelost.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een krachtige maatwerk webapplicatie.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195