+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Analyse

Tijdens het doorontwikkelen van een product, doorlopen we weer veel van de voorgaande stappen van het ontwikkelen van de MVP. We beginnen altijd weer met achterhalen van de problemen waar jullie als organisatie tegenaan lopen, hiervoor bedenken we een passende oplossing. Waar nodig houden we hier weer een design sprint voor. Vervolgens stellen we vast hoe we dit gaan verwerken in het portaal, welke functionaliteiten we gaan toevoegen en of hier weer nieuwe externe koppelingen voor moeten worden gemaakt.

Feasibility Check

Vervolgens lopen we weer de stappen door of de oplossing die we in gedachte hebben technisch haalbaar is. Dit doen we doormiddel van een feasibility check. We kijken of de eventuele koppelingen gemaakt kunnen worden en als het nodig is voeren we weer een Proof of Concept uit.

Ontwikkeling

Na de feasibility check kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van de uitbreiding. In deze tijd kunnen jullie gewoon gebruik maken van het bestaande portaal. Het uitbreiden van het portaal doen we in een andere omgeving, hier kunnen we de nieuwe functionaliteiten in bouwen, uitgebreid testen, door jullie laten goedkeuren en vervolgens zetten we het pas live.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een krachtige maatwerk webapplicatie.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195