+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Proof Of Concept

Nu hebben we een goed beeld van hoe het portaal eruit moet komen te zien. We hebben de requirements van het portaal vastgelegd en willen zo snel mogelijk beginnen met het bouwen ervan. Toch gaan we eerst even testen of hetgeen wat we in ons hoofd hebben zitten ook technisch haalbaar is. Dit doen we met een Proof of Concept.

Met een ruime ervaring in het bouwen van portalen, weten we dat veel mogelijk is. Maar elke klant is anders en voor elke klant bedenken we vaak weer een nieuwe oplossing. Om teleurstellingen te voorkomen of ergens tijd in te stoppen en er vervolgens achter komen dat het niet haalbaar is, gaan we dit eerst testen.

Een proof of Concept is iets anders dan een prototype. Met een PoC testen we bijvoorbeeld of het mogelijk is om een koppeling te maken tussen het portaal en een extern systeem.

Tool selectie

Vervolgens bepalen we welke tools we gaan inzetten om het portaal mee te bouwen. Bouwen dit in ADAPT, Umbraco of een combinatie van beide? Welke plugins kunnen we gebruiken of moeten we die zelf maken? Dit zijn vragen die we onszelf stellen wanneer we beginnen met het bouwen van het portaal.

Afhankelijk van de oplossing en jullie wensen, gaan we keuzes maken.

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een krachtige maatwerk webapplicatie.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195