+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Functionaliteiten

Tijdens het maken van een functioneel ontwerp, kijken we naar wat het portaal precies moet kunnen doen. Hierbij hebben we de probleem,- en doelgroep analyse als houvast. In deze fase hebben we vastgelegd waar we tegenaan lopen en hoe dit opgelost kan worden. Aan de hand hiervan voegen we fuctionaliteiten toe aan het portaal.

Met een maatwerk portaal is er veel mogelijk, zo kan het portaal omgetoverd worden naar alle wensen en behoeften van jouw organisatie. Voor elk bedrijf is dit dus anders, waar mogelijk hergebruiken we een deel van de functionaliteiten die we in het verleden hebben gebouwd.

Software koppelingen

Software koppelingen worden gemaakt met externe systemen. Dit maakt het mogelijk om data te verzenden en ontvangen. Zolang er bij de externe applicatie een koppelvlak aanwezig is, kunnen wij zonder problemen een API-koppeling op maat maken.

Software koppelingen maken automatisering mogelijk. Doordat twee verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren, hoef jij dit niet meer te doen. Hiermee voorkom je handmatige fout, het werkt efficiënter en je portaal is altijd up-to-date!

Scoping

Als we alle requirements hebben vastgelegd, plannen we met het team een projectscope in. De projectscope en de requirements vormen samen een duidelijk beeld over wat we willen bereiken met het project. Tijdens de projectscope leggen we de projectdoelen vast, bepalen we wat we waar kunnen maken met jullie budget en maken we een realistische planning.

Aan het eind van een projectscope is duidelijk wat we aanleveren en voor welk budget. Samen met jullie stemmen we dit overeen, om zo aan jullie verwachtingen te kunnen voldoen.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op