+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Umbraco CMS
 • Cases
 • Snel naar...

  Meer conversie behalen met een maatwerk website

  Bij het maken van een nieuwe maatwerk website houden we rekening met jouw specifieke wensen. Ons doel is om een uniek design te creëren dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt. Met een standaard website kom je vaak niet ver genoeg, daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan. Het geeft je de mogelijkheid om jouw online aanwezigheid te onderscheiden en de functionaliteit specifiek af te stemmen op jouw bedrijfsdoelen.

  Wanneer je ervoor kiest om jouw maatwerk website door ons te laten maken, kun je bij ons terrecht voor het volledige proces van A tot Z. Van het ontwerp van jouw custom website tot de ontwikkeling en de implementatie, we zorgen ervoor dat elk aspect op maat wordt gemaakt voor jouw specifieke behoeften.

  Neem contact op

  Onze maatwerk websites:

  Hebben functionaliteiten afgestemd op doel

  Onze maatwerk websites worden ingericht op de behoefte van jullie als opdrachtgever en de doelgroep, in plaats van standaard software waarbij we ons moeten aanpassen aan de software.

  Hebben een doordacht en uniek interactief design

  Onze maatwerk websites worden volledig opgebouwd op basis van de wensen en behoeften van de klant, hier zitten geen beperkingen aan.

  Kunnen integreren met bestaande processen en systemen

  Wij maken het mogelijk om meerdere systemen die jullie gebruiken aan elkaar te koppelen.

  Lees meer Terug naar Website

  Slimmer en efficiënter werken door software koppeling

  Een organisatie heeft al snel te maken met meerdere online systemen. Een website heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt het gekoppeld aan de achterliggende applicaties. Door middel van software koppeling laten we meerdere applicaties met elkaar verbinden. De systemen spreken ieder een eigen taal en de koppeling vormt een soort tolk waardoor de programma’s elkaar begrijpen en onderling gegevens kunnen uitwisselen.

  Maken jullie gebruik van meerdere applicaties en systemen? Zou het niet fijn zijn als deze met elkaar communiceren? Koppelingen met externe applicaties zijn voor ons geen enkel probleem. Als er een koppelvlak beschikbaar is, kunnen wij elk extern systeem koppelen. Wij denken ook graag met jullie mee over automatisering van online systemen.

  Een maatwerk website in Umbraco CMS

  Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Umbraco is zeer gebruiksvriendelijk. Via het Umbraco CMS kunnen jullie eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn. De website of webapplicatie (zowel voor- als achterkant) kan dus volledig ingericht worden op de manier die jullie als organisatie willen. Als Umbraco Certified Partner en Award winnaar hebben wij alle kennis in huis om complexe oplossingen te realiseren.

  Meer over Umbraco
  Open Source
  Umbraco is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken.
  Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.
  Schaalbaar
  Umbraco is te gebruiken voor eenvoudige, maar ook juist voor complexe omgevingen.

  Werkwijze: Maatwerk Website

  Benieuwd hoe wij het bouwen van een website aanpakken? Wij hebben een uitgebreide tijdlijn voor je samengesteld, waardoor je precies kan zien welke stappen wij ondernemen voordat we bij het eindresultaat zijn. Na het opleveren van de website, blijven we deze optimaliseren.

  Online strategie

  Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  Organisatiedoelen

  Wie ben je als organisatie en tegen welke problemen loop je aan om je doelen te bereiken? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

  Persona’s

  Persona's geven jou richting en houvast om klantgericht te communiceren. Om waardevolle persona's te creëren, heb je de juiste informatie nodig. Deze informatie verzamelen we in onze interactieve brainstormsessie.

  Klantreis

  De Buyer Journey omvat alle fases die de doelgroep doorloopt voordat zij overgaan tot een lead. Door de fases in kaart te brengen, krijg je inzicht over welke content belangrijk is voor het boeien en binden van de doelgroep.

  Voorbereiding

  Voorbereiding

  Na de uitgebreide analyse hebben we de gewenste oplossing voor ogen. Tijdens de voorbereiding kijken we wat we nodig hebben om dit te kunnen bouwen en stellen we samen de einddoelen vast.

  Requirements

  We moeten bepalen hoe we de website gaan inrichten, zo kijken we onder andere naar de functionaliteiten die de website moet beschikken en of we hiervoor data van andere systemen nodig hebben.

  Scoping

  Doormiddel van scoping vormen we de basis van het planningsproces en definiëren we de einddoelen van het project.

  Ontwerp

  Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  Wireframes

  In wireframes visualiseren we hoe de content, sitestructuur en navigatiestructuur moet worden ingericht, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en overgaan tot conversie.

  Webdesign

  Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Wij vertalen het verhaal van jouw organisatie in een innovatief webdesign met oog op de beleving en de gestelde doelen.

  Ontwikkeling

  Ontwikkeling

  Het ontwerp is af én door jullie goedgekeurd, nu kan het ontwikkelen beginnen. Dit doen we altijd volgens de Agile Scrum Methode, in teams werken we naar het gewenste resultaat.

  Umbraco CMS

  Maatwerk websites bouwen we in het Umbraco CMS. Dit is het meest gebruikte CMS op Microsoft-technologie en extreem gebruiksvriendelijk.

  Content invoeren

  Tijdens het ontwikkelen moet de website voorzien worden van content. Wij kunnen de content van de huidige website overzetten of jullie kunnen zelf (nieuwe) content invoeren.

  Oplevering website

  De website is live, trek de champagne maar open! Na het opleveren is de website live en klaar voor gebruik.

  Optimalisatie

  Optimalisatie

  De oplevering van je nieuwe digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Beheer & onderhoud

  We zorgen ervoor dat je website altijd goed bereikbaar is en goed onderhouden blijft. Dit doen we door regelmatig updates uit te voeren. Via onze support staan we altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

  Meten & Analyseren

  Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van data ontzettend belangrijk. Door het gebruikersgedrag te meten en analyseren, kunnen we je website nog beter laten aansluiten op de behoefte van eindgebruikers.

  Online marketing

  Het inzetten in marketing is onmisbaar voor het behalen van je online doelstellingen. Wij ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie, het aanbieden van relevante content en conversie optimalisatie.

  Samen succes behaald Maatwerk website ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  3 Digitale oplossingen
  Scholen in de Kunst
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Veelgestelde vragen

  Hoelang duurt het om een website te bouwen?

  Wij richten ons in het algemeen op complexe vraagstukken, waar we maatwerk websites voor ontwerpen en bouwen. Zoals je kan begrijpen neemt dit meer tijd in beslag dan een gemiddelde website. Hoelang dit duurt, is afhankelijk van de vraag!

  Tussen het moment van aanvraag tot en met de oplevering van de website, zit er minimaal een paar maanden tot een half jaar tijd tussen. Hierbij gaan we uit van een hele nieuwe website.

  In welk CMS systeem bouwen jullie een website?

  Wij bouwen al onze websites in Umbraco, wij zijn een gecertificeerd partner van Umbraco en hebben in 2020 de ‘Best Certified Partner Solutions’ award gewonnen. Umbraco is breed toepasbaar, waardoor geen uitdaging te groot is.

  Lees meer over waarom wij websites bouwen in Umbraco CMS.

  Kunnen jullie mijn bestaande website onderhouden die door een andere partij is gebouwd?

  Natuurlijk kunnen wij dat doen. De enige voorwaarde is dat jullie website in Umbraco gebouwd moet zijn. Wij zijn een Umbraco expert en werken hiermee voor al onze klanten!

  Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

  Je zit niet vast aan een contract, maar wij streven altijd naar een langdurige samenwerking. Hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter we jullie leren kennen. Wij zetten graag een stapje extra en blijven altijd meedenken in passende oplossingen.

  Na het bouwen van een website, blijven we op de achtergrond bezig met het onderhouden van de website en kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vragen of aanpassingen.

  Ik wil goed gevonden worden in Google, zorgen jullie daarvoor?

  Ja, met de bouw van je website houden we altijd rekening met de technische SEO. Technische SEO houdt onder andere in dat we ervoor zorgen dat je website snel laad, het mobielvriendelijk is en geïndexeerd wordt door Google. Wanneer jullie in het CMS systeem een pagina of blogbericht toevoegen aan de website, zien jullie of de huidige tekst voldoet aan de SEO-eisen en hebben jullie invloed op de tekst van het zoekresultaat in Google.

  SEO bestaat uit 3 onderdelen: Technisch, On,- en Off page en linkbuidling. Naast dat wij standaard rekening houden met de technische SEO, is ook mogelijk om de andere SEO onderdelen te laten uitbesteden door ons. Dit houdt in dat wij je pagina's en de teksten kunnen optimaliseren voor de zoekmachine. Dit scheelt jullie zelf een hoop tijd! Bekijk onze SEO dienstenpagina voor meer informatie.

  Bouwen jullie ook webshops?

  In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

  Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

  Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

  Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

  Neem contact op