+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Umbraco CMS
 • Cases
 • Snel naar...

  Hogere conversie behalen met een maatwerk website

  Wij zorgen dat de maatwerk website voldoet aan al jullie wensen, eisen en verwachtingen. Onze maatwerk websites sluiten daarnaast ook naadloos aan op de behoefte van de doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers en/ of meer conversie.

  Naast dat de website aansluit bij jullie wensen en die van de doelgroep, is een maatwerk website ook sneller. Bij maatwerk heb je namelijk geen last van vertraging door overbodige functies. Willen jullie een koppeling met een database van een extern systeem of hebben jullie in de toekomst andere speciale wensen? In dat geval loop je met een template website al gauw tegen beperkingen aan.

  Neem contact op

  Onze maatwerk websites:

  Hebben functionaliteiten afgestemd op doel

  Onze maatwerk websites worden ingericht op de behoefte van jullie als opdrachtgever en de doelgroep, in plaats van standaard software waarbij we ons moeten aanpassen aan de software.

  Hebben een doordacht en uniek interactief design

  Onze maatwerk websites worden volledig opgebouwd op basis van de wensen en behoeften van de klant, hier zitten geen beperkingen aan.

  Kunnen integreren met bestaande processen en systemen

  Wij maken het mogelijk om meerdere systemen die jullie gebruiken aan elkaar te koppelen.

  Lees meer Terug naar Website

  Slimmer en efficiënter werken door software koppeling

  Een organisatie heeft al snel te maken met meerdere online systemen. Een website heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt het gekoppeld aan de achterliggende applicaties. Door middel van software koppeling laten we meerdere applicaties met elkaar verbinden. De systemen spreken ieder een eigen taal en de koppeling vormt een soort tolk waardoor de programma’s elkaar begrijpen en onderling gegevens kunnen uitwisselen.

  Maken jullie gebruik van meerdere applicaties en systemen? Zou het niet fijn zijn als deze met elkaar communiceren? Koppelingen met externe applicaties zijn voor ons geen enkel probleem. Als er een koppelvlak beschikbaar is, kunnen wij elk extern systeem koppelen. Wij denken ook graag met jullie mee over automatisering van online systemen.

  Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

  Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Umbraco is zeer gebruiksvriendelijk. Via het Umbraco CMS kunnen jullie eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Umbraco oplossingen zijn altijd maatwerk waardoor er geen beperkingen in de opzet van de website zijn. De website of webapplicatie (zowel voor- als achterkant) kan dus volledig ingericht worden op de manier die jullie als organisatie willen. Als Umbraco Certified Partner en Award winnaar hebben wij alle kennis in huis om complexe oplossingen te realiseren.

  Meer over Umbraco
  Open Source
  Umbraco is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken.
  Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.
  Schaalbaar
  Umbraco is te gebruiken voor eenvoudige, maar ook juist voor complexe omgevingen.

  Samen succes behaald Maatwerk website ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  3 Digitale oplossingen
  Scholen in de Kunst
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken

  Veelgestelde vragen

  Wij richten ons in het algemeen op complexe vraagstukken, waar we maatwerk websites voor ontwerpen en bouwen. Zoals je kan begrijpen neemt dit meer tijd in beslag dan een gemiddelde website. Hoelang dit duurt, is afhankelijk van de vraag!

  Tussen het moment van aanvraag tot en met de oplevering van de website, zit er minimaal een paar maanden tot een half jaar tijd tussen. Hierbij gaan we uit van een hele nieuwe website.

  Wij bouwen al onze websites in Umbraco, wij zijn een gecertificeerd partner van Umbraco en hebben in 2020 de ‘Best Certified Partner Solutions’ award gewonnen. Umbraco is breed toepasbaar, waardoor geen uitdaging te groot is.

  Lees meer over waarom wij websites bouwen in Umbraco CMS.

  Natuurlijk kunnen wij dat doen. De enige voorwaarde is dat jullie website in Umbraco gebouwd moet zijn. Wij zijn een Umbraco expert en werken hiermee voor al onze klanten!

  Je zit niet vast aan een contract, maar wij streven altijd naar een langdurige samenwerking. Hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter we jullie leren kennen. Wij zetten graag een stapje extra en blijven altijd meedenken in passende oplossingen.

  Na het bouwen van een website, blijven we op de achtergrond bezig met het onderhouden van de website en kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vragen of aanpassingen.

  Ja, met de bouw van je website houden we altijd rekening met de technische SEO. Technische SEO houdt onder andere in dat we ervoor zorgen dat je website snel laad, het mobielvriendelijk is en geïndexeerd wordt door Google. Wanneer jullie in het CMS systeem een pagina of blogbericht toevoegen aan de website, zien jullie of de huidige tekst voldoet aan de SEO-eisen en hebben jullie invloed op de tekst van het zoekresultaat in Google.

  SEO bestaat uit 3 onderdelen: Technisch, On,- en Off page en linkbuidling. Naast dat wij standaard rekening houden met de technische SEO, is ook mogelijk om de andere SEO onderdelen te laten uitbesteden door ons. Dit houdt in dat wij je pagina's en de teksten kunnen optimaliseren voor de zoekmachine. Dit scheelt jullie zelf een hoop tijd! Bekijk onze SEO dienstenpagina voor meer informatie.

  In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

  Bij True People luisteren wij niet alleen naar de wensen en behoeften van jullie, maar zetten we zelf ook altijd een stapje extra. Wij denken kritisch mee in oplossingen waar jullie organisatie écht van gaat groeien. Bij True People heb je te maken met echte mensen, we vinden persoonlijk contact erg belangrijk en streven altijd naar een nauwe samenwerking.

  Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195