+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Waarom
 • Umbraco partner
 • Overdracht & kosten
 • uMarketingSuite
 • Cases
 • Snel naar...

  Waarom Umbraco CMS?

  Umbraco is een open source CMS gebaseerd op van Microsoft .NET technologie. Met een actieve wereldwijde community en de organisatie van Umbraco, wordt het CMS continu doorontwikkeld. Umbraco staat bekent om haar gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en flexibiliteit.

  Het CMS van Umbraco is maatwerk. Dit betekent dat een Umbraco oplossing volledig naar eigen smaak ingericht kan worden, zowel de voorkant als achterkant. Er zitten geen beperkingen aan ontwerpkeuzes en je zit niet vast aan standaard templates. Umbraco is ideaal voor uitgebreide en complexe websites, daarom kiezen (grotere) MKB organisaties vaak voor Umbraco.

  Extreem gebruiksvriendelijk

  Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en daarom is het voor iedereen eenvoudig om te gebruiken. Door de hiërarchische structuur is Umbraco CMS helder en overzichtelijk.

  Veilig

  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en veiligheid staat hoog in het vaandel. Umbraco heeft verschillende veiligheidsvoorwaarden waaraan voldoen moet worden. Het CMS wordt daarom veel gebruikt door organisaties met privacygevoelige gegevens.

  Flexibel

  Umbraco is een zeer flexibel CMS. Het biedt de mogelijkheid om verschillende systemen met elkaar te koppelen en een geheel eigen design voor een website te maken.

  Umbraco Certified Partner & Award winnaar

  Als Umbraco Certified Partner zijn onze ontwikkelaars Umbraco gecertificeerd en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met onze bewezen Umbraco vaardigheden zijn wij in staat om complexe digitale oplossingen te realiseren. Via de Umbraco Awards beloont het Umbraco HQ ontwikkelaars die het Umbraco CMS op indrukwekkende manieren gebruiken. Door het winnen van de “Best Certified Partner Solution” bij de Umbraco Awards 2020 wordt door het Umbraco HQ zelf bevestigd dat wij exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

  Heb jij al een bestaande Umbraco website?

  Heb jij al een Umbraco website maar wil je overstappen naar een andere partij? Breng je website bij ons in beheer! Wij hebben de actuele kennis en ervaring in huis om jouw Umbraco omgeving te onderhouden en (beter) te laten presteren. Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier.

  Meer over overdracht Terug naar Umbraco CMS

  Hoe verloopt een Umbraco overdracht?

  Bij een Umbraco overdracht doorlopen we de volgende stappen:

  1. Toegang tot de broncode: we krijgen toegang tot de broncode en database van de huidige leverancier.

  2. Inrichting: de inrichting in de omgeving van True People en de eerste optimalisaties beginnen.

  3. Audit: we voeren een audit uit op techniek en architectuur. Tijdens deze audit identificeren we mogelijke knelpunten en adviseren we over aandachtspunten.

  4. Testen: na onze uitgebreide test, kan jij (samen met jouw collega’s) de omgeving testen op een test url.

  5. Acceptatie: wij stellen definitief vast dat de omgeving goed werkt.

  6. Livegang: jouw omgeving is nu in beheer bij ons! De processen voor doorontwikkeling en support kunnen beginnen.

  Wat het kost om een omgeving in beheer te brengen bij True People, is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of applicatie. Aangezien wij graag willen samenwerken, nemen wij ook een deel van de overdrachtskosten voor onze rekening.

  Wat kost Umbraco?

  Het Umbraco CMS is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken. Je hoeft alleen te betalen voor een partner die jouw Umbraco omgeving beheerd, zoals True People.

  Voor Umbraco zijn er uitbreidingen beschikbaar om specifieke wensen nog beter in te vullen, aan deze uitbreidingen zitten soms wel kosten verbonden.

  Umbraco redactie training

  Umbraco is extreem gebruiksvriendelijk als het gaat om content beheer. Maar hoe haal je als content editor alles uit het Umbraco CMS? Na oplevering van jouw nieuwe Umbraco omgeving, geven wij een training aan de content editors van jouw organisatie. In deze training krijgen de content editors uitleg over jullie eigen nieuwe Umbraco omgeving, zodat ze eenvoudig met de nieuwe omgeving kunnen werken.

  Verhoog de conversie van je Umbraco website met de uMarketingSuite

  Om marketeers te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en de conversie te verhogen, zetten we de uMarketingSuite in bij klanten. Met de uMarketingSuite krijg je eenvoudig inzicht in de prestaties van je website en het gedrag van de bezoekers in je eigen Umbraco omgeving. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie, zoals Web Analytics, A/B-testing en personalisatie.

  Meer over uMarketingSuite
  Web Analytics
  Web Analytics is de basis van de uMarketingSuite. Web Analytics zorgt ervoor dat de gegevens van bezoekers worden verzameld.
  A/B-testen
  Wat leidt tot de meeste conversie? Met de uMarketingSuite is het super eenvoudig om te testen of een nieuwe knoptekst, afbeelding of titel betere conversieresultaten oplevert.
  Personalisatie
  Met personalisatie krijgen bezoekers op het juiste moment content te zien die voor hen geschikt is.

  Samen succes behaald Umbraco oplossing gemaakt voor

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  Rohde & Grahl
  Meer cases bekijken

  Creëer digitale impact met een op maat gemaakte Umbraco website.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708 NL854620345B01 NL66RABO0103888195