+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Diensten
 • Klanten vertellen
 • Cases
 • Snel naar...

  Digitale partner voor lange termijn

  Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en zijn een digitale partner voor lange termijn. Als digitale partner werken wij continu samen naar de meest slimme digitale oplossing voor jullie organisatie. We combineren jullie kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online.

  Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website of webapplicatie. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten.

  Samen online groeien

  Persoonlijk

  Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken nauw samen met onze klanten. Wij leren jullie business goed kennen, zodat we weten waar we mee te maken hebben en oplossingen kunnen creëren die echt toegevoegde waarde hebben.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jullie business en eerst de behoefte achter jullie vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jullie organisatie uiteindelijk groeit. Wij komen zelf met oplossingen als wij het gevoel hebben dat onze klanten hier baat bij hebben.

  Maatwerk oplossingen

  Jullie organisatie is uniek, jullie situatie is uniek. Daarom zijn onze digitale oplossingen altijd maatwerk. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jullie wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

  Onze diensten: internetbureau Amersfoort

  Maatwerk website

  Een maatwerk website is volledig afgestemd op het behalen van jullie bedrijfsdoelen. Met Umbraco als CMS, is vrijwel alles mogelijk.

  Website

  Maatwerk webapplicatie

  Een maatwerk webapplicatie draagt bij aan efficiënte bedrijfsprocessen, waarmee je tijd bespaart en dus ook meer omzet.

  Webapplicatie

  Software koppeling

  Software koppeling zorgt ervoor dat je website communiceert met andere applicaties. Een goede koppeling bespaart tijd, geld en voorkomt dat er menselijke fouten gemaakt worden.

  Software koppeling

  Online marketing

  Marketing is onmisbaar voor het behalen van jullie online doelstellingen. Wij helpen de doelgroep jullie website beter te vinden en ze aan te zetten tot een aankoop of contactmoment.

  Online marketing

  Klanten vertellen

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager, AMCS Group

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Marnix Overkamp

  Online Marketeer, Sleeptrade

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Cases Projecten waar we trots op zijn

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken

  Veel gestelde vragen

  Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

  Je zit niet vast aan een contract, maar wij streven altijd naar een langdurige samenwerking. Hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter we jullie leren kennen. Wij zetten graag een stapje extra en blijven altijd meedenken in passende oplossingen.

  Na het bouwen van een website, blijven we op de achtergrond bezig met het onderhouden van de website en kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vragen of aanpassingen.

  Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

  Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

  Bouwen jullie ook webshops?

  In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites en webapplicaties. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

  Kunnen jullie koppelingen maken met andere systemen?

  Ja, elk systeem met een koppelmogelijkheid (API) kan worden gebruikt. We hebben ervaring met veel bekende HR, CRM en ERP systemen.

  Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website of webapplicatie veilig is?

  We maken in onze software gebruik van bewezen technieken en zorgen dat updates (security patches) zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. De door ons gebruikte cloud omgeving is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510, en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

  Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195