+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Aanpak
 • Klanten vertellen
 • Cases
 • Snel naar...

  Digitale partner voor lange termijn

  Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en zijn een digitale partner voor lange termijn. Als digitale partner werken wij continu samen naar de meest slimme digitale oplossing voor jullie organisatie. We combineren jullie kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online.

  Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website of webapplicatie. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten.

  Samen online groeien

  Persoonlijk

  Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken nauw samen met onze klanten. Wij leren jullie business goed kennen, zodat we weten waar we mee te maken hebben en oplossingen kunnen creëren die echt toegevoegde waarde hebben.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jullie business en eerst de behoefte achter jullie vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jullie organisatie uiteindelijk groeit. Wij komen zelf met oplossingen als wij het gevoel hebben dat onze klanten hier baat bij hebben.

  Maatwerk oplossingen

  Jullie organisatie is uniek, jullie situatie is uniek. Daarom zijn onze digitale oplossingen altijd maatwerk. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jullie wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

  Onze aanpak Samen optimaal resultaat bereiken via:

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jullie wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maken jullie impact.

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor de digitale oplossing moet bij de doelgroep passen, aansluiten bij jullie product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jullie controleren in de acceptatieomgeving. Hierdoor hebben jullie veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  4. Optimalisatie

  De oplevering van de digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van de digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager, AMCS Group

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Marnix Overkamp

  Marketing Manager, Sleeptrade

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Cases Projecten waar we trots op zijn

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken

  Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195