+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Waarom
 • Diensten
 • Testimonials
 • Cases
 • Snel naar...

  Digitale partner voor lange termijn

  Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en zijn een digitale partner voor lange termijn. Als digitale partner werken wij continu samen naar de meest slimme digitale oplossing voor jouw organisatie. We combineren jouw kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online.

  Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website of webapplicatie. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten.

  Waarom True People? Samen online groeien

  Persoonlijk

  Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken nauw samen met onze klanten. Wij leren jouw business goed kennen, zodat we weten waar we mee te maken hebben en oplossingen kunnen creëren die echt toegevoegde waarde hebben.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jouw business en eerst de behoefte achter jouw vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jouw organisatie uiteindelijk groeit. Wij komen zelf met oplossingen als wij het gevoel hebben dat klanten hier baat bij hebben.

  Maatwerk oplossingen

  Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom zijn onze digitale oplossingen altijd maatwerk. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

  Diensten Samen optimaal resultaat bereiken via:

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  Lees meer

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  Lees meer

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jij controleert in de acceptatieomgeving. Hierdoor heb jij veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  4. Optimalisatie

  De oplevering van je digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Jörgen Lucas

  Platformcoördinator

  “Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Daniëlle Pieket Weeserik

  Manager Marketing en Communicatie

  “True People is een fijne en professionele partij met een persoonlijke benadering die met je meedenkt!”

  Cases Projecten waar we trots op zijn

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken

  Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195