Copyright True People. All Rights Reserved

Internetbureau Amersfoort

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek.. Daarom worden digitale oplossingen van True People uniek gemaakt voor jou. En door continu te meten en te optimaliseren, behaal je pas echt online succes.

Webbouwer Amersfoort

Ondernemen gaat over het behalen van doelen. Met een goed doordacht ontwerp en een langdurige samenwerking worden jouw online doelen behaald. Maak een vrijblijvende afspraak met de website bouwer in Amersfoort.

Full-service internetbureau

Wij zijn zijn een full-service internetbureau in Amersfoort. Wij maken en optimaliseren succesvolle websites, maatwerk applicaties, klantenportalen, campagne websites en koppelingen. Hulp nodig bij online marketing? Wij geven ook ondersteuning en advies bij het optimaliseren van online vindbaarheid, het behalen van online doelen en invullen van content.

Zo komt een succesvollle website of webapplicatie tot stand

Analyseren

Analyseren

Tijdens kennismakingsgesprekken inventariseren we jouw wensen, eisen & doelstellingen. Wij brengen jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen & problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

Maken

Maken

Na de analyse gaan we brainstormen over impactvolle innovaties. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan. Het design maken we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We optimaliseren het design voor alle schermgroottes.

Optimaliseren

Optimaliseren

Na de afronding van het project blijven wij betrokken bij jouw organisatie. Door continu te meten en te optimaliseren, behaal je pas echt online succes. 

Uniek maatwerk

Onze aanpak is altijd maatwerk, bovenop bewezen tools. Wij kunnen elke online behoefte vullen, want wij maken een digitale oplossing uniek voor jou. Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website of webapplicatie. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten. Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie.

Waar letten wij op? 

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Conversie gericht
  • SEO vriendelijkheid
  • Mobielvriendelijkheid
  • Unieke klantbeleving
  • Mooi design

Umbraco CMS

Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een content management systeem (CMS) essentieel. Bij het realiseren van websites of webapplicaties maken wij gebruik van het Umbraco CMS. Umbraco is extreem gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig content kan beheren (ook zonder technische kennis).

Behaal online succes

Kies voor het internetbureau True People in Amersfoort en bereik je doelen met een nieuwe website of webapplicatie. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken