Copyright True People. All Rights Reserved

Internetbureau Amersfoort

True People, creating true impact

Wij zijn een internetbureau in Amersfoort. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en zijn een digitale partner voor lange termijn. Als digitale partner werken wij continu samen naar de meest slimme digitale oplossing voor jouw organisatie. We combineren jouw kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online.

Full-service internetbureau

Wij zijn een full-service internetbureau in Amersfoort. Wij maken en optimaliseren succesvolle maatwerk websites, maatwerk applicaties, klantenportalen, campagne websites en koppelingen. Hulp nodig bij online marketing? Wij geven ook ondersteuning en advies bij het optimaliseren van online vindbaarheid en het behalen van meer conversie.

Onze aanpak is altijd maatwerk, bovenop bewezen tools. Wij kunnen elke online behoefte vullen, want wij maken een digitale oplossing uniek voor jou. Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website of webapplicatie. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten. Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie.

Samen optimaal resultaat bereiken via: 

 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

Online strategie

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren en maken dit visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke uitstraling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

3. Ontwikkeling

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

4. Optimalisatie

Een website of webapplicatie moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor de gebruikers maar ook voor Google. Door je digitale oplossing goed te onderhouden, relevante content te plaatsen, updates uit te voeren en uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij je doelgroep.

Umbraco CMS

Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kan jij zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen. Lees hier meer over Umbraco

Umbraco Award Winner 2020

Behaal online succes

Kies voor het internetbureau True People in Amersfoort en bereik je doelen met een nieuwe website of webapplicatie. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken