Copyright True People. All Rights Reserved

Internetbureau Amersfoort

Maatwerk oplossingen | Doorlopend advies voor beter resultaat | Persoonlijk

True People, creating true impact

Wij zijn een internetbureau in Amersfoort. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en zijn een digitale partner voor lange termijn. Als digitale partner werken wij continu samen naar de meest slimme digitale oplossing voor jouw organisatie. We combineren jouw kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online.

Full-service internetbureau

Wij zijn een full-service internetbureau in Amersfoort. Wij maken maatwerk websites die conversie verhogen, maatwerk webapplicaties waardoor processen efficiënter verlopen, koppelingen die al jouw online systemen met elkaar laten communiceren en campagne websites die zorgen voor meer naamsbekendheid.

Onze aanpak is altijd maatwerk, bovenop bewezen tools. Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvol resultaat. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen. Een goed doordachte oplossing zorgt ervoor dat bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie of dat er tijd en geld wordt bespaard door efficiëntere bedrijfsprocessen. 

Samen optimaal resultaat bereiken via: 

 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren en maken dit visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke uitstraling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

3. Ontwikkeling

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

4. Optimalisatie

De oplevering van je nieuwe digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing.

Dit zeggen klanten over ons

Jörgen Lucas

Platformcoördinator

Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing

True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional

True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!

Renate Tesselaar

Marketing Manager

True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!

Umbraco Awards 2020: "Best Certified Partner Solution"

Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van digitale oplossingen. Via het Umbraco CMS kan jij zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

Behaal online succes

Kies voor het internetbureau True People in Amersfoort en bereik meer (online) resultaat. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken