+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Google Tag Manager

Wat is Google Tag Manager?

Google Tag Manager is een (gratis) tool van Google. Hiermee kan je zelf tags aanmaken en op je website plaatsen, zonder enige kennis van programmeren. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruikers, zoals online marketeers, die geen technische kennis hebben. Met Google Tag Manager kunnen zij eenvoudig zelf tags beheren, zonder hulp van IT’ers of developers.

Voor wie is Google Tag Manager?

GTM is voor iedereen die zijn (online) resultaten wilt meten. Met deze tags op je website kan je het gedrag van bezoekers op je website meten met verschillende programma’s. Denk maar aan Google Analytics. Om de inzichten van Google Analytics te kunnen meten, moet je eerst een Google Analytics tag op je website plaatsen. Google Tag Manager maakt deze tag voor je aan en deze plak je in de code van je website. Het vertelt je precies waar je dit moet plaatsen.

Je kan ook een Facebook-Pixel toevoegen aan je Google Tag Manager. Met een Facebook-Pixel kan je de resultaten van je Facebook advertenties meten op je website. En zo zijn er nog veel meer tags die je kunt toevoegen aan je website. Elke tag meet weer andere resultaten.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195