+31 (0)33 247 1227

Javascript

Wat is Javascript?

Javascript werkt samen met CSS en HTML. Javascript is een populaire scripttaal, hiermee kan je interactie functies toevoegen aan je webpagina. Voorbeelden wat Javascript kan doen, zijn slideshows van foto’s of pop-ups op een webpagina. Wanneer er iets op je website veranderd, terwijl de URL hetzelfde blijft, komt dit door Javascript. Met HTML leg je de basis, met CSS ontwerp je de pagina en met Javascript maak je het een interactieve webpagina.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195