+31 (0)33 247 1227

Zoeken

MVP

Wat betekend MVP?

MVP staat voor Minimum Viable Product, minimaal levensvatbaar product in het Nederlands. Een MVP wordt met name gebruikt om interesse van potentiële klanten en partners te onderzoeken. Dit is de eerste versie van een product of dienst. Een MVP wordt gemaakt om vroegtijdig feedback te krijgen van een nieuw product. Door een MVP te maken verklein je de kans dat je veel tijd ergens in stopt, zonder dat het resultaat oplevert. Na het uitbrengen van een MVP kan je het product volledig aanpassen en/of uitbreiden naar de wensen van de doelgroep.

De voordelen van een MVP

De eerste versie van een product

Een MVP betekend niet dat het product nog niet klaar is. Het product staat er, maar op basis van feedback, data en interacties wordt het product verbeterd. Zo werkt het ook als wij een webapplicatie of website bouwen. Wij werken altijd een eerste versie van het product uit en zetten dit live. Extra functionaliteiten voegen we daarna pas toe.

Voorbeelden van MVP

Grote bedrijven die begonnen als MVP zijn Airbnb, Uber en Facebook. Al deze bedrijven begonnen met een simpele website of app, met maar een paar functionaliteiten. Al snel werd duidelijk dat er ook daadwerkelijk interesse was. Dat was het moment om het product verder uit te breiden.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195