+31 (0)33 247 1227

Zoeken

CRM systeem

Wat is een CRM systeem?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Een CRM system is ooit op de markt gebracht om klantgegevens te beheren. Wanneer een CRM systeem goed bijgehouden wordt, kan het leiden tot meer omzet. Het zorgt namelijk voor een goed klantrelatiebeheer, wat de klantrelatie verbetert en uiteindelijk leidt tot meer omzet.

Door een CRM systeem kan je de behoeften van je klanten inzichtelijk maken, hierdoor kan je beter anticiperen op het aankoopproces van toekomstige klanten. Alle informatie rondom een (toekomstige) klant staat opgeslagen op één centrale plek. Hier kan je bijvoorbeeld alle contactmomenten noteren en het besproken onderwerp. Een CRM systeem helpt je herinneren aan gemaakte afspraken of laat je weten wanneer je al een tijdje geen contact hebt gehad met een klant.

De voordelen van een CRM systeem

Er zijn veel aanbieders van standaard CRM systemen. In het geval van specifieke bedrijfsprocessen kan een standaard CRM systeem niet altijd voldoen aan de eisen van een organisatie. In dat geval is het mogelijk om een CRM systeem op maat te laten maken.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195