+31 (0)33 247 1227

Zoeken

What do you meme?

Weet jij de meest originele, grappige, leuke tekst bij deze meme? Stuur de tekst of foto voor 19 april naar ons via het contactformulier en maak kans op een gratis content mapping sessie. Wij maken de winnaar de dag voor Koningsdag op 26 april bekend!

Bij meedoen, altijd prijs

Iedereen die meedoet aan de winactie ontvangt een mooie oranje canvas bag. Bij True People kleurt het iedere dag oranje, maar op Koningsdag doet het hele land mee! Wij zorgen dat je deze tas voor Koningsdag hebt, zodat je de show kan stelen met dit oranje pareltje.

Behaal meer conversie Maak kans op een gratis content mapping sessie

Content is king, then conversion is queen and the lady runs the house! Voordat een bezoeker overgaat tot conversie, doorloopt hij/zij een aantal fases. Om potentiële klanten te boeien en te binden, is het belangrijk om te weten welke klantreis bezoekers afleggen voordat ze jouw klant worden. Tijdens de content mapping sessie brengen we samen de Buyer Journey in kaart, waardoor je specifieke content op het juiste moment kan aanbieden. En deze specifieke content leidt tot meer conversie! De content mapping sessie duurt ongeveer een halve dag.

Doe mee met de winactie

De voordelen van een content mapping sessie

Verbeterd inzicht in de doelgroep

Een content mapping sessie helpt bij het definiëren en begrijpen van de doelgroep en hun behoeften. Dit leidt tot betere en meer gerichte content die de doelgroep aanspreekt.

Meer focus

Door het maken van een content mapping kan de focus worden verlegd van alleen het creëren van content naar het creëren van content die echt relevant is voor de doelgroep.

Betere prestaties

Een effectieve content mapping sessie leidt tot betere prestaties omdat de gemaakte content beter aansluit bij de doelgroep. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid, conversies en uiteindelijk meer omzet.

Doe mee aan de winactie en maak kans op een content mapping sessie

Doe mee met de winactie

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195