+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Voordelen
 • Aanpak
 • Testimonials
 • Cases
 • Snel naar...

  Geld en tijd besparen met een webapplicatie

  Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie kan je bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Voor een maatwerk webapplicatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Door eerst jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren en ons te laten inspireren door de wensen van de eindgebruiker, creëren we een webapplicatie waarmee je echt waarde toevoegt voor gebruikers. Webapplicaties die wij leveren sluiten precies aan bij jouw bedrijfsprocessen voor meer efficiëntie, kostenbesparing en hogere gebruiksvriendelijkheid.

  Een webapplicatie heeft maar één doel: het leven makkelijker maken. Er zijn verschillende vormen voor webapplicaties, zoals:

  Voordelen Een maatwerk webapplicatie draagt bij aan:

  Efficiency

  Met een webapplicatie kun je gemakkelijk de taken van werknemers of je doelgroep versimpelen.

  Tijdswinst

  De essentie van een webapplicatie is dat het bedrijfsprocessen vergemakkelijkt. Hiermee bespaar je dus ook tijd.

  Omzetverhoging

  Met het besparen van tijd bespaar je ook automatisch kosten, wat weer resulteert in omzetverhoging.

  Aanpak Samen optimaal resultaat bereiken via:

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  Lees meer

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  Lees meer

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jij controleert in de acceptatieomgeving. Hierdoor heb jij veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  Meer over ontwikkeling

  4. Optimalisatie

  De oplevering van je digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Lees meer

  Waarom True People? Creëer digitale impact

  Partner voor lange termijn

  Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen jouw website naar een hoger niveau te tillen. Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jouw business en eerst de behoefte achter jouw vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jouw organisatie uiteindelijk groeit. Wij komen zelf met oplossingen als wij het gevoel hebben dat klanten hier baat bij hebben.

  Complexe vraagstukken

  Wij richten is op bedrijven met complexe vraagstukken of bedrijven die net dat stapje extra willen zetten om echt digitale impact te creëren.

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Jörgen Lucas

  Platformcoördinator

  “Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Daniëlle Pieket Weeserik

  Manager Marketing en Communicatie

  “True People is een fijne en professionele partij met een persoonlijke benadering die met je meedenkt!”

  Cases Maatwerk webapplicatie ontwikkelt voor

  Meer cases bekijken
  20.000 Cases per jaar
  React
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken

  Kies voor True People en bespaar geld en tijd met een maatwerk webapplicatie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195