+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Aanpak
 • Wie zijn wij
 • Cases
 • Klanten vertellen
 • Snel naar...

  Geld en tijd besparen met een webapplicatie

  Een webapplicatie is online software, die wij op maat maken voor jullie organisatie. Een webapplicatie kan jullie bedrijfsprocessen vereenvoudigen, versnellen of op andere manieren efficiënter maken. Voor een maatwerk webapplicatie zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Door eerst jullie bedrijfsprocessen grondig te analyseren en ons te laten inspireren door de wensen van de eindgebruiker, creëren we een webapplicatie waarmee jullie echt waarde toevoegen voor gebruikers. Maatwerk webapplicaties die wij leveren sluiten precies aan bij jullie bedrijfsprocessen voor meer efficiëntie, kostenbesparing en een hoger gebruiksvriendelijkheid.

  Een webapplicatie heeft maar één doel: het leven makkelijker maken. Er zijn verschillende vormen voor webapplicaties, zoals:

  Onze maatwerk webapplicaties dragen bij aan:

  Efficiëntie

  Met een maatwerk webapplicatie versimpelen we de taken van werknemers of de doelgroep.

  Tijdswinst

  De essentie van een webapplicatie is dat we bedrijfsprocessen vergemakkelijken. Hiermee besparen jullie dus ook tijd.

  Omzetverhoging

  Met het besparen van tijd bespaar jullie ook automatisch kosten, wat weer resulteert in omzetverhoging.

  Onze aanpak Samen optimaal resultaat bereiken via:

  Werkwijze: webapplicatie

  Wij ontwikkelen webapplicaties die volledig aansluiten op jullie wensen en behoeften. Hoe we dit aanpakken lees je in onze uitgebreide werkwijze.

  Bekijk onze werkwijze

  Werkwijze: website

  Al onze websites zijn op maat gemaakt en worden vervolgens goed onderhouden. Hoe we dit aanpakken lees je in onze uitgebreide werkwijze.

  Bekijk onze werkwijze
  Mensen staan centraal
  Bij True People staan altijd de mensen centraal. Succes begint bij het goed begrijpen van de wensen en behoeften van jullie als opdrachtgever en natuurlijk die van de eindgebruikers.
  Proactief meedenken
  Door betrokken te zijn bij jullie business en eerst de behoefte achter jullie vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jullie organisatie echt groeit.
  Passie & plezier
  Wij geloven dat passie & plezier zorgen voor betere resultaten. En dit hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken.

  Cases Maatwerk webapplicatie ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  20.000 Cases per jaar
  React
  150 Gemeenten beschikbaar
  Nibud
  Meer cases bekijken
  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Renate Tesselaar

  Marketing Manager

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Kies voor True People en bespaar geld en tijd met een maatwerk webapplicatie.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195