+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Umbraco CMS
 • Aanpak
 • Wie zijn wij
 • Cases
 • Klanten vertellen
 • Snel naar...

  Hogere conversie behalen met een maatwerk website

  Wij zorgen dat de maatwerk website voldoet aan al jullie wensen, eisen en verwachtingen. Onze maatwerk websites sluiten daarnaast ook naadloos aan op de behoefte van de doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers en/ of meer conversie.

  Naast dat de website aansluit bij jullie wensen en die van de doelgroep, is een maatwerk website ook sneller. Bij maatwerk heb je namelijk geen last van vertraging door overbodige functies. Willen jullie een koppeling met een database van een extern systeem of hebben jullie in de toekomst andere speciale wensen? In dat geval loop je met een template website al gauw tegen beperkingen aan.

  Neem contact op

  Onze maatwerk websites:

  Hebben functionaliteiten afgestemd op doel

  Onze maatwerk websites worden ingericht op de behoefte van jullie als opdrachtgever en de doelgroep, in plaats van standaard software waarbij we ons moeten aanpassen aan de software.

  Hebben een doordacht en uniek interactief design

  Onze maatwerk websites worden volledig opgebouwd op basis van de wensen en behoeften van de klant, hier zitten geen beperkingen aan.

  Kunnen integreren met bestaande processen en systemen

  Wij maken het mogelijk om meerdere systemen die jullie gebruiken aan elkaar te koppelen.

  Lees meer Terug naar Maatwerk website

  Slimmer en efficiënter werken door software koppeling

  Een organisatie heeft al snel te maken met meerdere online systemen. Een website heeft pas echt toegevoegde waarde als het wordt het gekoppeld aan de achterliggende applicaties. Door middel van software koppeling laten we meerdere applicaties met elkaar verbinden. De systemen spreken ieder een eigen taal en de koppeling vormt een soort tolk waardoor de programma’s elkaar begrijpen en onderling gegevens kunnen uitwisselen.

  Maken jullie gebruik van meerdere applicaties en systemen? Zou het niet fijn zijn als deze met elkaar communiceren? Koppelingen met externe applicaties zijn voor ons geen enkel probleem. Als er een koppelvlak beschikbaar is, kunnen wij elk extern systeem koppelen. Wij denken ook graag met jullie mee over automatisering van online systemen.

  Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

  Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kunnen jullie zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

  Meer over Umbraco
  Gebruiksvriendelijk
  Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel. Het beheren van content is daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
  Open source
  Umbraco is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken.
  Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.

  Onze aanpak Samen optimaal resultaat bereiken via:

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jullie wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maken jullie impact.

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor jullie website moet bij de doelgroep passen, aansluiten bij jullie product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jullie controleren in de acceptatieomgeving. Hierdoor hebben jullie veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  4. Optimalisatie

  De oplevering van je digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van de website, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Mensen staan centraal
  Bij True People staan altijd de mensen centraal. Succes begint bij het goed begrijpen van de wensen en behoeften van jullie als opdrachtgever en natuurlijk die van de eindgebruikers.
  Proactief meedenken
  Door betrokken te zijn bij jullie business en eerst de behoefte achter jullie vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jullie organisatie echt groeit.
  Passie & plezier
  Wij geloven dat passie & plezier zorgen voor betere resultaten. En dit hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken.

  Cases Maatwerk website ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  3 Digitale oplossingen
  Scholen in de Kunst
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  Meer cases bekijken
  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Renate Tesselaar

  Marketing Manager

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195