+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Maatwerk
 • Umbraco CMS
 • Aanpak
 • Testimonials
 • Cases
 • Snel naar...

  Hogere conversie behalen met een maatwerk website

  Wij zorgen dat de maatwerk website voldoet aan al jouw wensen, eisen en verwachtingen. Onze maatwerk websites sluiten daarnaast ook naadloos aan op de behoefte van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers en/ of meer conversie.

  Naast dat de website aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep, is een maatwerk website ook sneller. Bij maatwerk heb je namelijk geen last van vertraging door overbodige functies. Wil je een koppeling met een database van een extern systeem of heb je misschien in de toekomst andere speciale wensen? In dat geval loop je met een template website al gauw tegen beperkingen aan. Bij True People zorgen we ervoor dat jouw maatwerk oplossing kan integreren met bestaande processen en systemen.

  Waarom True People? Creëer digitale impact

  Partner voor lange termijn

  Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen jouw website naar een hoger niveau te tillen. Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jouw business en eerst de behoefte achter jouw vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee jouw organisatie uiteindelijk groeit. Wij komen zelf met oplossingen als wij het gevoel hebben dat klanten hier baat bij hebben.

  Complexe vraagstukken

  Wij richten is op bedrijven met complexe vraagstukken of bedrijven die net dat stapje extra willen zetten om echt digitale impact te creëren.

  Wij ontwikkelen met Umbraco CMS

  Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kan jij zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

  Meer over Umbraco
  Gebruiksvriendelijk
  Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel. Het beheren van content is daarom zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
  Open source
  Umbraco is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken.
  Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.

  Aanpak Samen optimaal resultaat bereiken via:

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  Lees meer

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  Lees meer

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jij controleert in de acceptatieomgeving. Hierdoor heb jij veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  Lees meer

  4. Optimalisatie

  De oplevering van je digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Lees meer
  Jörgen Lucas

  Platformcoördinator

  “Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Renate Tesselaar

  Marketing Manager

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Samen succes behaald Maatwerk website ontwikkeld voor

  Meer cases bekijken
  308% Meer downloads
  AMCS Group
  65% Vaker SlaapID aangevraagd
  Sleeptrade
  Meer cases bekijken

  Kies voor True People en behaal meer conversie met een maatwerk website.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345801NL66RABO0103888195