+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Voordelen van een maatwerk website

Functionaliteiten op maat

Waar hebben jullie als opdrachtgever en doelgroep behoeften aan? Deze functionaliteiten nemen we mee bij het bouwen van de website.

Uniek UX design

Onze designer zorgt er voordat jouw nieuwe website uniek en gebruiksvriendelijk is, en volledig aansluit bij de huidige huisstijl.

Koppeling met andere systemen

Wil je andere systemen koppelen aan je nieuwe website? Dat kan! Elk systeem met een koppelmogelijkheid kunnen wij dit verbinden aan je website.

Waar ligt onze kracht? Samenwerken met True People

Persoonlijk contact

Vind je persoonlijk contact belangrijk? Wij ook! Samenwerken is een cruciaal onderdeel voor een langdurige partnership. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we samen naar een oplossing bouwen die echt toegevoegde waarde heeft voor jouw business.

Proactief meedenken

Door betrokken te zijn bij jouw organisatie en eerst de behoefte achter je vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee we samen succes kunnen behalen. Wij komen zelf met initiatieven als wij het gevoel hebben dat onze klanten hier baat bij hebben.

Maatwerk oplossingen

Jouw organisatie is uniek. Daarom bouwen wij altijd maatwerk digitale oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

308% Meer downloads
144% Meer e-mails verzameld
125% Meer demo aanvragen

Succesverhaal Website voor AMCS group

Samen met AMCS group hebben we een website ontwikkeld waarbij meer leadgeneratie het hoofddoel was. Dit hebben we gedaan door personalisatie op de website te implementeren, de bezoeker krijgt alleen relevante content voorgesteld.

AMCS group biedt hun SaaS-oplossing aan op internationaal gebied. Hun website is dus ook ingesteld voor meerdere landen/talen. Het maken van content kostte dus veel tijd. Door de Translation Manager in de website duurt het enkele minuten in plaats van weken om content in meerdere talen aan te bieden.

Samen met True People werken aan je eigen succesverhaal?

Neem contact op

Veel mogelijkheden met Umbraco CMS

Wij zijn fan van Umbraco en ontwikkelen daarom alle websites in dit content management systeem (CMS). Het is een krachtig systeem met oneindig veel mogelijkheden. Daarom wordt dit systeem vaak gebruikt voor het bouwen van complexere websites. Hierdoor kunnen wij (bijna) alles voor je bouwen. Ook is het CMS systeem eenvoudig in gebruik, waardoor content toevoegen, bewerken en/of verwijderen door iedereen zonder al te veel kennis gedaan kan worden.

Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

Open source
Umbraco is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken.
Eenvoudig in gebruik
Umbraco CMS is super gebruiksvriendelijk. Na een korte uitleg kun je in een handomdraai pagina's toevoegen aan je website, zonder technische kennis.
Veilig
Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.

Onze werkwijze: Een maatwerk website maken

Benieuwd hoe wij het bouwen van een website aanpakken? Wij hebben een uitgebreide tijdlijn voor je samengesteld, waardoor je precies kan zien welke stappen wij ondernemen voordat we bij het eindresultaat zijn. Na het opleveren van de website, blijven we deze optimaliseren.

Online strategie

Online strategie

Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jouw wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

Organisatiedoelen

Wie ben je als organisatie en tegen welke problemen loop je aan om je doelen te bereiken? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

Persona’s

Persona's geven jou richting en houvast om klantgericht te communiceren. Om waardevolle persona's te creëren, heb je de juiste informatie nodig. Deze informatie verzamelen we in onze interactieve brainstormsessie.

Klantreis

De Buyer Journey omvat alle fases die de doelgroep doorloopt voordat zij overgaan tot een lead. Door de fases in kaart te brengen, krijg je inzicht over welke content belangrijk is voor het boeien en binden van de doelgroep.

Voorbereiding

Voorbereiding

Na de uitgebreide analyse hebben we de gewenste oplossing voor ogen. Tijdens de voorbereiding kijken we wat we nodig hebben om dit te kunnen bouwen en stellen we samen de einddoelen vast.

Requirements

We moeten bepalen hoe we de website gaan inrichten, zo kijken we onder andere naar de functionaliteiten die de website moet beschikken en of we hiervoor data van andere systemen nodig hebben.

Scoping

Doormiddel van scoping vormen we de basis van het planningsproces en definiëren we de einddoelen van het project.

Ontwerp

Ontwerp

Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor je digitale oplossing moet bij je doelgroep passen, aansluiten bij jouw product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

Wireframes

In wireframes visualiseren we hoe de content, sitestructuur en navigatiestructuur moet worden ingericht, zodat bezoekers eenvoudig door de website kunnen navigeren en overgaan tot conversie.

Webdesign

Elke organisatie heeft een eigen verhaal. Wij vertalen het verhaal van jouw organisatie in een innovatief webdesign met oog op de beleving en de gestelde doelen.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Het ontwerp is af én door jullie goedgekeurd, nu kan het ontwikkelen beginnen. Dit doen we altijd volgens de Agile Scrum Methode, in teams werken we naar het gewenste resultaat.

Umbraco CMS

Maatwerk websites bouwen we in het Umbraco CMS. Dit is het meest gebruikte CMS op Microsoft-technologie en extreem gebruiksvriendelijk.

Content

Tijdens het ontwikkelen moet de website voorzien worden van content. Wij kunnen de content van de huidige website overzetten of jullie kunnen zelf (nieuwe) content invoeren.

Oplevering website

De website is live, trek de champagne maar open! Na het opleveren is de website live en klaar voor gebruik.

Optimalisatie

Optimalisatie

De oplevering van je nieuwe digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

Beheer & onderhoud

We zorgen ervoor dat je website altijd goed bereikbaar is en goed onderhouden blijft. Dit doen we door regelmatig updates uit te voeren. Via onze support staan we altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

Meten & Analyseren

Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van data ontzettend belangrijk. Door het gebruikersgedrag te meten en analyseren, kunnen we je website nog beter laten aansluiten op de behoefte van eindgebruikers.

Online marketing

Het inzetten in marketing is onmisbaar voor het behalen van je online doelstellingen. Wij ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie, het aanbieden van relevante content en conversie optimalisatie.

Spreekt onze werkwijze je aan? Kom eens langs!

Neem contact op

Wat onze klanten vertellen

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

“True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

Daniëlle Nierop

Digital Marketing Manager, AMCS Group

“True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

Marnix Overkamp

Online Marketeer, Sleeptrade

“True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

“True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

Veel gestelde vragen

Zit ik vast aan een contract en wat is de opzegtermijn?

Je zit niet vast aan een contract, maar wij streven altijd naar een langdurige samenwerking. Hoe langer de samenwerking duurt, hoe beter we jullie leren kennen. Wij zetten graag een stapje extra en blijven altijd meedenken in passende oplossingen.

Na het bouwen van een website, blijven we op de achtergrond bezig met het onderhouden van de website en kunnen jullie altijd bij ons terecht voor vragen of aanpassingen.

Bouwen jullie ook webshops?

In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites en webapplicaties. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website veilig is?

We maken in onze software gebruik van bewezen technieken en zorgen dat updates (security patches) zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. De door ons gebruikte cloud omgeving is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510, en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

Kunnen jullie koppelingen maken met andere systemen?

Ja, elk systeem met een koppelmogelijkheid (API) kan worden gebruikt. We hebben ervaring met veel bekende HR, CRM en ERP systemen.

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195