Copyright True People. All Rights Reserved

Maatwerk website

Conversiegericht | Doorlopend advies voor beter resultaat | Gebruiksvriendelijk CMS

True people, creating true impact

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk websites. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen. Bij True People is niks té gek.

Online groeien met een maatwerk website

Wij realiseren maatwerk websites gericht op het behalen van meer conversie. Conversie is een actie waarvan je wilt dat bezoekers deze uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop of het downloaden van een whitepaper. Door jouw kennis van de organisatie te combineren met onze kennis van online, creëren we samen een website die zorgt dat bezoekers overgaan tot de door jou gewenste actie.

Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen jouw website naar een hoger niveau te tillen. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen.

Samen een succesvolle website realiseren via: 

 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel het behalen van conversie. Dit maken we visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke straling die past bij de huisstijl.

3. Ontwikkeling

In korte sprints van ongeveer twee weken voeren we ontwikkelingen uit. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product. Jij kan dan het (deel)product controleren en heb je de kans om feedback te geven.

4. Optimalisatie

De oplevering van de nieuwe website is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je website. 

De voordelen van een maatwerk website die we maken: 

  1. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor je alle vrijheid hebt op zelf de website te beheren.
  2. De inrichting van de website letten we op technische SEO, zodat je website een hoge positie in Google krijgt.
  3. Wij maken websites altijd responsive, dit betekent dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker je website bekijkt. Hierdoor is de website toegankelijk op elke device.

 

Meten is weten

Weten hoe bezoekers zich op een website gedragen is cruciale informatie voor succes. Op basis van deze informatie kunnen er haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat de juiste bezoekers worden bereikt en worden geholpen. Naast het ontwikkelen en optimaliseren leveren we daarom ook periodieke rapportages over je website prestaties. Deze rapportages heten True Insights.

 

Umbraco Awards 2020: "Best Certified Partner Solution"

Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kan jij zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

Jörgen Lucas

Platformcoördinator

Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing

True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional

True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!

Renate Tesselaar

Marketing Manager

True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!

Behaal online succes

Kies voor True People en bereik je online doelen met een maatwerk website. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een resultaatgerichte website.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken