Copyright True People. All Rights Reserved

Maatwerk website

True people, creating true impact

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk websites. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen. Bij True People is niks té gek.

Wij realiseren een maatwerk website, passend bij jouw organisatie

Onze aanpak is altijd maatwerk, bovenop bewezen tools. Wij kunnen elke online behoefte vullen, want wij maken een digitale oplossing uniek voor jou. Als internetbureau geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten. Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie.

Wij zijn jouw digitale partner voor lange termijn. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen jouw website naar een hoger niveau te tillen. We combineren jouw kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online, zodat we een onderscheidende website realiseren.

Samen optimaal resultaat bereiken via: 

 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

Strategie

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel het behalen van conversie. Dit maken we visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke straling die past bij de huisstijl.

Wireframes

3. Ontwikkeling

In korte sprints van ongeveer twee weken voeren we ontwikkelingen uit. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product. Jij kan dan het (deel)product controleren en heb je de kans om feedback te geven.

Ontwikkeling

4. Optimalisatie

Een website moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor de gebruikers maar ook voor Google. Door je digitale oplossing goed te onderhouden, relevante content te plaatsen, updates uit te voeren en uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij je doelgroep.

Rapportage website prestaties

De voordelen van een maatwerk website die we maken: 

  1. We maken gebruik van een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor je alle vrijheid hebt op zelf de website te beheren.
  2. De inrichting van de website letten we op technische SEO, zodat je website een hoge positie in Google krijgt.
  3. Wij maken websites altijd responsive, dit betekent dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker je website bekijkt. Hierdoor is de website toegankelijk op elke device.

 

Meten is weten

Weten hoe bezoekers zich op een website gedragen is cruciale informatie voor succes. Op basis van deze informatie kunnen er haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat de juiste bezoekers worden bereikt en worden geholpen. Naast het ontwikkelen en optimaliseren leveren we daarom ook periodieke rapportages over je website prestaties. Deze rapportages heten True Insights.

 

Ontwikkelen met Umbraco

Om een website of webapplicatie succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het ontwikkelen van websites. Via het Umbraco CMS kan jij zelf eenvoudig content toevoegen, bewerken en/of verwijderen zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Met het winnen van de "Best Certified Partner Solution" bij de Umbraco Awards 2020, wordt door Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen. Lees hier meer over Umbraco

Over True People

Passie & plezier. Twee belangrijke uitgangspunten bij True People. Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. En plezier hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken. Wij kijken altijd verder dan alleen de vraag. Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen. Hierdoor heb jij een oplossing met echte toegevoegde waarde.

Behaal online succes

Kies voor True People en bereik je online doelen met een maatwerk website. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een resultaatgerichte website.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken