+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Ontdek de kansen van Mijn Digitale Zaak voor jouw bedrijf

De subsidieregeling helpt MKB’ers om hun digitale oplossingen te financieren en te versnellen. Als ervaren ICT-partner weten wij als geen ander hoe belangrijk digitale innovatie is voor het succes van jouw bedrijf. Deze regeling biedt jou de kans om meer omzet te behalen door digitalisering en het is ons doel om jou te helpen het meeste uit deze kans te halen.

Of het nu gaat om het optimaliseren of zelfs herbouwen van je website, het digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen, het uitvoeren van online marketing diensten om jouw bedrijf een boost te geven of een ander digitaal vraagstuk, wij hebben de kennis en expertise om jouw digitale zaak te laten groeien. Wacht niet te lang! De regeling werkt met een subsidieplafond, OP = OP.

Neem contact op

Hoe Mijn Digitale Zaak werkt

Vanaf 17 mei is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Wacht niet te lang, want voorgaande jaren was deze subsidie snel vergeven! De subsidie is bedoeld om de kosten van de digitale investering te verminderen en zo de drempel voor het MKB te verlagen om te investeren in digitalisering. De subsidie kan oplopen tot €2.500 en dekt 50% van de kosten van de aangevraagde offerte. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een offerte indient voor €2.000, je €1.000 terugkrijgt vanuit de subsidie regeling. De kosten moeten minimaal € 1000 bedragen. Je mag de subsidie nog niet eerder in voorgaande jaren hebben ontvangen via Mijn Digitale Zaak.

Mijn Digitale Zaak is er voor ondernemers die:

Staan ingeschreven bij de KvK

Maximaal 50 werknemers hebben

Afgelopen boekjaar minder dan € 10 miljoen omzet hadden

Digitale oplossingen op maat: ons ervaren team staat voor je klaar

Ons team van experts heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen voor MKB'ers in verschillende sectoren. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee jouw bedrijf te maken heeft en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij jouw behoeften en doelstellingen.

Neem contact op

Boost jouw online succes met onze diensten

Maatwerk websites

Al onze websites zijn op maat gemaakt, schaalbaar, geschikt voor lange termijn, uniek en persoonlijk. Met een maatwerk website behalen jullie meer omzet, meer bezoekers en meer conversie.

Maatwerk webapplicaties

Wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties die leiden tot versnelling in de online groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en/of verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Online marketing

Onze online marketing diensten helpen om meer bezoekers krijgen, de juiste doelgroep te bereiken en meer conversies te genereren. Met onze strategieën haal jij het maximale uit jouw online aanwezigheid.

Else Strijbos, online marketeer bij True People

"Wij geloven dat digitalisering de sleutel is tot succes is voor het MKB en daarom staan wij klaar om jouw digitale ambities werkelijkheid te maken."

Profiteer van de subsidieregeling en haal meer omzet met jouw digitale oplossing

Neem contact op