+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wie zijn wij
 • Aanpak
 • Team
 • Snel naar...

  Wie zijn wij? Passie & plezier

  Twee belangrijke uitgangspunten bij True People. Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. En plezier hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken. Wij kijken altijd verder dan alleen de vraag. Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen. Hierdoor heb jij een oplossing met echte toegevoegde waarde.

  Aanpak Zo behalen we samen resultaat

  1. Inventariseren

  Tijdens kennismakingsgesprekken inventariseren we jouw wensen, eisen en doelstellingen. Ook brengen we jouw doelgroep in kaart. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie en doelgroep past.

  Meer over online strategie

  2. Ontwerpen

  Om optimale gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel het behalen van conversie. Vanuit de wireframes werken we verder aan een uniek design.

  Meer over ontwerp

  3. Ontwikkelen

  Adviestrajecten en de realisatie van een nieuwe website of -applicatie pakken we aan volgens de Agile Scrum Methode. In korte sprints van twee weken voeren we de ontwikkelingen uit. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product.

  Meer over ontwikkeling

  4. Optimaliseren

  Een digitale oplossing is nooit af. Na de afronding van het project blijven we daarom betrokken bij jouw organisatie. Door continu te meten en te optimaliseren, behaal je pas echt online succes.

  Meer over optimalisatie

  Team Maak kennis met True People

  Richard Master Handshaker
  Ron The Ultimate Coder
  Vincent Software Ninjaneer
  Marc Sales Rockstar
  Else Content Hero
  Bart Front-End King
  Joep Kick Ass Developer
  Bram Portal Guru
  Malcolm Kick Ass Developer
  Stan Kick Ass Developer
  Martine Accountings Ninja
  Naomi Marketing Puppy
  Stephen Searchine Expert

  Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

  Creëer digitale impact
  T: +31 (0)33 247 1227 | E: info@truepeople.nl