+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Waarom
 • Aanpak
 • Overdacht & kosten
 • uMarketingSuite
 • Cases
 • Snel naar...

  Umbraco Certified Partner & Award winnaar

  Als Umbraco Certified Partner zijn onze ontwikkelaars Umbraco gecertificeerd en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met onze bewezen Umbraco vaardigheden zijn wij in staat om complexe digitale oplossingen te realiseren. Door het winnen van de “Best Certified Partner Solution” bij de Umbraco Awards 2020, wordt door het Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

  Umbraco is maatwerk

  Een Umbraco website of webapplicatie is altijd maatwerk. Hierdoor is het mogelijk om een Umbraco website volledig naar eigen smaak in te richten, zowel de voorkant als achterkant. Er zitten geen beperkingen aan ontwerpkeuzes en jullie zitten niet vast aan standaard templates. Doordat Umbraco altijd maatwerk is, is het Umbraco CMS zeer geschikt voor complexe websites.

  Redenen om te kiezen voor Umbraco CMS

  Gebruiksvriendelijk

  Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en is daarom zeer eenvoudig om te gebruiken.

  Veilig

  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid.

  Makkelijk koppelbaar

  Umbraco is makkelijk te koppelen aan jullie bestaande systemen.

  Aanpak Hoe komt jullie Umbraco oplossing tot stand?

  1. Online strategie

  Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. Wij werken aan een online strategie die aansluit bij jullie wensen en die van de doelgroep. Alleen dan maak je impact.

  2. Ontwerp

  Een eerste indruk maak je maar één keer. Samen zorgen we ervoor dat het een goede is. Het ontwerp voor jullie digitale oplossing moet bij de doelgroep passen, aansluiten bij jullie product of dienst en bijdragen aan de online strategie.

  3. Ontwikkeling

  Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jullie controleren in de acceptatieomgeving. Hierdoor hebben jullie veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we bijsturen waar nodig is.

  4. Optimalisatie

  De oplevering van de digitale oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar onze taak zit er nog niet op. Technologie & gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van de digitale oplossing, zodat er meer conversie wordt behaald.

  Hebben jullie al een bestaande Umbraco website?

  Hebben jullie al een Umbraco website maar willen jullie overstappen naar een andere partij? Breng de website bij ons in beheer! Wij hebben de actuele kennis en ervaring in huis om jullie Umbraco omgeving te onderhouden en (beter) te laten presteren. Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier.

  Meer over overdracht Terug naar Umbraco specialist Amersfoort

  Hoe verloopt een Umbraco overdracht?

  Bij een Umbraco overdracht doorlopen we de volgende stappen:

  1. Toegang tot de broncode: we krijgen toegang tot de broncode en database van de huidige leverancier.

  2. Inrichting: de inrichting in de omgeving van True People en de eerste optimalisaties beginnen.

  3. Audit: we voeren een audit uit op techniek en architectuur. Tijdens deze audit identificeren we mogelijke knelpunten en adviseren we over aandachtspunten.

  4. Testen: na onze uitgebreide test, kan jij (samen met jouw collega’s) de omgeving testen op een test url.

  5. Acceptatie: wij stellen definitief vast dat de omgeving goed werkt.

  6. Livegang: jouw omgeving is nu in beheer bij ons! De processen voor doorontwikkeling en support kunnen beginnen.

  Wat het kost om een omgeving in beheer te brengen bij True People, is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of applicatie. Aangezien wij graag willen samenwerken, nemen wij ook een deel van de overdrachtskosten voor onze rekening.

  Wat kost Umbraco?

  Het Umbraco CMS is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken. Jullie hoeven alleen te betalen voor een partner die de Umbraco omgeving beheerd, zoals True People. Voor Umbraco zijn er uitbreidingen beschikbaar om specifieke wensen nog beter in te vullen, aan deze uitbreidingen zitten soms wel kosten verbonden.

  uMarketingSuite Verhoog de conversie van jullie Umbraco website met de uMarketingSuite

  Om marketeers te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en de conversie te verhogen, zetten we de uMarketingSuite in bij klanten. Met de uMarketingSuite krijgen jullie eenvoudig inzicht in de prestaties van de website en het gedrag van de bezoekers in jullie eigen Umbraco omgeving. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie, zoals Web Analytics, A/B-testing en personalisatie.

  Meer over uMarketingSuite
  Web Analytics
  Web Analytics is de basis van de uMarketingSuite. Web Analytics zorgt ervoor dat de gegevens van bezoekers worden verzameld.
  A/B-testen
  Wat leidt tot de meeste conversie? Met de uMarketingSuite is het super eenvoudig om te testen of een nieuwe knoptekst, afbeelding of titel betere conversieresultaten oplevert.
  Personalisatie
  Met personalisatie krijgen bezoekers op het juiste moment content te zien die voor hen geschikt is.

  Cases Umbraco oplossing gemaakt voor

  Meer cases bekijken
  38% Lagere bounce rate
  Brandweer
  125% Meer demo aanvragen
  AMCS Group
  Meer cases bekijken
  Jörgen Lucas

  Platformcoördinator

  “Wij zochten een partij die zich samen met ons verantwoordelijk voelt voor de website en zich verdiept in onze organisatie en onze doelen. True People denkt doorlopend met ons mee, zodat alles uit de samenwerking wordt gehaald. Zij hebben veel technische kennis en werken oplossingsgericht. Wij vinden deze manier van samenwerken erg prettig.”

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Daniëlle Pieket Weeserik

  Manager Marketing en Communicatie

  “True People is een fijne en professionele partij met een persoonlijke benadering die met je meedenkt!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager, AMCS Group

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Creëer digitale impact met een op maat gemaakte Umbraco website.

  Neem contact op