Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco website

Award winnaar | Gebruiksvriendelijk CMS | Maatwerk

Slimme en gebruiksvriendelijke websites met Umbraco CMS

Wij zetten het Umbraco CMS in om slimme en gebruiksvriendelijke websites te realiseren. Een Umbraco website is altijd maatwerk. Hierdoor kunnen we het volledig naar jouw wensen inrichten. Er zitten geen beperkingen aan ontwerpkeuzes en je zit niet vast aan standaard templates.

Umbraco Certified Partner & Award winnaar

Als Umbraco Certified Partner zijn onze ontwikkelaars Umbraco gecertificeerd en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met onze bewezen Umbraco vaardigheden zijn wij in staat om complexe digitale oplossingen te realiseren. Door het winnen van de “Best Certified Partner Solution” bij de Umbraco Awards 2020, wordt door het Umbraco HQ zelf bevestigd dat we exceptionele oplossingen kunnen bouwen.

"The friendly CMS"

Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een CMS essentieel. Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en heeft geen beperkingen in de opzet van de website. Met Umbraco kan de website of webapplicatie volledig ingericht worden op de manier die jij wil. Veel doelen kunnen met standaard Umbraco functionaliteit al worden ingevuld. Umbraco is daarnaast erg flexibel, waardoor er uitbreidingen gemaakt kunnen worden om specifieke wensen nog beter in te vullen.

Maatwerk

Een Umbraco website of webapplicatie is altijd maatwerk. Hierdoor is het mogelijk om een Umbraco website volledig naar eigen smaak in te richten, zowel de voorkant als achterkant. Er zitten geen beperkingen aan ontwerpkeuzes en je zit niet vast aan standaard templates.

Doordat Umbraco altijd maatwerk is, is het Umbraco CMS zeer geschikt voor complexe websites. 

Wat kost Umbraco? 

Het Umbraco CMS is een open source CMS. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd. Umbraco is dus gratis te gebruiken. Je hoeft alleen te betalen voor een partner die jouw Umbraco omgeving beheerd, zoals True People.

Voor Umbraco zijn er uitbreidingen beschikbaar om specifieke wensen nog beter in te vullen, aan deze uitbreidingen zitten soms wel kosten verbonden. 

Voordelen Umbraco CMS

 • Open source
  Je hoeft geen licentiekosten te betalen. 
 • Gebruiksvriendelijk
  Met Umbraco kan je eenvoudig content beheren.
 • Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid. 
 • Flexibel
  Umbraco is volledig naar jouw eigen wens in te richten.
 • Makkelijk koppelbaar
  Umbraco is makkelijk te koppelen aan bestaande systemen.
 • Schaalbaar
  Umbraco is te gebruiken voor eenvoudige, maar ook juist voor complexe omgevingen.

Hoe komt jouw Umbraco oplossing tot stand? 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

Strategie
Ontwerp

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren en maken dit visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke uitstraling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

3. Ontwikkeling

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek. Daarom ontwikkelen wij altijd maatwerk oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

Ontwikkelen
Optimaliseren

4. Optimalisatie

De oplevering van de Umbraco oplossing is een belangrijke mijlpaal, maar dit betekent niet dat onze taak er nu op zit. Technologie en gebruikers staan nooit stil. Wij blijven daarom ondersteunen bij het verbeteren en uitbreiden van je Umbraco website. 

Heb jij al een bestaande Umbraco website?

Heb jij al een Umbraco website maar wil je overstappen naar een andere partij? Breng je website bij ons in beheer! Wij hebben de actuele kennis en ervaring in huis om jouw Umbraco omgeving te onderhouden en (beter) te laten presteren. Hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat, is afhankelijk van verschillende factoren. Uitgangspunt is dat wij een overdracht volledig regelen en direct schakelen met de huidige leverancier.

Over True People

Passie & plezier. Twee belangrijke uitgangspunten bij True People. Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. En plezier hebben wij zeker. Deze enthousiasme is terug te vinden in de digitale oplossingen die we maken. Wij kijken altijd verder dan alleen de vraag. Door doorlopend mee te denken, kunnen we samen inspelen op kansen. Hierdoor heb jij een oplossing met echte toegevoegde waarde.

Behaal online succes

Kies voor True People en behaal je online doelen. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken