+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Wat
 • Waarom
 • Snel naar...

  Ontwerp passend bij jouw organisatie, doelgroep en boodschap

  Waar in de beginfase de richting voor je digitale oplossing is bepaald, geven we het in deze fase een gezicht. Want wat beïnvloed de keuze van bezoekers? Het ontwerp! Wij maken een ontwerp passend bij jouw organisatie, doelgroep en boodschap.

  Om optimale gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren met als doel het behalen van conversie. Dit maken we visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke uitstraling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

  Redenen waarom webdesign zo belangrijk is

  Verhoogt de conversie

  Bij een krachtig ontwerp is er over nagedacht hoe bezoekers op een simpele manier door jouw website kunnen navigeren, zodat ze uiteindelijk de door jou gewenste actie uitvoeren.

  Versterkt je online identiteit

  Een website moet vertrouwen wekken, herkenbaar zijn en daarnaast ook nog aantrekkelijk zijn. Een krachtig ontwerp versterkt de online identiteit en zet bezoekers aan tot actie.

  Zorgt voor een positieve eerste indruk

  In 10 seconden bepaalt een bezoeker of hij op je website blijft. Je hebt dus 10 seconden om te bewijzen dat jij de beste keus bent voor jouw bezoeker.

  Wireframes

  Met wireframes laten we de opbouw van een website of webapplicatie zien en hoe pagina’s met elkaar in verbinding staan. Hierbij wordt nog niet gekeken naar de uitstraling, maar ligt de focus op het uitwerken van de klantreis. We richten ons op de structuur, werking en elementen van de website. Hoe kunnen we bezoekers op een simpele manier door de digitale oplossing laten loodsen? Alles draait in deze stap om het gebruiksvriendelijk maken van de website.

  Design

  Het oog wil wat. Naast een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur, speelt het uiterlijk van je digitale oplossing een belangrijke rol bij het behalen van conversie. Wanneer de website of webapplicatie een verouderde of onprofessionele uitstraling heeft, zal de websitebezoeker snel afhaken. Wij ontwerpen unieke en professionele websites of webapplicaties aansluitend bij jouw huisstijl en boodschap.

  Bekijk de volgende stap

  Ga naar ontwikkeling
  Ga naar ontwikkeling

  Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195