+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Ontwikkeling volgens de Agile Scrum methode

Adviestrajecten en de realisatie van een nieuwe website of -applicatie pakken we aan volgens de Agile Scrum Methode. In korte sprints van twee weken voeren we de ontwikkelingen uit. Het doel is om eerst van alle noodzakelijk functionaliteit een basis variant neer te zetten, waarna deze steeds verder kan worden uitgebreid. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product. Jij kan dan het (deel)product controleren en heb je de kans om feedback te geven. Doordat continu visueel feedback wordt gegeven via de real-time testomgeving, kunnen we doorlopend adviseren over mogelijke oplossingen en kan daar direct op worden bijgestuurd.

Meer over Agile Scrum Terug naar Ontwikkeling

Effectief en flexibel werken met de Agile Scrum methode

Agile Scrum wordt ingezet om in teamverband op een effectieve en flexibele manier werk te verrichten. Er wordt gewerkt met teams die in korte sprints werkende software opleveren. Een sprint is een vooraf vastgestelde tijd waarbinnen een bepaald onderdeel van het project afgerond moet zijn. Elke sprint binnen het project heeft dezelfde tijd. Gemiddeld duurt een sprint één tot vier weken. Aan het einde van de sprint wordt het eindproduct van de desbetreffende sprint gepresenteerd aan de klant, die vervolgens direct de kans heeft om feedback te geven. Hierdoor is bijsturing (indien nodig) mogelijk, waardoor er optimaal resultaat wordt behaald.

Bij de scrum methode wordt er gewerkt met een takenbord, ook wel Backlog genoemd. Alle taken die voor een sprint geselecteerd zijn, worden opgenomen in de Sprint Backlog en hangen (vaak in de vorm van post-its) in één van de drie kolommen op het Scrum takenbord: To Do, In Progress of Done.

  • Bij To do hangen alle taken die nog moeten worden uitgevoerd binnen de bepaalde sprint.

  • Bij In Progress hangen de taken binnen de sprint waar op dat moment aan wordt gewerkt.

  • Bij Done hangen alle taken die al zijn afgerond binnen de sprint.

Uiteindelijk is het doel dat alle taken in de kolom Done staan aan het einde van de sprint. Zo kan er makkelijk bepaald worden of de doelen behaald zijn.

Invloed tijdens de ontwikkeling van je website of webapplicatie

Alle digitale oplossingen die we ontwikkelen hebben een eigen test-, acceptatie- en productieomgeving. Wij bouwen en testen in de testomgeving, waarna jij controleert in de acceptatieomgeving. De eindgebruikers krijgen de digitale oplossing pas te zien als alles volledig naar jouw wens is. Hierdoor heb jij veel invloed op de ontwikkeling en kunnen we nog bijsturen waar nodig is.

Umbraco CMS

Wij zijn een gecertificeerd Umbraco specialist en bouwen websites dus ook altijd in Umbraco.

Bij Umbraco zijn er ongekend veel maatwerk mogelijkheden en daar zijn wij een grote voorstander van. Iedere organisatie is uniek en zo ook de website. Met Umbraco hebben wij altijd de ruimte om onze ideeën om te vormen tot een werkende website.

Content invoeren

Nadat wij het CMS-systeem hebben ingericht en wij de contentblokken hebben gebouwd, is het tijd om de website te gaan vullen met content!

In overleg met elkaar kunnen wij dit voor jullie doen met aangeleverde content, maar jullie kunnen dit ook zelf doen. Bij oplevering of dus misschien tijdens de bouw al, krijg je een uitgebreide uitleg over hoe het CMS systeem werkt.

Oplevering website

Nadat de bouw van de website is afgerond en alle content is ingevoerd, is het moment aangebroken: we gaan jullie nieuwe website live zetten!

Dat moet gevierd worden!

Bekijk de volgende stap

Ga naar optimalisatie
Ga naar optimalisatie

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195