+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Je website of webapplicatie optimaliseren voor

Betere online vindbaarheid

Een zoekopdracht binnen Google gaat volgens een vast algoritme. Het draait allemaal om dat een zoekopdracht zo goed mogelijk aansluit bij de websitebezoeker. Aan de hand van optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt.

Betere conversie

Hoe beter bezoekers door je website kunnen navigeren en hoe beter ze deze begrijpen, hoe sneller ze zullen converteren. Aan de hand van data analyseren we het bezoekersgedrag, zodat we ze beter kunnen sturen naar de gewenste actie.

Betere gebruiksvriendelijkheid

Door je website onder andere op structuur, snelheid, navigatie, gemak en design te optimaliseren, kun je bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Hiermee voorkom je dat bezoekers je website vroegtijdig verlaten.

Beheer & onderhoud

We zorgen ervoor dat de digitale oplossing altijd goed bereikbaar is en onderhouden wordt. Dit doen we door regelmatig updates uit te voeren, zodat alles goed, snel en veilig blijft draaien. Via onze support staan we altijd klaar voor ondersteuning en vragen.

Meten & analyse

Om juiste beslissingen te kunnen nemen, is het hebben van data ontzettend belangrijk. Door het gebruikersgedrag te meten en analyseren, kunnen we je digitale oplossing nog beter laten aansluiten op de behoefte van eindgebruikers.

Online marketing

Hoe mooi je website ook is, zonder bezoekers bereik je weinig. Ook als je wel genoeg bezoekers hebt, betekent het niet dat ze converteren. En sluit je content wel aan bij de juiste doelgroep? Door technische expertise te combineren met kennis van online marketing, behalen we stap voor stap nog meer uit je digitale oplossing.

Creëer digitale impact met een op maat gemaakte website.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195