+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Haalbaarheid testen

Een goed begin is het halve werk, daarom bereiden brengen we van tevoren in kaart wat we denken nodig te hebben voor de beoogde oplossing. We kijken onder andere naar de functionaliteiten en de koppelingen die moeten worden gemaakt met externe systemen. Testen of dit allemaal mogelijk is en dan kunnen we aan de slag met het plannen voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website.

Requirements

Tijdens de voorbereidingen, kijken we naar welke functionaliteiten de website moet bezitten. Hierbij hebben we de online strategie als houvast. In deze fase hebben we namelijk de doelen, persona's en klantreis vastgelegd. Aan de hand hiervan weten we hoe de website eruit moet zien.

Met een maatwerk website is er veel mogelijk. Elke organisatie is anders, maar waar mogelijk hergebruiken we een deel van de functionaliteiten die we in het verleden hebben gebouwd.

Als we dit voor ogen hebben, kunnen we gaan bedenken wat we nodig hebben om de website te kunnen bouwen, hoe de gewenste website eruit gaat zien, wat het moet kunnen en welke koppelingen gemaakt moeten worden.

Scoping

Als we alle requirements hebben vastgelegd, plannen we met het team een projectscope in. De projectscope en de requirements vormen samen een duidelijk beeld over wat we willen bereiken met het project. Tijdens de projectscope leggen we de projectdoelen vast, bepalen we wat we waar kunnen maken met jullie budget en maken we een realistische planning.

Aan het eind van een projectscope is duidelijk wat we aanleveren en voor welk budget. Samen met jullie stemmen we dit overeen, om zo aan jullie verwachtingen te kunnen voldoen.

Bekijk de volgende stap

Ga naar ontwerp
Ga naar ontwerp

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195