+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Reden 1 Het voorkomt verlies van je bezoekers

Voor bezoekers is het soms lastig om de juiste informatie te vinden. Door een zoekfunctie op je website aan te bieden, kunnen bezoekers efficiënt door je website navigeren. De zoekfunctie beantwoordt in feite de vragen die de bezoekers zelf niet kunnen vinden. Hierdoor blijven ze op je website.

Reden 2 Het verhoogt conversie

Bij het optimaliseren van een website wordt al snel gedacht aan het plaatsten van goede teksten of aansprekende call-to-actions, maar vergeet de interne zoekfunctie niet! De bezoekers die de zoekfunctie gebruiken, weten al waarnaar zij zoeken. Met een goed werkende zoekfunctie is de kans groot dat zij deze informatie ook vinden en uiteindelijk converteren.

Reden 3 Het maakt het gemakkelijker om juiste zoekresultaten te vinden

Om het de bezoekers nog makkelijker te maken, gebruiken websites steeds vaker auto-suggest search. Auto-suggest search zorgt dat er bij het typen van een paar letters al direct relevante resultaten verschijnen, zodat de bezoekers sneller de juiste informatie vinden. Op deze manier gaat het niet alleen sneller, je helpt bezoekers ook wanneer zij de titel niet meer precies weten of spelfouten maken.

Reden 4 Het zorgt voor waardevolle website statistieken

Leer van de zoekopdrachten van je bezoekers. Data vanuit de zoekfunctie is eenvoudig in te laden in Google Analytics. Zo krijg je belangrijke inzichten over welke termen bezoekers op je website verwachten te vinden. Met deze data creëer je voor jezelf de mogelijkheid om je content aan te passen aan de verwachting van je bezoekers.

Reden 5 Het zorgt voor een betere gebruikerservaring

Tegenwoordig verlaat een groot deel van je bezoekers de website wanneer deze niet na 3 seconden volledig is geladen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en meest geoptimaliseerde databases, zorg je voor een betere gebruikerservaring.

Searchine Site Search Je zoekfunctie optimaliseren met Searchine

Bezoekers verwachten een zoekfunctie die snel relevante resultaten geeft. Met Searchine voldoet je zoekfunctie aan deze verwachting. Searchine is een eenvoudig te implementeren zoekoplossing om aan je website toe te voegen. Searchine maakt je website doorzoekbaar met super snelle geavanceerde zoekresultaten. Wijzelf, maar ook onze klanten de brandweer en Enpuls maken al gebruik van Searchine.

Meer over Searchine

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Wat is on page SEO en hoe optimaliseer je het?

Het doel van SEO (zoekmachine optimalisatie) is; meer bezoekers naar de website trekken door een hogere positie te verkrijgen in de zoekmachines. Hoe hoger je in Google staat, hoe beter je zichtbaar bent voor het online verkeer. Zo is het belangrijk dat de techniek, content en autoriteit goed op orde zijn, de 'on page SEO' dus. In deze blog lees je tips en tricks om on page SEO te optimaliseren.

Lees meer

29 tips om conversie op je website te verhogen

Behaal jij niet genoeg conversie met je website? In dit artikel lees je 29 tips die jou gaan helpen om de conversie te verhogen. Download onze gratis interactieve checklist om aan te vinken welke punten je hebt uitgevoerd!

Lees meer

Conversie verhogen met website personalisatie

Personalisatie is klantgerichte marketing die op het juiste moment op de juiste plaats de juiste informatie aan de juiste persoon biedt. Met website personalisatie kan je als marketeer content veel dichter bij de wensen en behoeften van bezoekers brengen. Door relevante en persoonlijke content bouw je een band op met je doelgroep, zodat ze uiteindelijk gaan converteren.

Lees meer

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Stel je voor.. Je hebt veel geld uitgegeven om een mooie website te bouwen, maar je krijgt minder bezoekers dan je eigenlijk zou willen. Dit komt waarschijnlijk doordat jouw website niet hoog genoeg staat in Google. Lees alles over zoekmachine optimalisatie (SEO).

Lees meer
Bekijk alle blogs

Kies voor True People en creëer impact met je digitale oplossing.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195