+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Wat is een migratie?

Ten eerste is het handig om te weten wat een migratie precies is. Bij een migratie wordt de inhoud (content, media en leden) van je website/ webapplicatie overgezet naar een nieuwe 'hoofd' versie van Umbraco. Tijdens het overzetten letten wij er goed op dat alle content en code juist wordt gemigreerd. Ook is het een mooie tijd om het project op te schonen, waardoor wij de applicatie beter kunnen onderhouden en makkelijker wijzigingen kunnen toepassen.

Wat zijn de voordelen van Umbraco 8?

In Umbraco 8 is de codebase opgeruimd. Dat houdt in dat ze de oude code hebben opgeschoond, hierdoor zijn er meer mogelijkheden om in de toekomst betere/nieuwere technieken toe te passen en je website te verbeteren wat betreft stabiliteit en prestaties. Ook is in Umbraco 8 de werking van de cache vernieuwd, hierdoor halen websites/ webapplicaties die zijn gemigreerd snellere laadtijden.

Wat veranderd er voor editors?

Umbraco 8 brengt een paar grote veranderingen met zich mee voor content editors, waardoor ze nog makkelijker kunnen werken met Umbraco. De grootste veranderingen zijn Infinite Editing, een nieuwe UI en Language Variants:

Meer voordelen van Umbraco 8

Hoelang duurt de migratie?

Hoelang de upgrade naar Umbraco 8 duurt, ligt eraan hoe groot en complex de website/webapplicatie is. Het is grotendeels afhankelijk van het aantal verschillende types pagina's en hoeveel van de gebruikte onderdelen voor beheren van de content omgezet moeten worden voor de nieuwe versie. Bij een website met +/- 100 pagina's duurt het ongeveer twee weken om het juist en volledig te migreren. We adviseren graag vrijblijvend over de mogelijkheden en impact van de upgrade. Wij zijn ervan overtuigd dat het zeker de investering waard is, als je kijkt naar wat er allemaal in Umbraco 8 nieuw en verbeterd is.

Blogs Dit vind je wellicht ook interessant

Bekijk alle blogs

Umbraco 8, wat is er nieuw?

Umbraco 8 is eindelijk uitgebracht. Bij elke nieuwe versie wordt het gebruik van Umbraco weer eenvoudiger gemaakt. Zowel voor de ontwikkelaars als de editors brengt Umbraco 8 nieuwe mogelijkheden met zich mee. In dit artikel lees je de grootse veranderingen.

Lees meer

Upgrade regelmatig je Umbraco omgeving

Umbraco is een product dat continu wordt doorontwikkeld. Zorg dat je Umbraco CMS up-to-date blijft door regelmatig een upgrade uit te voeren.

Lees meer

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer

Hoe verloopt een Umbraco overdracht?

Heb jij al een Umbraco website maar wil je overstappen naar een andere partij? In dit artikel leggen we uit hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat.

Lees meer
Bekijk alle blogs

Kies voor True People en behaal meer conversie met een Umbraco oplossing.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345801NL66RABO0103888195