Copyright True People. All Rights Reserved

AMCS Group

AMCS Group is grondlegger van het AMCS platform: een softwareplatform voor de afvalbranche. Met het platform helpt AMCS Group bedrijven te profiteren van de circulaire economie.

Bedrijven inspireren om aan duurzame toekomst te bouwen

AMCS Group wil bedrijven inspireren om anders te denken om zo aan een duurzame toekomst te bouwen. Hoe genereer je via de website meer leads om zo te zorgen voor een duurzamere toekomst?

Meertalige website

AMCS Group is een wereldwijde organisatie, daarom hebben we de website voor duizenden gebruikers beheerbaar gemaakt. De website is ook toegankelijk in meerdere talen. Op deze manier kan er wereldwijd meer leads worden gegenereerd. Door marketing ondersteuning te geven, helpen wij de organische vindbaarheid van de website te verbeteren. Hierdoor heeft de website van AMCS Group 36% meer bezoekers gekregen. 

Bekijk het resultaat

Tevreden klanten geven nieuwe klanten

Door positieve verhalen van andere klanten is AMCS Group enthousiast geworden over onze werkwijze. Dit komt doordat wij meedenken in oplossingen en een langdurige samenwerking aangaan. 

Goed beheerbaar

Door een slimme inrichting in het Umbraco CMS hebben wij gezorgd dat de website in meerdere talen en voor duizenden gebruikers beheerbaar is.

Meertalige website

De website is beschikbaar in verschillende talen. 

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken