AMCS Group Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Website doorontwikkelen

Door positieve verhalen van andere klanten is AMCS Group enthousiast geworden over onze werkwijze. 

AMCS Group

AMCS Group is grondlegger van het AMCS platform: een cloud- en softwareplatform op basis van de bewezen processen van duizenden afval- en recyclingbedrijven over de hele wereld. Het platform is geïnspireerd door wereldwijde markttrends, het stimuleren van automatisering en het leveren van end-to-end standaardisering en optimalisering voor bedrijfsprocessen. Ze zetten hun website in om te informeren en gebruikers op de hoogte te houden van markttrends.

BEKIJK WEBSITE

Doorontwikkeling website 

Door positieve verhalen van andere klanten is AMCS Group enthousiast geworden over onze werkwijze. Dit komt doordat wij meedenken in oplossingen en een langdurige samenwerking met onze klanten aangaan. Wij helpen AMCS met het doorontwikkelen van de website. AMCS Group is een internationale klant. De omgeving van AMCS is complex en heeft duizenden gebruikers. AMCS Group is een organisatie die over de hele wereld zit, de website moet dus ook toegankelijk zijn in meerdere talen. 

Marketing ondersteuning

Ook op het gebied van online marketing bieden wij ondersteuning. Wij hebben een SEO plan voor AMCS Group geschreven om de organische vindbaarheid te verbeteren en voeren deze ook uit. 

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken