Copyright True People. All Rights Reserved

Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst wil kinderen, jongeren en volwassenen in contact brengen met kunst en cultuur. Met slimme digitale oplossingen verlopen de bedrijfsprocessen nu soepeler, sneller en goedkoper.

Het inschrijven van cursussen in goede banen leiden

Scholen in de Kunst geeft cursussen, is actief in het onderwijs en ondersteunt amateurkunstverenigingen. Scholen in de Kunst wil dat cursisten zich digitaal kunnen inschrijven voor cursussen. Hoe zorg je dat het inschrijven voor cursussen in goede banen wordt geleid?

Mijn-omgeving en middleware applicatie

Om de inschrijvingen in goede banen te leiden, hebben wij een mijn-omgeving voor Scholen in de Kunst ontwikkeld. Via de mijn-omgeving kunnen cursisten zich digitaal inschrijven voor cursussen en zelf hun gegevens bewerken. Bij de realisatie van de website is de doelgroep in kaart gebracht. Om de website en mijn-omgeving met elkaar te laten verbinden hebben wij ook een middleware applicatie gerealiseerd. Hiermee geven we de communicatieafdeling meer vrijheid in de wijze van publiceren van cursusaanbod. 

BEKIJK HET RESULTAAT

Procesoptimalisatie

Door de mijn-omgeving en middleware applicatie zijn de gegevensstromen van Scholen in de Kunst gedigitaliseerd. Dit heeft een positieve impact gehad, want hierdoor verlopen de bedrijfsprocessen veel soepeler, sneller en goedkoper

Wat Scholen in de Kunst over ons zegt

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing

True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!

Digitaliseren van gegevensstromen

De gegevens worden nu centraal verzameld, waardoor er één kanaal is voor publicatie van gegevens en waar analyses op kunnen plaatsvinden. Dit helpt Scholen in de Kunst efficiënter werken.

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken