Scholen in de Kunst Samenwerking Wil jij ook met ons samenwerken?

Digitaliseren van gegevensstromen

Om bedrijfsprocessen te optimaliseren

Met een slimme Mijn-omgeving en middleware applicatie op basis van ADAPT zorgen we voor optimale gegevensstromen binnen de organisatie.

Website en Mijn-omgeving voor SidK gerealiseerd

Scholen in de Kunst

Scholen in de Kunst (SidK) wil kinderen, jongeren en volwassenen zowel in actieve, receptieve als reflectieve zin in contact brengen met kunst en cultuur.

Technisch partner

Als technisch partner adviseren wij in de mogelijkheden voor het optimaliseren van de werkprocessen en de online communicatie. 

  • Website 

Wij hebben de website van Scholen in de Kunst gerealiseerd. Voor de realisatie van de website hebben we de briefing geschreven en een visie neergelegd om de organisatieprocessen direct te kunnen verbeteren. 

  • Middleware applicatie

Wij hebben een middleware applicatie gerealiseerd voor Scholen in de Kunst. De middleware applicatie verzorgt de communicatie met interne systemen en levert via een slimme technische oplossing gegevens aan de website. Via de middleware applicatie worden vanuit het cursusadministratiepakket gegevens verzameld. Hiermee geven we de communicatieafdeling meer vrijheid in de wijze van publiceren van cursusaanbod.

  • Mijn-omgeving

Om de inschrijvingen in goede banen te leiden heeft True People een Mijn-omgeving ontwikkeld. Via de Mijn-omgeving kunnen klanten zich inschrijven voor cursussen en zelf hun gegevens bewerken. De Mijn-omgeving is gekoppeld aan de Middleware applicatie. 

Positieve impact 

Door de middleware applicatie en Mijn-omgeving zijn de gegevensstromen van Scholen in de Kunst gedigitaliseerd. Dit heeft een positieve impact gehad, want hierdoor verlopen de bedrijfsprocessen veel soepeler, sneller en goedkoper. Aangezien er altijd veel mogelijkheden om processen te verbeteren, denken wij doorlopend mee met Scholen in de Kunst. We voorzien nog een lange en succesvolle samenwerking en zijn trots op SidK als klant.

Wil jij ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken