Beddenspecialist.nl Samenwerking Wil je ook met ons samenwerken?

Doorontwikkeling van 'beddenspecialist.nl'

Vanwege onze pragmatische insteek heeft Sleeptrade voor ons gekozen als digital partner van 'beddenspecialist.nl'. 

Sleeptrade

Voor het onderzoeken van het slaapgedrag van mensen heeft Sleeptrade de SlaapID-service ontwikkeld. Een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht.

Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is onderdeel van Sleeptrade en bestaat uit een groep van samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige detaillisten op het gebied van slaapcomfort. 

BEKIJK WEBSITE

Doorontwikkeling beddenspecialist.nl

Sleeptrade zocht een Umbraco partner voor hun nieuwe website 'beddenspecialist.nl'. De keuze ging naar ons, omdat wij meedenken in digitale oplossingen. Na de ontwikkeling waren er nog veel wensen. Met onze pragmatische aanpak ontwikkelen we door op de website, zodat deze wensen worden gerealiseerd. We hebben een slimme inrichting in Umbraco gemaakt, zodat meerdere medewerkers de website kunnen beheren. 

Wat Sleeptrade over ons zegt: 

"True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet kunnen bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!" Renate Tesselaar, Marketing Manager

Wil je ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken