Beddenspecialist.nl Samenwerking Wil je ook met ons samenwerken?

Samenwerking met Sleeptrade

Doorontwikkeling van 'beddenspecialist.nl'

True People heeft een pragmatische insteek. Jouw probleem is ons probleem en dat willen we oplossen. Dit is de reden geweest voor Sleeptrade om te gaan samenwerken met True People.

Optimaliseren van 'beddenspecialist.nl'

Sleeptrade

Voor het onderzoeken van het slaapgedrag van mensen heeft Sleeptrade de SlaapID-service ontwikkeld. Een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht.

Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is onderdeel van Sleeptrade en bestaat uit een groep van samenwerkende, zeer ervaren, zelfstandige detaillisten op het gebied van slaapcomfort. 

Doorontwikkeling beddenspecialist.nl

Sleeptrade heeft in 2016 de nieuwe website 'beddenspecialist.nl' laten ontwikkelen. Aangezien er nog veel wensen waren, hebben ze ons als Umbraco partner ingeschakeld. Met een pragmatische aanpak zijn waren we in staat om constructief stappen te zetten, zodat bezoekers nog beter kunnen worden geïnformeerd.  Door prioriteiten te stellen in de wensen optimaliseren we de website. Ook hebben we een slimme inrichting in Umbraco gemaakt, zodat meerdere medewerkers de website kunnen beheren. 

"True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet kunnen bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!" - Renate Tesselaar, Marketing Manager

Wil je ook met ons samenwerken?

Contact

Zoeken