Copyright True People. All Rights Reserved

Sleeptrade

Sleeptrade houdt zich bezig met het creëren van een optimale slaapomgeving. Voor het onderzoeken van het slaapgedrag hebben zij de SlaapID-service ontwikkeld. De SlaapID wordt ingezet op hun website Beddenspecialist.nl. Beddenspecialist.nl biedt een toegankelijk, persoonlijk en onafhankelijk slaapadvies.

Persoonlijk slaapadvies voor een betere nachtrust

Met een goede nachtrust stap je 's ochtends positiever, actiever en meer ontspannen uit je bed. Een goede bedbodem, matras en kussen heeft veel invloed op je nachtrust. Hoe zorg je dat mensen de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen?

Realisatie Beddenspecialist.nl

Door inzicht te krijgen in het slaapgedrag van een persoon kan dit via samenwerkende beddenspecialisten positief worden beïnvloed door middel van slaapadviezen en innovatieve slaapconcepten. Deze beddenspecialisten vormen samen Beddenspecialist.nl. Wij helpen de beddenspecialisten met het juist inzetten van de website, zodat de nachtrust van duizenden mensen wordt verbeterd. 

BEKIJK HET RESULTAAT

Meedenken in digitale oplossingen

Sleeptrade zocht een Umbraco partner voor de nieuwe website 'beddenspecialist.nl'. De keuze ging naar ons, omdat ze onze manier van werken fijn vinden. Wij denken mee in technische oplossingen, zodat de website meer conversie behaald. 

Wat Sleeptrade over ons zegt

Renate Tesselaar

Marketing Manager

True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!

Voor een goede nachtrust

De SlaapID is een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht.

SlaapID

 Weet jij hoe je echt slaapt? Meten = zeker weten!

Wil jij ook samenwerken?

Kies voor True People en bereik je online doelen met een nieuwe website of webapplicatie.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken