+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Wat is een intranet?

Een is een beveiligd netwerk binnen je organisatie. Het is is de ideale manier om de samenwerking binnen je bedrijf te stroomlijnen, vooral voor grotere bedrijven met meerdere locaties. Functionaliteiten die je toevoegt aan het intranet is afhankelijk van jullie wensen en behoeften. Het is ook mogelijk om te delen met klanten of externe partijen, in dat geval spreek je van een extranet.

Voordelen van een intranet

Werkprocessen automatiseren

Automatiseer workflows zoals verlofaanvragen, urenregistratie, declaratie, etc.

Data in beveiligde omgeving

Betrouwbare informatie deel je op een veilige manieer in een intranet. Alle data is alleen beschikbaar voor diegene met inloggegevens.

Sneller samenwerken

Vraag sneller feedback aan met een intranet. Voorkom tijdsverspilling door vergaderingen of door iemand z'n werkzaamheden te onderbreken.

Waar ligt onze kracht? Samenwerken met True People

Persoonlijk contact

Vind je persoonlijk contact belangrijk? Wij ook! Samenwerken is een cruciaal onderdeel voor een langdurige partnership. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we samen naar een oplossing bouwen die echt toegevoegde waarde heeft voor jouw business.

Proactief meedenken

Door betrokken te zijn bij jouw organisatie en eerst de behoefte achter je vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee we samen succes kunnen behalen. Wij komen zelf met initiatieven als wij het gevoel hebben dat onze klanten hier baat bij hebben.

Maatwerk oplossingen

Jouw organisatie is uniek. Daarom bouwen wij altijd maatwerk digitale oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

Dit is onze aanpak: werkwijze intranet

Benieuwd hoe wij het bouwen van een intranet aanpakken? Wij hebben een uitgebreide tijdlijn voor je samengesteld, waardoor je precies kan zien welke stappen wij ondernemen voordat we bij het eindresultaat zijn. Na het opleveren van de webapplicatie, houden we deze in beheer en zorgen we ervoor dat het goed onderhouden blijft.

Probleem-, en doelgroepanalyse

Analyse bekijken

Elk proces begint bij een probleemstelling of vraagstuk. Voordat we de samenwerking aangaan willen wij dit gezamenlijk in kaart brengen en jullie (organisatie) natuurlijk beter leren kennen.

Organisatiedoelen vaststellen

Wie ben je als organisatie en tegen welke problemen loop je aan om je doelen te bereiken? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

Persona’s

Persona’s geven je inzicht om het intranet volledig naar wensen van de eindgebruiker in te richten. Dit doen we tijdens een interactieve brainstormsessie.

Design Sprint

Indien nodig, plannen we een Design Sprint in. Dit is een methode om sneller tot een innovatie opslossing te komen. Tijdens de Design Sprint maken we het probleem duidelijk, bedenken we een oplossing, bouwen we een prototype en testen we het met de eindgebruikers.

Analyse bekijken

Requirements

Requirements bekijken

Na de uitgebreide analyse hebben we de gewenste intranet voor ogen. Nu moeten we bepalen hoe we het portaal gaan inrichten, zo kijken we onder andere naar de functionaliteiten die het intranet moet beschikken en of we hiervoor data van andere systemen nodig hebben.

Functionaliteiten

We kijken naar de gewenste functionaliteiten van het intranet. Degene met de meeste prioriteit nemen we mee in het MVP.

Software koppelingen

Met welke externe systemen moet het intranet kunnen communiceren? Al deze informatiestromen worden gebundeld en komen samen in het portaal.

Scoping

Doormiddel van scoping vormen we de basis van het planningsproces en definiëren we de einddoelen van het project.

Requirements bekijken

Feasibility Check

Feasibility check bekijken

Wat hebben we nodig om het gewenste intranet te bouwen? Kunnen we de data uit externe systemen halen? Hoeveel tijd gaat het in beslag nemen om het te bouwen? En hoe is de verhouding tussen de investering en de bussineswaarde die het je oplevert. Dit zijn de vragen waar we ons vervolgens mee bezig gaan houden.

Proof of Concept

Door middel met een proof of concept bepalen we of het portaal dat we hebben bedacht, qua functionaliteiten en externe koppelingen, haalbaar is.

Tool selectie

Vervolgens bepalen met welke tools, plug-ins en framework we gaan inzetten om het intranet in te ontwikkelen. Wij kunnen het bouwen in ADAPT of Umbraco, maar ook een combinatie ervan zijn!

Feasibility check bekijken

Ontwikkeling MVP

Ontwikkeling MVP bekijken

MVP staat voor Minimum Viable Product, dit is de eerste versie van het intranet. Het doel van de MVP is het sneller in gebruik kunnen hebben van het intranet en op basis van ervaringen en nieuwe wensen meer functionaliteiten toevoegen. We houden je altijd nauw betrokken bij de bouw, zodat je precies weet wat de stand van zaken is!

Agile Scrum Methode

Het bouwen van de MVP doen we volgens de Agile Scrum Methode. We werken in teams samen naar het gewenste eindresultaat.

Oplevering MVP

Het intranet is live, trek de champagne maar open! Na het opleveren is de MVP klaar voor gebruik.

Ontwikkeling MVP bekijken

Doorontwikkeling

Doorontwikkeling bekijken

Een intranet is een levend product. Na het opleveren van de MVP, werken we door aan de uitbreiding van de gewenste functionaliteiten. Blijven altijd bezig op de achtergrond en denken proactief mee om het intranet te blijven verbeteren.

Analyse

Voor elke nieuwe probleemstelling zoeken we weer een passende oplossing. Hiervoor moeten we eerst alle wensen en eisen helder hebben, dit geeft ons een goed beeld voor de gewenste uitbreiding.

Feasibility Check

Voor een nieuwe oplossingen, toetsen we ook weer de haalbaarheid van dit project. Wij kiezen altijd voor de meest efficiënte aanpak!

Ontwikkelen

Ook het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten doen we volgens de Agile Scrum Methode. Hierbij ben jij ook altijd nauw betrokken.

Doorontwikkeling bekijken

Beheer & onderhoud

Beheer en onderhoud bekijken

Naast het doorontwikkelen van het portaal, zijn wij ook bezig met het onderhoud ervan. Wij zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost, het intranet altijd up-to-date blijft en doen ons best om hackers buiten de deur te houden.

Support

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en via onze backlog kan je nieuwe aanpassingen of problemen doorgeven. Het team pakt dit zo snel mogelijk op.

Updates

Om ervoor te zorgen dat het intranet landurig mee gaat, worden er regelmatig updates uitgevoerd. Elke update zorgt vaak weer voor nieuwere mogelijkheden, een snellere portaal of lossen we eventuele problemen op.

Veiligheid & oplossen bugs

In een intranet staan veel privé gegevens. Om te voorkomen dat dit op straat beland doen we er alles aan om je portaal zo veilig mogelijk te onderhouden.

Beheer en onderhoud bekijken
Daniëlle Nierop

Digital Marketing Manager, AMCS Group

“True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

“True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

Marnix Overkamp

Online Marketeer, Sleeptrade

“True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

Janneke van der Loo

Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

“True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

FAQ

Kunnen jullie mijn intranet ook hosten?

Ja, wij bieden hosting aan in de cloud. Eventueel kun je natuurlijk ook voor een eigen (off-)cloud optie kiezen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn intranet veilig is?

We maken in onze software gebruik van bewezen technieken en zorgen dat updates (security patches) zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. De door ons gebruikte cloud omgeving is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510, en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

Hoe beschermen jullie de ontwikkelde bron-code?

Elke aanpassing die wij maken wordt voorzien van meta-informatie en veilig gesteld in onze source control software.

Krijg ik een test-omgeving tijdens de ontwikkeling?

Ja, wij werken standaard met Ontwikkel, Test, Acceptatie en een Productieomgeving. Deze omgevingen worden automatisch bijgewerkt met de laatste versie.

Kunnen jullie koppelingen maken met andere systemen?

Ja, elk systeem met een koppelmogelijkheid (API) kan worden gebruikt. We hebben ervaring met veel bekende HR, CRM en ERP systemen.

Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op

Snel naar

Volg ons

62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195