+31 (0)33 247 1227

Zoeken

Waar ben je in geïnteresseerd

Een dag van onze software developer Maarten

Een kijkje in een werkdag van onze software developer Maarten. Ben jij benieuwd geworden naar Maarten zijn werkdag, lees dan deze blog!

Lees meer

Naar Umbraco 13 overstappen? Dit moet je weten!

Deze week staat de lancering van Umbraco 13 gepland (op 14 december 2023). Omdat dit een major update is, willen we jullie graag laten weten wat de voordelen zijn van een upgrade of migratie naar Umbraco 13 en wat er veranderd voor editors, ontwikkelaars en de websitebezoekers.

Lees meer

9 AI-tools die jou helpen tijd te besparen

AI-tools komen als paddenstoelen uit de grond. Mocht je nog geen gebruik maken van AI, dan wordt het tijd om je er iets meer in te gaan verdiepen. In dit blogbericht delen wij een aantal tools met je waar je wellicht wat aan hebt. Een aantal gebruiken we zelf ook al en sommige hebben we voor je getest!

Lees meer

7 stappen naar een basis data analyse van jouw website

Wanneer heb je een goed lopende website? Om hier achter te komen zal je de data van de website moeten analyseren. Met deze 7 stappen krijg je inzicht in het verkeer op jouw website.

Lees meer

Groeten uit Mallorca

Inmiddels zijn we alweer een maand geleden teruggekomen van onze workation op Mallorca, maar het is nooit te laat om hier een verslag over uit te brengen toch? Wij hebben een super tijd gehad met het team, partners en de kinderen. Natuurlijk zijn we ook bezig geweest met onze werkzaamheden, want het werk ligt nooit stil. Daarnaast hebben we genoten van het mooie eiland en gewerkt aan teambuilding!

Lees meer

Een meertalige website maken? Hou hier rekening mee!

Kan jouw doelgroep zich in verschillende landen bevinden? Dan is het geen gek idee om jouw website in meerdere talen aan te bieden! Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het maken van een meertalige of multisite. Welke optie voor jou het beste is, hangt af van jouw website en doelen. In dit blogbericht hopen je daarmee een handje te helpen!

Lees meer

Website laten ontwerpen in Figma? Zo pakken wij het aan!

Als internet bureau werken we met tools die ons helpen de mooiste websites te ontwerpen. Om het idee in ons hoofd om te zetten naar iets tastbaars, maken we gebruik van het designprogramma Figma. Hierin maken we wireframes en vervolgens het ontwerp van de website, dat volledig aansluitend op de huisstijl van de klant.

Lees meer

Een dag van onze web designer Else

Else hebben jullie vast al een keer gesproken. Ze werkt nauw samen met onze klanten en maakt de mooiste webdesigns. Benieuwd hoe een dag van Else er uit ziet? In deze blog nemen we jullie mee in haar dag!

Lees meer

Jouw website mobiel vriendelijk maken

Een website mobiel vriendelijk maken of een mobiel vriendelijke website maken? Klinkt hetzelfde, is toch anders. Wij nemen je mee in het optimaliseren van jouw website voor mobiel.

Lees meer

Alle voordelen van Umbraco Forms

Contact-, inschrijf-, of aanvraagformulieren. Je ziet ze op elke website terugkomen. Wij gebruiken hiervoor de plug-in van Umbraco: Umbraco Forms. In dit blogbericht leggen wij je uit waarom het gebruiken van formulieren op je website belangrijk is, hoe je een goed formulier opstelt en wat de voordelen zijn van Umbraco Forms.

Lees meer

Een dag van onze Front End Developer Enya

Hoe ziet de 'gemiddelde' dag van een Front End Developer er uit? Enya neemt jullie mee in haar dag!

Lees meer

Wanneer kies je voor een Umbraco website?

Er zijn veel CMS systemen die beweren ‘de beste’ te zijn. Het antwoord is simpel: er is geen één de beste. Elk CMS systeem heeft zijn eigen kracht en is goed voor verschillende doeleinden. In deze blog vertellen we waarom wij altijd Umbraco gebruiken bij het maken van websites en wanneer een Umbraco website voor jou ook de beste keuze is.

Lees meer

Een dag van onze Sales en People Manager Marc!

Vandaag nemen we de tijd om een dag mee te lopen met Marc, onze Sales en People Manager! Toen ik begin van de week aan Marc vroeg wanneer hij een interessante dag heeft om hem te volgen, antwoordde hij met ‘’Altijd!’’. Die heeft zeker plezier in zijn werk 😉

Lees meer

Gratis SEO checklist om hoger in Google te komen

Download de gratis SEO checklist! Dé handleiding om gegarandeerd hoger in Google te komen staan, inclusief complete uitleg in onze blog!

Lees meer

6 vragen aan onze nieuwe collega Fien

Fien is begin februari bij ons begonnen als Data analist en Front-end Developer. De eerste week zit er op en wij zijn nu al erg blij met haar als collega! Aangezien Fien ook met onze klanten gaat samenwerken, stellen wij haar graag ook aan jullie voor.

Lees meer

6 SEO trends voor in 2022

Artificial Intelligence, we ontkomen er écht niet meer aan. Dat blijkt maar weer uit de SEO trends van 2022. Google wordt steeds slimmer door machine learning en wij moeten meer ons best doen om hoog in de zoekresultaten te komen staan. Wij hebben de nieuwste SEO trends van 2022 op een rijtje gezet, inclusief tips hoe jij hierop kan inspelen!

Lees meer

Een CRM systeem: wat is het en wat zijn de voordelen?

Een CRM systeem is een must-have tool als het gaat om het optimaliseren van jouw klantrelaties. Een goed klantrelatiebeheer verbetert niet alleen de klantervaring, maar zorgt ook voor meer omzet! Wanneer je de behoeften van klanten inzichtelijk hebt, kan je beter anticiperen op het aankoopproces. In deze blog lees je wat een CRM systeem is en wat de voordelen zijn.

Lees meer

Zo maak je een succesvolle landingspagina

Een landingspagina is het visitekaartje van je organisatie. Vaak is dit de eerste pagina die een (toekomstige) klant ziet. Zorg ervoor dat een landingspagina zo ingericht is, dat de bezoekers precies vinden waar ze naar op zoek zijn. Met deze stappen gaat het maken van een succesvolle landingspagina jou super gemakkelijk af.

Lees meer

Kenmerken van een sterk klantenportaal

Klantenportalen zijn onmisbaar om klantprocessen efficiënt te laten verlopen. Alle nodige documenten, processen en gegevens komen samen in één applicatie. Het is een handige tool die niet alleen fijn is voor jouw klant, maar ook voor de organisatie zelf. Lees in deze blog alle kenmerken van een sterk klantenportaal.

Lees meer

7 tips om de snelheid van je website te verbeteren

Het optimaliseren van de laadtijd van je website is essentieel voor zowel de ranking in zoekmachines als de klantreis van je website bezoekers. Een trage website zorgt voor minder bezoekers, meer afhakers en minder conversie. Wij geven je 7 tips om de snelheid van je website te verbeteren.

Lees meer

Het geschikte internetbureau kiezen, zo doe je dat

Het selecteren van een internetbureau heeft veel invloed op het eindresultaat. Hoe maak je een goede keuze? Het is belangrijk dat je een internetbureau kiest dat past bij jouw bedrijf. Wij hebben een aantal punten opgesteld die jou helpen bij het kiezen van een geschikt internetbureau.

Lees meer

Pop-up op je website, go or no go?

Een pop-up opent automatisch op een website zonder dat er een actie wordt uitgevoerd door de bezoeker. Ben jij aan het twijfelen of je een pop-up gaat gebruiken op jouw website? Wij laten je weten of een pop-up een go or no go is!

Lees meer

10 tips om het meeste uit je bedankpagina te halen

Vaak bestaat een bedankpagina uit ‘bedankt voor je bestelling’ of ‘bedankt voor het invullen’. Het is erg standaard, omdat veel bedrijven het zien als het einde van een proces. Je moet de bedankpagina juist niet onderschatten. Met de bedankpagina breng je namelijk bezoekers verder in je verkooptrechter. Met deze tips kan je het meeste uit de bedankpagina halen!

Lees meer

11 veelgemaakte SEO fouten

Er zijn veel blogs over wat we wel moeten doen om de SEO op websites te optimaliseren, maar wat moet je nou eigenlijk echt NIET doen? In deze blog benoemen we 11 veelgemaakte fouten wat betreft SEO, zodat je website hoger kan scoren in zoekmachines.

Lees meer

Hoe maak je een goede over ons pagina?

Wist je dat de over ons pagina behoort tot één van de vier belangrijkste pagina’s van een website en dat het niet echt over jou moet gaan, maar over hoe jouw bedrijf de wensen en behoeftes van de klant kan vervullen. Lees verder en kom erachter hoe jij de over ons pagina succesvol kan maken!

Lees meer

Wat is het verschil tussen een online applicatie en mobiele applicatie?

Een online applicatie en mobiele applicatie worden vaak gezien als hetzelfde, terwijl ze dat niet zijn. Wij leggen jou het verschil uit tussen deze twee applicaties, zodat jij weet wat de beste keuze voor jouw organisatie is.

Lees meer

11 tips voor het maken van een goede contactpagina

Een contactpagina kan niet ontbreken bij een website. Het laat zien dat het bedrijf echt is en bereikbaar is. Bezoekers die bij jou op de contactpagina belanden komen daar omdat ze met je in contact willen komen, extra informatie willen of een vraag willen stellen. Benut jij wel alle kansen van de contactpagina? Deze tips helpen je om de contactpagina zo effectief mogelijk in te zetten!

Lees meer

In 7 stappen aan de slag met Google Looker Studio (voorheen Data Studio)

Google Looker Studio is een gratis tool waarmee je gegevens kunt omzetten in informatieve, volledig aanpasbare rapporten. Het brengt data van verschillende bronnen bij elkaar in één dashboard. Met deze 7 stappen kan je een rapportage maken in Google Looker Studio.

Lees meer

CMS vergelijken; welk CMS past het beste bij jou?

De keuze voor een content management systeem (CMS) is niet een eenvoudig. Het heeft namelijk invloed op het design, functionaliteit, uitstraling en veiligheid van je website. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, is overstappen niet eenvoudig. Ben jij benieuwd welk CMS het beste bij jou past? Wij vergelijken de vier populaire CMS'en met elkaar.

Lees meer

Hoe voer je een zoekwoordenonderzoek uit?

Een website die goed vindbaar is via zoekmachines zorgt ervoor dat er veel meer bezoekers naar je website komen. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed zichtbaar is in zoekmachines? Wij leggen je uit wat een zoekwoordenonderzoek is, waarom dit zo belangrijk is en hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert.

Lees meer

19 tips voor meer bezoekers naar je website

Wil jij meer bezoekers op je website? Bekijk dan deze 19 tips waarmee je snel traffic naar je website trekt. Gebruik deze handige tips om het beste resultaat te behalen. De tips zijn direct toepasbaar.

Lees meer

In 7 stappen naar een effectieve online strategie

Wie is je doelgroep, wie zijn je concurrenten, wat zijn je doelstellingen en welke kanalen wil je inzetten om deze doelstellingen te behalen? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen als het gaat om een online strategie. Een strategie zorgt ervoor dat er een plan is hoe er omgegaan moet worden met het digitale publiek en welke middelen en platformen nodig zijn om deze activiteiten te ondersteunen. Met deze 7 stappen zorg jij voor een effectieve online strategie!

Lees meer

7 signalen dat het tijd wordt voor een nieuwe website

Jouw website is tegenwoordig het visitekaartje van je bedrijf. De website is niet alleen een informatiebron, maar het dient ook voor een afspiegeling van wie je als bedrijf bent en wat je wil uitstralen. Je wil dat je als bedrijf geloofwaardig over komt, je wil nieuwe mensen bereiken en je wil omzet maken. Weet je niet zeker of dit wel lukt met je huidige website? Wij geven je 7 signalen dat het tijd wordt voor een nieuwe website.

Lees meer

Conversie verhogen met website personalisatie

Personalisatie is klantgerichte marketing die op het juiste moment op de juiste plaats de juiste informatie aan de juiste persoon biedt. Met website personalisatie kan je als marketeer content veel dichter bij de wensen en behoeften van bezoekers brengen. Door relevante en persoonlijke content bouw je een band op met je doelgroep, zodat ze uiteindelijk gaan converteren.

Lees meer

In 11 stappen een website briefing schrijven (+ checklist)

Een goede website briefing is cruciaal voor het creëren van een succesvolle website die voldoet aan je doelstellingen, aantrekkelijk is voor je doelgroep en een positieve gebruikerservaring biedt. Lees hier hoe je een complete website briefing schrijft en download onze checklist als hulpmiddel (+ tips).

Lees meer

Google Analytics 4 (GA4): wat is er nieuw?

Google Analytics 4 is de opvolger van Universal Analytics (UA) en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Het was sinds juli 2019 al te testen als Google Analytics App + Web en is nu de standaard geworden. Wat heb jij aan de nieuwste versie van Google Analytics?

Lees meer

29 tips om conversie op je website te verhogen

Behaal jij niet genoeg conversie met je website? In dit artikel lees je 29 tips die jou gaan helpen om de conversie te verhogen. Download onze gratis interactieve checklist om aan te vinken welke punten je hebt uitgevoerd!

Lees meer

Verhoog conversie met uMarketingSuite

De uMarketingSuite is een makkelijk te gebruiken tool in het Umbraco CMS dat marketeers ondersteunt bij hun dagelijkse activiteiten. De tool bevat diverse functies die bijdragen aan het verhogen van conversie.

Lees meer

Het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco

De keuze voor het gebruiken van het juiste CMS is van groot belang voor het design, de functionaliteit en uitstraling van je website. Wij hebben de twee populaire content management systemen met elkaar vergeleken: het populaire Wordpress vs het gebruiksvriendelijke Umbraco.

Lees meer

Vijf redenen om je interne zoekfunctie te optimaliseren

Bezoekers verwachten een zoekfunctie die snel met relevante resultaten komt, maar voldoet jouw interne zoekfunctie ook aan deze verwachtingen? Wij geven je vijf redenen om de zoekfunctie op je website te optimaliseren.

Lees meer

Hoe verloopt een Umbraco overdracht?

Heb jij al een Umbraco website maar wil je overstappen naar een andere partij? In dit artikel leggen we uit hoe een overdracht van een Umbraco omgeving naar True People in zijn werk gaat.

Lees meer

Waarom is SEO zo belangrijk?

SEO is een belangrijk onderdeel als je meer bezoekers naar je website wilt trekken. Want stel je voor, je hebt veel geld uitgegeven om een mooie website te bouwen, maar je krijgt minder bezoekers dan je eigenlijk zou willen. Dit komt waarschijnlijk doordat jouw website niet hoog genoeg in Google staat. In dit blogbericht lees je waarom SEO zo belangrijk is!

Lees meer

Wat is Google Tag Manager en wat kan je ermee als marketeer?

Met Google Tag Manager kan jij zelf als marketeer tags plaatsen in de broncode van je website, zonder dat er direct toegang tot deze code nodig is. Lees hier meer over GTM!

Lees meer

Matomo, een alternatief voor Google Analytics?

Google Analytics is gratis, eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en makkelijk te integreren met andere Google diensten. Toch kiezen sommige organisaties ervoor om Matomo te gebruiken. Lees hier meer over Matomo.

Lees meer

Cookiewall op websites verboden

Sinds maart 2019 voldoet een cookiewall niet meer aan de regels van de privacywet, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voldoet jouw website aan de regels van de AVG?

Lees meer

Upgrade regelmatig je Umbraco omgeving

Umbraco is een product dat continu wordt doorontwikkeld. Zorg dat je Umbraco CMS up-to-date blijft door regelmatig een upgrade uit te voeren.

Lees meer

Agile Scrum methode; samen de wedstrijd winnen

Bij een scrum probeert een rugbyteam samen het doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. In de IT-wereld wordt de term gebruikt om op een effectieve en flexibele manier werkende software op te leveren. Lees hier meer over Agile Scrum!

Lees meer

Creëer digitale impact met onze maatwerk oplossingen.

Neem contact op