Angular Framework Over Angular Angular Case Op zoek naar een Angular oplossing?

Angular voor het juiste doel

Het doel van Angular is het vereenvoudigen van zowel de ontwikkeling als het testen van dergelijke applicaties door het aanbieden van een framework voor MVC-architectuur, samen met componenten die gewoonlijk worden gebruikt webapplicaties.

Angular

Angular is een open source webapplicatie framework dat is ontstaan als AngularJS. Het framework wordt onderhouden door Google en een groep van individuele ontwikkelaars en bedrijven die bezig zijn om de mogelijkheden voor het ontwikkelen van Single Page Applications (SPA) te verbeteren. Het doel is het vereenvoudigen van zowel de ontwikkeling als het testen van dergelijke applicaties door het aanbieden van een framework voor client-side model-view-controller (MVC)-architectuur, samen met componenten die gewoonlijk worden gebruikt in rich internet applications.

True People en Angular

Bij True People beschikken we over de juiste kennis om Angular in te zetten bij projecten. Angular is zeer geschikt voor specifieke toepassingen, maar er zijn ook scenario's dat Angular niet de beste keuze is. Naast het toepassen van Angular, adviseren wij ook of Angular de juiste keuze voor jou is. Wij hebben in diverse projecten gebruik gemaakt van Angular. De meest recente Angular case was voor het Nibud, waarvoor een geldplannen platform is ontwikkelt op basis van Angular 4. De kracht van Angular kunnen we combineren met Umbraco, ADAPT of een maatwerk oplossing o.b.v. Microsoft.NET. Op deze manier wordt de kracht van diverse technieken en tools benut. Angular verzorgt de presentatie en interactie van een applicatie. 

Voordelen

Angular maakt gebruik van de kracht van de machine van de bezoeker. Bij goede Angular applicaties hoeft de pagina weinig tot niet ververst te worden, waardoor het een zeer goede gebruikerservaring geeft. Het Angular Framework zorgt op een generieke manier voor meer interactie met de bezoekers. 

Nadelen

Een applicatie op basis van Angular is over het algemeen meer werk dan een traditionele webapplicatie, omdat bepaalde onderdelen zowel in Angular als in de backend ontwikkeld zullen worden. Daarnaast laden de gegevens van applicaties op basis van Angular pas in nadat de pagina geladen is. Dit zorgt voor een uitdaging voor de vindbaarheid van de website/applicatie. Er moet goed nagedacht worden over de zogenaamde 'first-render' van de pagina om problemen te voorkomen.

Startpunt Geldzaken Platform

Combinatie drie verschillende technieken: ADAPT + Umbraco + Angular

Op zoek naar een Angular oplossing?

Contact

Zoeken