Copyright True People. All Rights Reserved

Angular Framework

Angular is een Javascript Framework ontwikkeld door onder andere Google om webapplicaties te kunnen ontwikkelen.

Angular voor het juiste doel

Angular is zeer geschikt voor specifieke toepassingen, maar er zijn ook scenario's dat Angular niet de beste keuze is. Wij adviseren jou graag over Angular.

Angular

Om applicaties te kunnen bouwen, wordt in HTML de basis gemaakt. Daarna wordt er in Angular interactiviteit aan toegevoegd.

Wat is Angular? 

Angular is een open source webapplicatie framework dat is ontstaan als AngularJS. Het framework wordt onderhouden door Google en een groep van individuele ontwikkelaars en bedrijven die bezig zijn om de mogelijkheden voor het ontwikkelen van Single Page Applications (SPA) te verbeteren. Het doel is het vereenvoudigen van zowel de ontwikkeling als het testen van dergelijke applicaties door het aanbieden van een framework voor client-side model-view-controller (MVC)-architectuur, samen met componenten die gewoonlijk worden gebruikt in rich internet applications.

Voor- en nadelen

Wij hebben de voor- en nadelen van Angular voor je op een rijtje gezet: 

  • Voordelen

Angular maakt gebruik van de kracht van de machine van de bezoeker. Bij goede Angular applicaties hoeft de pagina weinig tot niet ververst te worden, waardoor het een zeer goede gebruikerservaring geeft. Het Angular Framework zorgt op een generieke manier voor meer interactie met de bezoekers. 

  • Nadelen

Een applicatie op basis van Angular is over het algemeen meer werk dan een traditionele webapplicatie, omdat bepaalde onderdelen zowel in Angular als in de backend ontwikkeld zullen worden. Daarnaast laden de gegevens van applicaties op basis van Angular pas in nadat de pagina geladen is. Dit zorgt voor een uitdaging voor de vindbaarheid van de website/applicatie. Er moet goed nagedacht worden over de zogenaamde 'first-render' van de pagina om problemen te voorkomen.

Combinatie met andere technieken

Wij hebben in diverse projecten gebruik gemaakt van Angular. De kracht van Angular kunnen we combineren met Umbraco, ADAPT of een maatwerk oplossing op basis van Microsoft.NET. Op deze manier wordt de kracht van diverse technieken en tools benut. Angular verzorgt de presentatie en interactie van een applicatie. 

Wil jij een webapplicatie?

Door middel van een webapplicatie helpen wij je de bedrijfsprocessen te optimaliseren of de klanttevredenheid verhogen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een maatwerk webapplicatie.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken