Copyright True People. All Rights Reserved

Maatwerk website

Jouw organisatie is uniek, jouw situatie is uniek.. Daarom worden websites van True People uniek gemaakt voor jou. En door continu te meten en te optimaliseren, behaal je pas echt online succes.

Behaal online succes

Ondernemen gaat over het behalen van doelen. Met een goed doordacht ontwerp en een langdurige samenwerking worden jouw online doelen behaald. Maak een vrijblijvende afspraak.

Waar letten wij op?

Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Het behalen van conversie
 • SEO vriendelijkheid
 • Mobielvriendelijkheid
 • Unieke klantbeleving
 • Mooi design

Uniek maatwerk

Onze aanpak is altijd maatwerk, bovenop bewezen tools. Wij kunnen elke online behoefte vullen, want wij maken een digitale oplossing uniek voor jou. Bij True People geloven we dat persoonlijke benadering en een langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle website. We kijken daarom verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen en verbeterpunten. 

Hoe komt jouw website tot stand?

1. Kennismaking & onderzoek

1. Kennismaking & onderzoek

Zodra de samenwerking start, gaan we dieper in op de vraag. Tijdens kennismakingsgesprekken worden jouw wensen, eisen en doelstellingen geïnventariseerd. Ook brengen we jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen en problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we een website die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

2. Brainstormsessies & interactieontwerp

Aan de hand van de uitkomsten uit de eerste fase, gaan we brainstormen over impactvolle innovaties. Er wordt nagedacht over welke content en functionaliteit op de website moet komen. Dit zetten we om in wireframes. In de wireframes wordt de structuur van de website duidelijk en visualiseren we hoe gebruikers de doelen gaan bereiken, zonder daarbij afgeleid te worden door de grafische vormgeving. 

3. Grafisch ontwerp

3. Grafisch ontwerp

Zodra iedereen tevreden is met het interactieontwerp, vertalen we deze door naar een grafisch ontwerp. Dit doen we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We denken na over kleurgebruik, foto's, video's, lettertypes en iconen. We maken het design voor verschillende schermgroottes (mobiel, desktop en tablet). 

4. Technische realisatie

4. Technische realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met het ontwikkelen van de nieuwe website. Via onze testomgeving wordt jij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die we maken. Op deze manier kan er worden bijgestuurd en/of worden uitgebreid, zodat de nieuwe website volledig aan jouw wens voldoet. 

5. Oplevering

5. Oplevering

Wanneer er uitgebreid is getest en iedereen is tevreden, wordt de website opgeleverd. Wij verhuizen de testomgeving naar de definitieve plek, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Hoera, je bent live! 

6. Meten & optimaliseren

6. Meten & optimaliseren

Na afronding van het project blijven wij betrokken. Door continu te meten worden concrete haalbare verbeterpunten vastgesteld welke meteen doorgevoerd worden, want dan haal je pas echt online succes. Daarnaast bieden wij ondersteuning in het optimaliseren van je online vindbaarheid en het invullen van content. 

Meten is weten

Samen met onze klanten willen we duidelijk identificeren waarom bezoekers op de website(s) komen en vaststellen waar deze mensen binnen de website moeten zijn. Door actief te meten wat bezoekers doen en hoe ze binnenkomen op de website, kan periodiek gerapporteerd worden over hoe goed we de bezoekers helpen. Op basis van deze informatie kunnen concrete haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat we de juiste bezoekers weten te bereiken en kunnen helpen.

Umbraco CMS

Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een content management systeem (CMS) essentieel. Bij het realiseren van websites maken wij gebruik van het Umbraco CMS. Umbraco is extreem gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig content kan beheren (ook zonder technische kennis). Met Umbraco kunnen wij jouw website volledig inrichten op de manier die jij wil (zowel voor- als achterkant). True People heeft meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars en is officieel Umbraco Certified Partner.

Online doelen

Het doel van een website bepalen is het startpunt voor het ontwikkelen van een resultaatgerichte website. Door te kiezen voor ons, kan jij met je nieuwe website bijvoorbeeld:

 • Meer leads genereren
  Met een nieuwe website van bezoekers klanten maken. 
 • Bezoekers beter informeren
  Met een nieuwe website het gewenste resultaat behalen. 
 • Bedrijfsprocessen digitaliseren
  Met een nieuwe website kosten en tijd besparen. 
 • Bezoekers een extra service aanbieden
  Met een nieuwe website de klanttevredenheid verhogen. 
 • Meer producten/services verkopen
  Met een nieuwe website meer omzet draaien.
 • Uitstraling van je merk versterken
  Met een nieuwe website meer mensen binden aan je merk. 

Behaal online succes

Kies voor True People en bereik je online doelen met een resultaatgerichte website. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een resultaatgerichte website.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken