Copyright True People. All Rights Reserved

Website

Levert je huidige website niet de resultaten die je wilt? Of heb je nog geen website en je concurrenten wel? Dan is het tijd voor een nieuwe website.

Bereik je doelen met een nieuwe website

Door met jou in gesprek te gaan en te denken vanuit de gebruiker, creëren we een impactvolle website die helpt bij het behalen van je online doelen.

Resultaatgerichte website

Een goed doordacht ontwerp zorgt ervoor dat je meer bezoekers krijgt en dat deze ook daadwerkelijk overgaan tot de gewenste actie. Waar letten wij op?

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Het behalen van conversie
 • SEO vriendelijkheid
 • Mobielvriendelijkheid
 • Unieke klantbeleving
 • Mooi design

Meedenken zit in ons DNA

Bij de realisatie van een website moet met veel zaken rekening worden gehouden. Wij geloven in een pragmatische invulling en gezamenlijke verantwoordelijkheid, zodat er een optimaal resultaat wordt behaald. Het zit in ons DNA om mee te denken met onze klanten. Goede communicatie is essentieel voor een succesvol project. Jouw contactpersoon bij True People heeft uitgebreide kennis en ervaring en kan jouw vraagstuk direct vertalen naar mogelijke technische oplossingen. 

Umbraco CMS

Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een content management systeem (CMS) essentieel. Bij het realiseren van websites maken wij gebruik van het Umbraco CMS. Umbraco is extreem gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig content kan beheren (ook zonder technische kennis). Met Umbraco kunnen wij jouw website volledig inrichten op de manier die jij wil (zowel voor- als achterkant). True People heeft meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars en is officieel Umbraco Certified Partner.

Hoe komt jouw website tot stand?

1. Digitale strategie & advies

1. Digitale strategie & advies

Zodra de samenwerking start, gaan we dieper in op de vraag en zullen we continu adviseren in mogelijkheden om toe te werken naar haalbare oplossingen. Wij inventariseren jouw wensen, eisen en doelstellingen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.
2. Doelgroepbenadering

2. Doelgroepbenadering

Wij brengen jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen en problemen begrijpen. Door vanuit de gebruiker te denken, creëren we de beste digitale klantbeleving. Hebben jullie dit zelf al in kaart gebracht? Dan kan dit worden overgeslagen. 
3. Interactieontwerp

3. Interactieontwerp

Het interactieontwerp heeft als belangrijkste doel om te bepalen hoe bezoekers geïnformeerd gaan worden en hoe ‘interactie’ gaat plaatsvinden. We denken daarbij na over de structuur van de websites en beschrijven hoe gebruikers doelen gaan bereiken, zonder daarbij afgeleid te worden door de grafische vormgeving.
4. Grafisch ontwerp

4. Grafisch ontwerp

Zodra we tevreden zijn met het interactie ontwerp, vertalen we deze door naar een grafisch ontwerp. Dit doen we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We denken na over kleurgebruik, foto's, video's, lettertypes en iconen. We optimaliseren het design voor alle schermgroottes (mobiel, desktop en tablet). 
5. Technische realisatie

5. Technische realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met het ontwikkelen van de nieuwe website. Via onze testomgeving wordt jij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die we maken. Op deze manier kan er worden bijgestuurd en/of worden uitgebreid, zodat de nieuwe website volledig aan jouw wens voldoet. 
6. Optimalisatie

6. Optimalisatie

Na de afronding van het project blijven wij betrokken voor verdere optimalisaties, zodat wij jullie wensen snel kunnen doorvoeren. Daarnaast bieden wij ondersteuning in het optimaliseren van je online vindbaarheid, het behalen van je online marketing doelen en het invullen van je content. 


Meten is weten

Samen met onze klanten willen we duidelijk identificeren waarom bezoekers op de website(s) komen en vaststellen waar deze mensen binnen de website moeten zijn. Door actief te meten wat bezoekers doen en hoe ze binnenkomen op de website, kan periodiek gerapporteerd worden over hoe goed we de bezoekers helpen. Op basis van deze informatie kunnen concrete haalbare verbeterpunten worden vastgesteld, zodat we de juiste bezoekers weten te bereiken en kunnen helpen.

MEer informatie

Online doelen

Het doel van een website bepalen is het startpunt voor het ontwikkelen van een resultaatgerichte website. Door te kiezen voor ons, kan jij met je nieuwe website bijvoorbeeld:

 • Meer leads genereren
  Met een nieuwe website van bezoekers klanten maken. 
 • Bezoekers beter informeren
  Met een nieuwe website het gewenste resultaat behalen. 
 • Bedrijfsprocessen digitaliseren
  Met een nieuwe website kosten en tijd besparen. 
 • Bezoekers een extra service aanbieden
  Met een nieuwe website de klanttevredenheid verhogen. 
 • Meer producten/services verkopen
  Met een nieuwe website meer omzet draaien.
 • Uitstraling van je merk versterken
  Met een nieuwe website meer mensen binden aan je merk. 

Behaal online succes

Kies voor True People en bereik je online doelen met een resultaatgerichte website. Maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een resultaatgerichte website.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken