Copyright True People. All Rights Reserved

Maatwerk webapplicatie

Geen enkele klant is hetzelfde. Wij maken daarom een webapplicatie uniek voor jou. Met een goed doordacht ontwerp is je webapplicatie pas echt succesvol.

Speciaal voor jou op maat

Voor een webapplicatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij kijken verder dan alleen de vraag en denken doorlopend mee in haalbare oplossingen, zodat jouw unieke maatwerk webapplicatie echt succesvol is.

Zo komt een succesvolle webapplicatie tot stand

Wij kunnen elke online behoefte vullen, want de webapplicatie wordt uniek voor jou op maat gemaakt. Wij geloven dat persoonlijke benadering en langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle online oplossing.

Analyseren

Analyseren

Tijdens kennismakingsgesprekken inventariseren we jouw wensen, eisen & doelstellingen. Wij brengen jouw doelgroep in kaart, zodat we hun wensen & problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

Maken

Maken

Na de analyse gaan we brainstormen over impactvolle innovaties. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan. Het design maken we op basis van jouw huisstijl en met oog op het behalen van de gestelde doelen. We optimaliseren het design voor alle schermgroottes.

Optimaliseren

Optimaliseren

Na de afronding van het project blijven wij betrokken bij jouw organisatie. Door continu te meten en te optimaliseren, behaal je pas echt online succes. 

Sneller en efficiënter werken met een webapplicatie

Waar vroeger een website voldoende was, kiezen steeds meer bedrijven om ook een webapplicatie te laten bouwen. Deze wordt onder andere gebruikt door werknemers om een bepaalde taak tijdens het werk te digitaliseren of bezoekers een extra service aan te bieden. Met een webapplicatie kan je:

 1. Bedrijfsprocessen optimaliseren
  Met een webapplicatie het werk zo eenvoudig mogelijk maken.
 2. Tijd en kosten besparen
  Met een webapplicatie sneller en efficënter werken. 
 3. Bezoekers een extra service aanbieden
  Met een webapplicatie de klanttevredenheid verhogen door een (extra) service aan te bieden.
 4. Menselijke fouten voorkomen
  Met een webapplicatie je processen digitaliseren. 

Altijd toegankelijk

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie wordt gebruikt in een browser, hierdoor is een webapplicatie altijd en overal toegankelijk. Het voordeel van een maatwerk webapplicatie is dat het volledig op jou wensen kan worden afgestemd. De mogelijkheden voor webapplicaties zijn eindeloos. Voorbeelden van webapplicaties: klantenportalen, intranetten, CRM-systemen, ordersystemen, e-learning applicaties, et cetera.

Voordelen van een maatwerk webapplicatie laten bouwen

Door het digitaliseren van interne processen voorkom je menselijke fouten en bespaar je een hoop tijd aan de invoer van data. Die tijd kunnen medewerkers gaan besteden aan belangrijke zaken voor de groei van je bedrijf. Wij hebben alle voordelen van een webapplicatie voor je op een rijtje gezet:

 • Geen installatie nodig
 • Alleen internet nodig
 • Gemakkelijk gegevens uitwisselen met medewerkers, klanten of partners
 • Eenvoudig te koppelen met websites of andere webservices
 • Gebruikt geen harde schijf ruimte
 • Makkelijk data opslaan
 • Mogelijkheid om bezoekers te laten inloggen
 • Uitbreidbaar met nieuwe functionaliteiten

Kies voor True People

Voor een maatwerk webapplicatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Door eerst jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren, realiseren we het beste resultaat.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een maatwerk webapplicatie.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken