Maatwerk webapplicatie Wij maken webapplicaties Maatwerk cases Op zoek naar een maatwerk applicatie?

Wij maken maatwerk webapplicaties

Het voordeel van een maatwerk webapplicatie ten opzichte van standaard software is dat je precies de functionaliteiten krijgt die je nodig hebt.

Het versnellen van bedrijfsprocessen

Een webapplicatie heeft als doel het werk zo eenvoudig mogelijk te maken of de klant een (extra) service te bieden. Het voordeel van een maatwerk webapplicatie is dat het volledig op jou wensen kan worden afgestemd, hierin zijn geen beperkingen. Wij ontwerpen en bouwen maatwerk webapplicaties zoals klantenportalen, intranetten, extranetten, e-learning applicaties, et cetera. Een webapplicatie is altijd bereikbaar via de webbrowser van alle mogelijke devices met internetverbinding. Een webapplicatie is uiteindelijk kostenbesparend, versnelt bedrijfsprocessen en voorkomt menselijke fouten. 

Kies True People 

  • Ervaren met maatwerk webapplicaties

Bij True People hebben we al meerdere webapplicaties ontwikkeld, welke volledig op maat zijn gemaakt. 

  • Het analyseren van bedrijfsprocessen

Door jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren ontdekken we welke mogelijkheden er zijn om de bedrijfsprocessen te automatiseren.

  • Kijken naar te benutten kansen

We gaan verder dan alleen ontwikkelen van een webapplicatie. We kijken gezamenlijk welke kansen er nog meer te benutten zijn.

  • Betrekken jou actief

Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte en word je actief betrokken, zodat bijsturing mogelijk is. 

Microsoft .NET Framework

Wij maken gebruik van het Microsoft. NET Framework voor het ontwikkelen van webapplicaties. Door de bewezen standaarden en vele bouwblokken die Microsoft beschikbaar stelt, zijn .NET applicaties goed onderhoudbaar en veiliger. 

MICROSOFT .NET

Op zoek naar een maatwerk applicatie?

Contact

Zoeken