Copyright True People. All Rights Reserved

Maatwerk webapplicatie

Efficiency | Omzetverhoging | Tijdswinst

Maatwerk webapplicaties die leiden tot versnelling in de groei

Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke en slimme maatwerk webapplicaties zoals een klantenportaal, intranet of e-learning applicatie. Onze webapplicaties leiden tot versnelling in de groei met efficiëntere bedrijfsprocessen en/of verbeterde dienstverlening voor gebruikers.

Geld en tijd besparen met een maatwerk webapplicatie

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Onze webapplicaties zijn altijd en overal toegankelijk, waardoor gebruikers hun taken gemakkelijk kunnen uitvoeren het bijdraagt aan een optimale online ervaring. Na oplevering helpen wij bij onderhoud en uitbreiding.

Een maatwerk webapplicatie van True People draagt bij aan:

  • Efficiency
  • Omzetverhoging
  • Tijdswinst

Wij zijn jouw digitale partner voor lange termijn. Wij raken enthousiast van samenwerkingen waar alle betrokken partijen beter van worden en helpen jouw webapplicatie naar een hoger niveau te tillen. We combineren jouw kennis van de organisatie en de behoefte van de eindgebruiker met onze kennis van online, zodat we een onderscheidende webapplicaties realiseren.

Samen optimaal resultaat bereiken via: 

1. Online strategie

Bij ons is de online strategie altijd het vertrekpunt. Een online strategie helpt bij het maken van de juiste keuzes en het stellen van prioriteiten. De online strategie heeft als doel om jouw organisatie en de doelgroep bij elkaar te brengen.

2. Ontwerp

Om unieke gebruikerservaringen te realiseren, verdiepen we ons in het gedrag van bezoekers. We denken na over hoe bezoekers gemakkelijk door de webapplicatie navigeren en maken dit visueel in wireframes. Vanuit de wireframes werken we verder aan een unieke straling die past bij de huisstijl van je organisatie, oftewel het design.

3. Ontwikkeling

In korte sprints van ongeveer twee weken voeren we ontwikkelingen uit. Aan het einde van elke sprint leveren wij het (deel)product. Jij kan dan het (deel)product controleren en heb je de kans om feedback te geven.

4. Optimalisatie

Een digitale oplossing moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor de gebruikers maar ook voor Google. Door je digitale oplossing goed te onderhouden, relevante content te plaatsen, updates uit te voeren en uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij je doelgroep.

Marjolein Smit

Online communicatie & marketing

True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!

Kies voor True People

Voor een maatwerk webapplicatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Door eerst jouw bedrijfsprocessen grondig te analyseren, realiseren we het beste resultaat.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een maatwerk webapplicatie.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken