Microsoft .NET Framework Microsoft partner Op zoek naar een digitale oplossing?

Specialist in Microsoft .NET

Al vele jaren is Microsoft .NET één van de talen waarin professionele software wordt geschreven. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en webapplicaties.

Microsoft .NET

Microsoft .NET bestaat sinds 2002 en is in de loop der tijd actief doorontwikkeld door Microsoft. Het framework bevat componenten waarmee snel professioneel ontwikkelt kan worden. Er is goed nagedacht over beveiliging en uitbreidbaarheid. Voor koppelingen met andere systemen zijn tevens standaarden.

Professionele programmeertaal

Microsoft .NET is een professionele programmeertaal en wordt samen met JAVA gezien als de taal waarin duurzame en veilige (web)applicaties ontwikkelt moeten worden. Door de bewezen standaarden en vele bouwblokken die Microsoft beschikbaar stelt, zijn .NET applicaties goed onderhoudbaar en veiliger. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en bedrijfsapplicaties.

Ervaring

Microsoft.NET is onderdeel van alle applicaties die we ontwikkelen bij True People. Umbraco is een open-source content management systeem op basis van Microsoft .NET. ADAPT is ontwikkelt in .NET en Angular combineren we veelal met één of meer van de andere diensten. True People heeft Microsoft certificeringen in huis en door de vele jaren ontwikkelen in .NET weten we van de hoed en de rand.

Consultancy & advies

Naast het bouwen van oplossingen op basis van Microsoft .NET, kunnen we ook adviseren en ondersteunen bij uw applicaties. We kunnen meedenken over architectuur of een scan uitvoeren over de kwaliteit van de Microsoft applicatie.

Op zoek naar een digitale oplossing?

Contact

Zoeken