Copyright True People. All Rights Reserved

Microsoft .NET Framework

Al vele jaren is Microsoft .NET één van de talen waarin professionele software wordt geschreven. 

Hulp nodig?

Naast het bouwen van oplossingen op basis van Microsoft .NET, kunnen we ook adviseren en ondersteunen. Wij helpen jou graag!

Microsoft .NET

Microsoft .NET bestaat sinds 2002 en is in de loop der tijd actief doorontwikkeld door Microsoft. Het framework bevat componenten waarmee snel professioneel ontwikkelt kan worden.

Professionele programmeertaal

Microsoft .NET is een professionele programmeertaal en wordt samen met JAVA gezien als de taal waarin duurzame en veilige (web)applicaties ontwikkelt moeten worden. Door de bewezen standaarden en vele bouwblokken die Microsoft beschikbaar stelt, zijn .NET applicaties goed onderhoudbaar en veiliger. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en webapplicaties.

Oplossingen op basis van Microsoft .NET

Microsoft.NET is onderdeel van alle websites en webapplicaties die wij ontwikkelen. Umbraco is een open-source content management systeem (CMS) op basis van Microsoft .NET. ADAPT is ontwikkelt in .NET en Angular combineren we veelal met één of meer van de andere diensten. Naast het bouwen van oplossingen op basis van Microsoft .NET, kunnen we ook adviseren en ondersteunen. We kunnen meedenken over architectuur of een scan uitvoeren over de kwaliteit van de Microsoft applicatie.

Nieuwe website of webapplicatie?

Behaal je online doelen met een website of webapplicatie op basis van Microsoft .NET Framework.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een creatieve digitale oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken