Copyright True People. All Rights Reserved

Microsoft .NET Framework

Al vele jaren is Microsoft .NET één van de talen waarin professionele software wordt geschreven. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en webapplicaties.

Specialist in Microsoft .NET

Wij maken al applicaties met behulp van Microsoft .NET sinds de opkomst in januari 2002. Door te vernieuwen en mee te gaan met de ontwikkelingen van het framework hebben we actuele kennis en kunnen we samen met jou de optimale oplossing realiseren.

Microsoft .NET

Microsoft .NET bestaat sinds 2002 en is in de loop der tijd actief doorontwikkeld door Microsoft. Het framework bevat componenten waarmee snel professioneel ontwikkelt kan worden. Er is goed nagedacht over beveiliging en uitbreidbaarheid. Voor koppelingen met andere systemen zijn tevens standaarden.

Professionele programmeertaal

Microsoft .NET is een professionele programmeertaal en wordt samen met JAVA gezien als de taal waarin duurzame en veilige (web)applicaties ontwikkelt moeten worden. Door de bewezen standaarden en vele bouwblokken die Microsoft beschikbaar stelt, zijn .NET applicaties goed onderhoudbaar en veiliger. Door de duurzaamheid, veiligheid, uitbreidbaarheid en flexibiliteit is het geschikt voor complexe websites en bedrijfsapplicaties.

Ervaring

Microsoft.NET is onderdeel van alle applicaties die we ontwikkelen bij True People. Umbraco is een open-source content management systeem op basis van Microsoft .NET. ADAPT is ontwikkelt in .NET en Angular combineren we veelal met één of meer van de andere diensten. True People heeft Microsoft certificeringen in huis en door de vele jaren ontwikkelen in .NET weten we van de hoed en de rand.

Consultancy & advies

Naast het bouwen van oplossingen op basis van Microsoft .NET, kunnen we ook adviseren en ondersteunen bij uw applicaties. We kunnen meedenken over architectuur of een scan uitvoeren over de kwaliteit van de Microsoft applicatie.

Ja, ik wil digitaal versnellen

Door middel van een webapplicatie helpen wij je de bedrijfsprocessen te optimaliseren of de klanttevredenheid verhogen.

Contact

Leuk dat je contact met ons zoekt! Geef aan hoe we je kunnen helpen, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.
Wil je dat contact met jou opnemen? Vul dan alleen je Naam en telefoonnummer of e-mailadres in!

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Bergstraat 23
3811 NE Amersfoort

Zoeken