+31 (0)33 247 1227

Zoeken

 • Voordelen
 • aanpak
 • klanten vertellen
 • Snel naar...

  Voordelen voor jouw bedrijf

  Alla data op één plek

  Een klantenportaal kan data ontvangen van verschillende systemen, dit is niet alleen fijn voor jouw klant, maar ook voor binnen de organisatie. Zo kan je bijv. de stand van zaken, interactie met de klant, verstuurde offertes en facturen snel terugvinden.

  Tijdswinst

  Verschillende systemen kunnen data naar de webapplicatie sturen, daardoor kunnen interne processen geautomatiseerd worden, waardoor het je bedrijf tijd bespaard.

  Meer inzicht

  Inzicht in klantgegevens, maar ook interne processen. Ook voor jullie is alle data terug te vinden in het klantenportaal. Met deze gegevens kun je een nog betere personalisering creëren.

  Voordelen voor jouw klant

  Gebruikersgemak

  Je klanten hebben de mogelijkheid tot 24/7 self-service. Iedereen vind het fijn zijn eigen zaken te kunnen regelen, zonder afhankelijk te zijn van een ander. Met een klantenportaal hebben ze altijd inzicht in bijv. documenten, offertes, facturen, etc.

  Betere klantervaring

  Een klantenportaal verbeterd het klanttraject. Als je klanten een fijne ervaring met je bedrijf hebben, zullen ze je (lang) trouw blijven.

  Privacy

  Een klantenportaal geeft een sterk gevoel van privacy en transparantie. Aangezien de klant een eigen unieke login heeft is het duidelijk dat de informatie alleen bestemd is voor de klant.

  Waar ligt onze kracht? Samenwerken met True People

  Persoonlijk contact

  Vind je persoonlijk contact belangrijk? Wij ook! Samenwerken is een cruciaal onderdeel voor een langdurige partnership. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we samen naar een oplossing bouwen die echt toegevoegde waarde heeft voor jouw business.

  Proactief meedenken

  Door betrokken te zijn bij jouw organisatie en eerst de behoefte achter je vraag te begrijpen, kunnen wij kritisch meedenken in oplossingen waarmee we samen succes kunnen behalen. Wij komen zelf met initiatieven als wij het gevoel hebben dat onze klanten hier baat bij hebben.

  Maatwerk oplossingen

  Jouw organisatie is uniek. Daarom bouwen wij altijd maatwerk digitale oplossingen. Geen standaardpakketten met beperkingen, maar een oplossing volledig afgestemd op jouw wensen, behoeften, eisen en verwachtingen.

  103 Docenten
  350 Aangeboden cursussen
  2970 Inschrijvingen sinds nieuwe website

  Succesverhaal: Scholen in de Kunst Scholen in de Kunst is volledig gedigitaliseerd voor het inschrijven van honderden cursussen

  Scholen in de Kunst heeft in samenwerking met True People een website gemaakt met daaraan vast een middleware omgeving en een klantenportaal.

  Scholen in de Kunst kan in het klantenportaal aanbod en inschrijvingen beheren. Leden kunnen hun cursussen, betalingen en gebruikers beheren in het portaal.

  De mogelijkheden bespreken voor een maatwerk webapplicatie?

  Neem contact op

  Dit is onze aanpak: werkwijze klantenportaal

  Benieuwd hoe wij het bouwen van een klantenportaal aanpakken? Wij hebben een uitgebreide tijdlijn voor je samengesteld, waardoor je precies kan zien welke stappen wij ondernemen voordat we bij het eindresultaat zijn. Na het opleveren van de webapplicatie, houden we deze in beheer en zorgen we ervoor dat het goed onderhouden blijft.

  Probleem-, en doelgroepanalyse

  Analyse bekijken

  Elk proces begint bij een probleemstelling of vraagstuk. Voordat we de samenwerking aangaan willen wij dit gezamenlijk in kaart brengen en jullie (organisatie) natuurlijk beter leren kennen.

  Organisatiedoelen vaststellen

  Wie ben je als organisatie en tegen welke problemen loop je aan om je doelen te bereiken? Dat zijn belangrijke vragen die aan het begin van het traject gesteld moeten worden.

  Persona’s

  Persona’s geven je inzicht om het portaal volledig naar wensen van de eindgebruiker in te richten. Dit doen we tijdens een interactieve brainstormsessie.

  Design Sprint

  Indien nodig, plannen we een Design Sprint in. Dit is een methode om sneller tot een innovatie opslossing te komen. Tijdens de Design Sprint maken we het probleem duidelijk, bedenken we een oplossing, bouwen we een prototype en testen we het met de eindgebruikers.

  Analyse bekijken

  Requirements

  Requirements bekijken

  Na de uitgebreide analyse hebben we de gewenste klantenportaal voor ogen. Nu moeten we bepalen hoe we het portaal gaan inrichten, zo kijken we onder andere naar de functionaliteiten die het klantenportaal moet beschikken en of we hiervoor data van andere systemen nodig hebben.

  Functionaliteiten

  We kijken naar de gewenste functionaliteiten van het klantenportaal. Degene met de meeste prioriteit nemen we mee in het MVP.

  Software koppelingen

  Met welke externe systemen moet het klantenportaal kunnen communiceren? Al deze informatiestromen worden gebundeld en komen samen in het portaal.

  Scoping

  Doormiddel van scoping vormen we de basis van het planningsproces en definiëren we de einddoelen van het project.

  Requirements bekijken

  Feasibility Check

  Feasibility check bekijken

  Wat hebben we nodig om het gewenste klantenportaal te bouwen? Kunnen we de data uit externe systemen halen? Hoeveel tijd gaat het in beslag nemen om het te bouwen? En hoe is de verhouding tussen de investering en de bussineswaarde die het je oplevert. Dit zijn de vragen waar we ons vervolgens mee bezig gaan houden.

  Proof of Concept

  Door middel met een proof of concept bepalen we of het portaal dat we hebben bedacht, qua functionaliteiten en externe koppelingen, haalbaar is.

  Tool selectie

  Vervolgens bepalen met welke tools, plug-ins en framework we gaan inzetten om het portaal in te ontwikkelen. Wij kunnen het bouwen in ADAPT of Umbraco, maar ook een combinatie ervan zijn!

  Feasibility check bekijken

  Ontwikkeling MVP

  Ontwikkeling MVP bekijken

  MVP staat voor Minimum Viable Product, dit is de eerste versie van het klantenportaal. Het doel van de MVP is het sneller in gebruik kunnen hebben van het portaal en op basis van ervaringen en nieuwe wensen meer functionaliteiten toevoegen. We houden je altijd nauw betrokken bij de bouw, zodat je precies weet wat de stand van zaken is!

  Agile Scrum Methode

  Het bouwen van de MVP doen we volgens de Agile Scrum Methode. We werken in teams samen naar het gewenste eindresultaat.

  Oplevering MVP

  Het portaal is live, trek de champagne maar open! Na het opleveren is de MVP klaar voor gebruik.

  Ontwikkeling MVP bekijken

  Doorontwikkeling

  Doorontwikkeling bekijken

  Een klantenportaal is een levend product. Na het opleveren van de MVP, werken we door aan de uitbreiding van de gewenste functionaliteiten. Blijven altijd bezig op de achtergrond en denken proactief mee om het portaal te blijven verbeteren.

  Analyse

  Voor elke nieuwe probleemstelling zoeken we weer een passende oplossing. Hiervoor moeten we eerst alle wensen en eisen helder hebben, dit geeft ons een goed beeld voor de gewenste uitbreiding.

  Feasibility Check

  Voor een nieuwe oplossingen, toetsen we ook weer de haalbaarheid van dit project. Wij kiezen altijd voor de meest efficiënte aanpak!

  Ontwikkelen

  Ook het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten doen we volgens de Agile Scrum Methode. Hierbij ben jij ook altijd nauw betrokken.

  Doorontwikkeling bekijken

  Beheer & onderhoud

  Beheer en onderhoud bekijken

  Naast het doorontwikkelen van het portaal, zijn wij ook bezig met het onderhoud ervan. Wij zorgen ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost, het portaal altijd up-to-date blijft en doen ons best om hackers buiten de deur te houden.

  Support

  Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en via onze backlog kan je nieuwe aanpassingen of problemen doorgeven. Het team pakt dit zo snel mogelijk op.

  Updates

  Om ervoor te zorgen dat het portaal landurig mee gaat, worden er regelmatig updates uitgevoerd. Elke update zorgt vaak weer voor nieuwere mogelijkheden, een snellere portaal of lossen we eventuele problemen op.

  Veiligheid & oplossen bugs

  In een portaal staan veel privé gegevens. Om te voorkomen dat dit op straat beland doen we er alles aan om je portaal zo veilig mogelijk te onderhouden.

  Beheer en onderhoud bekijken

  Spreekt onze werkwijze je aan? Kom eens langs!

  Neem contact op

  Wat onze klanten zeggen

  Daniëlle Nierop

  Digital Marketing Manager, AMCS Group

  “True People is voor ons een proactieve partner die ons goed adviseert. Ze weten wat wij nodig hebben, voordat wij dat zelf weten. Ze hebben goede controle over het project met betrekking tot doorlooptijd en budget, leveren snelle support en staan altijd voor ons klaar!”

  Marjolein Smit

  Online communicatie & marketing, Scholen in de Kunst

  “True People maakt zijn naam helemaal waar: je hebt te maken met echte mensen, die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw organisatie en de doelen die je wilt bereiken. Ze denken actief mee, gaan voor duurzame digitale oplossingen en zetten vaak een stap extra. Wij zijn heel blij met de samenwerking met True People!”

  Marnix Overkamp

  Online Marketeer, Sleeptrade

  “True People is echt thuis in digitale oplossingen en denkt mee in mogelijkheden die we zelf niet bedenken. In de samenwerking wordt mijn probleem ook het probleem van True People. Samen lossen we het op!”

  Janneke van der Loo

  Communicatieprofessional, Enpuls Warmte Infra

  “True People is voor mij echt een toegankelijke sparringpartner. Hun professionaliteit uit zich op technisch, persoonlijk en creatief niveau. De lijnen zijn kort en de output is top!”

  FAQ

  Kunnen jullie mijn klantenportaal ook hosten?

  Ja, wij bieden hosting aan in de cloud. Eventueel kun je natuurlijk ook voor een eigen (off-)cloud optie kiezen.

  Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn klantenportaal veilig is?

  We maken in onze software gebruik van bewezen technieken en zorgen dat updates (security patches) zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen. De door ons gebruikte cloud omgeving is ISO 27001, ISO 9001, PCI-DSS, NEN 7510, en ISAE 3402 Type I gecertificeerd.

  Hoe beschermen jullie de ontwikkelde bron-code?

  Elke aanpassing die wij maken wordt voorzien van meta-informatie en veilig gesteld in onze source control software.

  Krijg ik een test-omgeving tijdens de ontwikkeling?

  Ja, wij werken standaard met Ontwikkel, Test, Acceptatie en een Productieomgeving. Deze omgevingen worden automatisch bijgewerkt met de laatste versie.

  Kunnen jullie koppelingen maken met andere systemen?

  Ja, elk systeem met een koppelmogelijkheid (API) kan worden gebruikt. We hebben ervaring met veel bekende HR, CRM en ERP systemen.

  Wat maakt jullie anders dan andere internetbureaus?

  Bij True People streven we naar een langdurige samenwerking, waarbij we samen succes behalen. Wij nemen altijd jullie wensen en behoeften mee, maar doen altijd nog een stapje extra. Met onze ruime ervaring in het bouwen van websites en webapplicatie, kunnen we je helpen aan een oplossing waarmee je organisatie écht van gaat groeien. Je hebt te maken met echte mensen, waarmee je veel persoonlijk contact zal hebben.

  Kunnen jullie ook een mijn-omgeving bouwen?

  Ja zeker! Een mijn-omgeving is ook een webapplicatie.

  Heb je al een bestaande website? Dan kunnen wij de mijn-omgeving koppelen aan je website. Als je een nieuwe website én mijn-omgeving wilt, kunnen wij dat beide voor je doen!

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bouwen jullie ook webshops?

  In principe kunnen wij alles bouwen, ook webshops. Wij richten ons echter wel op complexe websites en webapplicaties. Als jullie een webshop willen waarbij een bestaand e-commerce platform niet werkt, dan kunnen wij je helpen met een volledig op maat gemaakte webshop.

  Optimaliseer de klantbeleving en efficiëntie met een op maat gemaakte klantenportaal

  Neem contact op

  Snel naar

  Volg ons

  62054708NL854620345B01NL66RABO0103888195