Content management systeem Gerelateerde artikelen Wil jij een Umbraco website?

Wat is een CMS en welke is het meest geschikt voor jou?

Geen technische kennis vereist

Een CMS vereenvoudigt het onderhoudsproces van een website. Met een CMS kun je nieuwe dingen op je site plaatsen, bestaande dingen aanpassen en dingen van je site afhalen. Met een CMS is het ook voor mensen zonder technische kennis mogelijk om de inhoud van een website aan te passen. De techniek en het ontwerp van de website wordt losgekoppeld van de inhoud (content). Alle content die in aanmerking komt voor actualisering en verandering, kan worden aangepast.

Doordat je met een CMS zelf je site kan beheren, ben je continu bezig met het vernieuwen van je site en zal je daardoor meer bezoekers en dus potentiële klanten trekken.

Umbraco vs. WordPress

Een bekend CMS waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt, is WordPress. Naast WordPress is er nog een groot CMS waar wij erg fan van zijn, namelijk Umbraco.  Beide contentmanagementsystemen hebben overeenkomsten, maar zijn ook erg verschillend. Wat is het grootste verschil tussen deze twee contentmanagementsystemen? Wij leggen het je kort uit.

WordPress is makkelijk te gebruiken, heeft veel templates waaruit gekozen kan worden en heeft een ruime keuze aan functionaliteiten. Voor de korte termijn en zonder al te veel plug-ins is WordPress een goede optie voor je website. Wanneer je een uitgebreide website wil die aan jou wensen en eisen moet voldoen voor op een lang termijn, is Umbraco een betere optie. Het Umbraco CMS kan geheel ingericht worden naar jouw wensen. Daarnaast is Umbraco ook de meest veilige oplossing.

True People kiest Umbraco

Zoals hierboven al staat genoemd, zijn wij zelf erg fan van Umbraco. Voor het maken van websites maken wij dan ook veelal gebruik van Umbraco. Benieuwd naar nog meer voordelen van Umbraco? 

MEER UMBRACO

 

Wil jij een Umbraco website?

Contact

×

Zoeken