Umbraco CMS Gerelateerde artikelen Wil jij ook een Umbraco oplossing?

Voordelen van het Umbraco CMS

Een content management systeem (CMS) is het systeem achter de website. Met een CMS kunnen ook mensen zonder technische kennis gemakkelijk content (inhoud) toevoegen, aanpassen en verwijderen.

Waarom Umbraco als CMS gebruiken?

Open source

Umbraco is gratis te gebruiken.

Gebruiksvriendelijk

Met Umbraco kan je eenvoudig content beheren.

Flexibel

Umbraco is volledig naar jouw eigen wens in te richten.

Schaalbaar

Umbraco is te gebruiken voor eenvoudige, maar ook juist voor complexe omgevingen.

Veilig

Umbraco scoort hoog op veiligheid.

Makkelijk koppelbaar

Umbraco is makkelijk te koppelen aan bestaande systemen.

Umbraco in het algemeen

Umbraco is een open source CMS gebaseerd op Microsoft .NET technologie. Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd en beschikbaar voor iedereen. Umbraco is dus gratis te gebruiken. Je betaalt alleen aan een professionele club die de Umbraco omgeving voor jou ontwikkelt en beheert, zoals True People. Umbraco wordt ondersteund door een grote community van ontwikkelaars die bijdragen aan de ontwikkeling van het CMS en ook het team van Umbraco zelf is actief bezig met de doorontwikkeling van Umbraco. Doordat Umbraco rust op de .NET technologie van Microsoft scoort het CMS hoog op veiligheid. Een Umbraco omgeving wordt veel minder vaak gehackt dan bijvoorbeeld een Wordpress omgeving. Umbraco wordt daarom veel gebruikt door organisaties met privacygevoelige gegevens. Umbraco is ook makkelijk te koppelen aan andere systemen, zodat de applicaties data met elkaar kunnen uitwisselen.

Extreem gebruiksvriendelijk 

Met Umbraco kunnen gebruikers eenvoudig content invoeren en aanpassen, zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Na een korte uitleg kan je als gebruiker direct aan de slag om een nieuwe pagina aan te maken, teksten aan te passen, afbeeldingen toe te voegen, de navigatie te veranderen en zoekmachine optimalisatie toe te passen. Naast pagina's en artikelen kan je ook andere content beheren, zoals vacatures, nieuwsberichten en medewerkers. Het CMS is te gebruiken voor een eenvoudige omgeving met een paar gebruikers, maar de focus ligt met name op het bouwen van een uitgebreide en complexe omgeving. Door een boomstructuur worden de website en onderliggende pagina's overzichtelijk weergegeven. Hierdoor is de structuur van de website meteen duidelijk. 

Jouw persoonlijke CMS

Met Umbraco kan de website of webapplicatie (zowel voor- als achterkant) volledig ingericht worden op de manier die jij wi. Ontwikkelaars maken een geheel eigen design voor je website. Er zijn dus geen beperkingen in ontwerpkeuzes en je bent niet afhankelijk van een gekozen template. Het is als het ware jouw persoonlijke CMS.  

Kies voor True People

Genoeg voordelen van het Umbraco CMS toch? Bij True People zijn we in ieder geval erg enthousiast over Umbraco. Deze enthousiasme zie je terug in de Umbraco oplossing die wij voor jou bouwen. Wij hebben alle kennis in huis om de meest complexe en creatieve Umbraco oplossingen te realiseren. Laat je overtuigen door ons! 

MEER INFORMATIE

Wil jij ook een Umbraco oplossing?

Contact

Zoeken