Copyright True People. All Rights Reserved

Umbraco CMS

Wij gebruiken Umbraco als content management systeem (CMS) bij het maken van nieuwe websites en webapplicaties. Umbraco is gebruiksvriendelijk, flexibel en veilig.

Eenvoudig content beheren met Umbraco CMS

Het bijwerken van de website of webapplicatie met frisse content moet makkelijk, snel en leuk zijn. Het Umbraco CMS maakt dit voor jou mogelijk, je hebt geen technische kennis nodig.

Wat is Umbraco?

Umbraco is een content management systeem (CMS). Met een content management systeem kan je eenvoudig content invoeren, aanpassen en verwijderen.

"The friendly CMS"

Om een website succesvol te maken is het belangrijk dat er kwalitatief hoogwaardige content wordt gebruikt, die actief wordt bijgehouden en geoptimaliseerd. Hiervoor is de gebruikersvriendelijkheid van een CMS essentieel. Het Umbraco CMS heeft het beheren van content als doel en heeft geen beperkingen in de opzet van de website. Met Umbraco kan de website of webapplicatie (zowel voor- als achterkant) volledig ingericht worden op de manier die jij wil. Veel doelen kunnen met standaard Umbraco functionaliteit al worden ingevuld. Umbraco is daarnaast erg flexibel, waardoor er uitbreidingen gemaakt kunnen worden om specifieke wensen nog beter in te vullen.

Voordelen van Umbraco

 • Open source
  Je hoeft geen licentiekosten te betalen. 
 • Gebruiksvriendelijk
  Met Umbraco kan je eenvoudig content beheren.
 • Veilig
  Umbraco is gebaseerd op Microsoft technologie en scoort daarom hoog op veiligheid. 
 • Flexibel
  Umbraco is volledig naar jouw eigen wens in te richten.
 • Makkelijk koppelbaar
  Umbraco is makkelijk te koppelen aan bestaande systemen.
 • Schaalbaar
  Umbraco is te gebruiken voor eenvoudige, maar ook juist voor complexe omgevingen.

Bij een open source CMS is de broncode gepubliceerd en beschikbaar voor iedereen. Umbraco is dus in feite gratis te gebruiken. Umbraco wordt ondersteund door een grote community van ontwikkelaars die bijdragen aan de ontwikkeling van het CMS en ook het team van Umbraco zelf is actief bezig met de doorontwikkeling van Umbraco. Doordat Umbraco rust op de .NET technologie van Microsoft scoort het CMS hoog op veiligheid. Een Umbraco omgeving wordt veel minder vaak gehackt dan bijvoorbeeld een Wordpress omgeving. Umbraco wordt daarom veel gebruikt door organisaties met privacygevoelige gegevens. 

Kies voor True People

True People heeft meerdere Umbraco gecertificeerde ontwikkelaars en is officieel Umbraco Certified Partner. Kies voor ons en bereik je doelen met een Umbraco oplossing.

Vrijblijvend kennismaken

Leuk dat je contact met ons zoekt! Vul je contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken voor een Umbraco oplossing.

Liever bellen of langskomen?

True People B.V.
Prinses Julianaplein 1
3811 NM Amersfoort

Zoeken