Umbraco Partner Umbraco CMS Umbraco HQ Projecten met Umbraco Jij ook een Umbraco oplossing?

Umbraco Certified Partner

True People is Umbraco expert en is gecertificeerd partner

Wij zijn Umbraco experts! Met onze actuele kennis en vele jaren ervaring met bouwen van Umbraco oplossingen, weten we van de hoed en de rand. Met een pragmatische aanpak denken we mee en adviseren we in mogelijkheden. Neem contact op als je benieuwd bent wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn Umbraco Specialisten

Als certified partner heeft True People alle know-how in huis om de meest complexe Umbraco oplossingen te realiseren. Umbraco CMS zetten we in als er contentbeheer gewenst is bij de omgeving, zodat jouw website of applicatie zelf te beheren is.

Hoogwaardige schaalbare websites en applicaties

Umbraco is voor True People hét CMS om in te zetten voor contentbeheer. Met jaren ervaring in het ontwikkelen met behulp van Umbraco is het bouwen van hoogwaardige schaalbare websites de standaard geworden.

Alle mogelijkheden die het CMS biedt kunnen ingezet worden op de momenten dat deze wenselijk zijn. Als specialist kunnen we hierin adviseren en bij alles de voor en nadelen afwegen om de beste oplossing voor jouw behoefte te kiezen.  

Consultancy

Ben je een Umbraco oplossing aan het bouwen en heb je behoefte aan kennis om verdere stappen te zetten? Wij hebben veel Umbraco ervaring en delen de kennis graag! Wij geloven in de community gedachte van Umbraco. Help elkaar en kom samen verder!

Één platform voor meerdere doelen

Online oplossingen bestaan altijd uit bouwblokken. True People kan vrijblijvend meedenken over een oplossing die meerdere keren ingezet kan worden voor bijvoorbeeld verschillende doelgroepen. 

Transparantie en controle

Tijdens de ontwikkeling ben je altijd op de hoogte van de voortgang en is bijsturing altijd mogelijk. We bereiken dit door een Agile Scum werkwijze te combineren met ons digitale klantenportaal en realtime testomgeving. Zo kun je waar je ook bent direct zien waaraan we werken, hoe dit er uit komt te zien en kun je bijsturen indien wenselijk.

Hosting en support

We verzorgen indien gewenst na oplevering ook de hosting en support van uw omgeving zodat alles zich onder één dak bevindt en bij nieuwe wensen snel geschakeld kan worden

Umbraco HQ

In Odense wordt hard gewerkt aan Umbraco

Altijd leuk om te zien waar Umbraco in Denemarken wordt ontwikkeld.

Jij ook een Umbraco oplossing?

×

Contact

×

Zoeken